Fullt ös, medetslös

Kanske inte, men man kan nästan tro! Jättetrött osv. Ska sova tidigt idag efter en dag med volleyboll, sol, bal och cabare, kommer lite bilder senare. Puss på er!

30.05.11 Bal för Sandagymnasiet.


dagen JP, poser!


Mobilinlägg -tåget

Hej på er! Ledsen för dålig uppdatering, har haft lite kort om tid. Men jag lovar att göra ett ordentligt inlägg senare, men först ska jag hem och fira världens bästa mamma på mors-dag! :)

make up stores sminkvisning för Grace&Pixel - bilder från a6center.se

länken hittar du här

Uppsats om en KO.


I'm on the edge of glory, And I'm hanging on a moment of truth. And I'm hanging on a moment with you.


från catwalk till utgång -på ett kick!

Det jag gjorde var att ta bort de gröna och gula ögonskuggorna och applicerade make up stores muffin över hela globen (inte där den rosa färgen är..)
- Den färgen är helt fantastisk, ljus, skimrande men ändå diskret. Passar perfekt för att markera under ögonbrynen!

För att sedan få till en snygg sotning använder jag mig av make up stores deadly, en mörkbrun matt ögonskugga som är så grymt snygg!

Testade även lipglosset vi fick, helt underbart! Vilken fin färg det blev! En varm, mörkt rosa färg som smälter in så sjukt fint. Ajajaj, najs! :)

make up stores sminkvisning för Grace&Pixel -backstage!

goddiebagen:
sminkrengöringskräm, rengöringsmedel till borstar, nagelfil, nagellack, en läpp/bryn pensel, läppglans, rouge och sedan köpte jag till ett lim (-20% på allt i butiken!!) till ögonfransarna.

Det snabbaste sättet att få kärlek är att ge, det snabbaste sättet att förlora kärlek är att hålla den för tätt, och det bästa sättet att hålla kvar kärleken är att ge den vingar


be there!


ni får passa er som satan!

Njae, kanske inte. Är rätt snäll idag. :)
Men ville bara påminna alla om att det är sminkvisning imorgon på A6! Make up store gör sin Grace och Pixel insiration. Jag och 12 andra tjejer kommer att vara sminkade och klädda i fina och häftiga klänningar. Awesome! :) Det är fem visningar under eftermiddagen mellan 14-17, kom och kika vettja :)
Älskar livet!

JAAAAAAAAAAAAAAA!

helt sjuk, men jag överlevde ekonomiprovet och fick t.om vg, jisses... WIHO! :)

det här kan nog vara en jämförelse till vad folk kallar en bakfylla -roligt så länge det varar men ett helvete när man vaknar.


If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine. I would lie and say that your not on my mind


Per Brahegymnasiets bal - bildbomb!

bilderna är tagna från alla möjliga håll! Av Amanda Rosell, Hanna Ignell, Sofie Claesson, Julia Storm, min lillasyster Johanna samt jnytt.se

Jnysst länkar:
kortegen
entrén

Stort tack till alla som var med och gjorde kvällen helt susen! Och tack till mina underbara chauförer Sofia och Melina, ni är bäst!
jisses vilken bild. Ända gången man sitter som en kärring för att man fryser får jnytt det på bild -tack!
varit ute i blåsväder, kallt!

Tröttast i världen..

ligger just nu i sängen, helt död! Har inte rest mig en centimeter från sängen.. Men, det jag ville säga är att jag har en massa bilder som ska ut här på bloggen senare idag. :) hoppas ni kikar in då!

dum vita est, spes est.


en pirrig tjej ska snart till sängs!

Imorgon är det bal, kommer kanske göra ett blogginlägg på mobilen. Vi går 16.40 utanför stora hotellet i jkpg, kika förbi vettja!

Lovar att ta massa bilder som jag ska lägga upp här sen!

"How many cm is it to happiness?"


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vá så förfärligt, det kan vá så bra.


min måndag -studiedag och allt!

Ja, så himla skönt med studiedag! Klockan 10 satt jag på salongen och blev fixad av världens bästa Rebacca. De hade frisör prover hela dan idag och jag var, som jag nämde tidigare, hennes modell för 'kort fest'. Kom osminkad och trött men Rebecca var lika go för det. Hihi!

Här får ni lite bilder!
3/4 kvar, pirr :)

Mobilinlägg -salongen

Hej på er! Sitter just nu på salongen med spolar i håret. Rebecca ska göra sitt prov på 'kort fest' och jag är hennes hårmodell. Spännande!

min kalender.


fikadag med Simon.

efter att dragit en snabbis till A6 och fixat det ytterst lilla som är kvar till balen styrde vi bilen hem till Simon för lite våfflor, mums! :)
simons båtar, shit va stora.. eller har jag små fötter? 38?



jag envisade mig att göra en tjock våffla trots att Simon varnat mig. Såhär blev resultatet..

jag och världens snällaste hund Ronja. Hon tyckte för övrigt att det var väldigt gött att ha tassen där hon har den..

min dag med amanda, vilken tjej!

möttes upp efter att vi jobbat båda två, tog en promenad ner till pizzan och sedan hem igen för att ladda för utgång o swedish heat, nomnom
testade amandas platåskor och jag fick nästan höjdskräck.

världens finaste mandis! så lika, så goa, så glada -så höga på livet.

vacker som få.


jag blir så arg!

Jag förstår inte vad det är för fel på folk ibland.. Jag vet inte hur mycket skit jag fått för att jag har killkompisar genom de senaste åren. Bara för att man umgås med killar flyger rykten hit och dit. Är det så jävla ovanligt att ha kompisar av det motsatta könet?! Och varför finns svartsjuka? Det förstör också vänskap emellan.. Usch, falska människor och rykten, gräv ner er någonstans..

mobilblogg -sängen

05.02 godnatt.

på bussen

Godmorgon på er! Sitter just nu på bussen på väg till A6 för att jobba. Intersport har klubbdag idag så kom dit för tusan! Massa erbjudanden och sänkta priser. Jag har som uppdrag att stå i entrén och välkomna alla, ge information osv. Mina smilegropar kommer dö! :)
Slutar 17.00 och då ska jag och min mandis ha mys innan swedish heat på sliver ikväll, finfint!

på bussen

Godmorgon på er! Sitter just nu på bussen på väg till A6 för att jobba. Intersport har klubbdag idag så kom dit för tusan! Massa erbjudanden och sänkta priser. Jag har som uppdrag att stå i entrén och välkomna alla, ge information osv. Mina smilegropar kommer dö! :)
Slutar 17.00 och då ska jag och min mandis ha mys innan swedish heat på sliver ikväll, finfint!

min kväll i skillingaryd.

är hemma hos familjen, sitter och tittar på fotboll med lillbrorsan. Har även varit och hämtat flugan och balklänningen, pirr! Här har ni en liten tjuvtitt på den.
.
Ursäkta bilden kvalité, såg på datan nu hur dålig den faktiskt var!

hur du mobilbloggar!

fick en kommentar om jag inte kunde visa hur man mobilbloggar. Det är busenkelt!

Äntligen!

Ja, äntligen är de två värsta skolveckorna över! 5 prov förra veckan och två denna veckan. Pjuuh! Ekonomin idag gick åt skogen till en början men det löste sig helt ok till slutet, hoppas jag. Sitter på bussen på väg till A6 nu, ska möta upp familjen! Sen ska vi hämta min balklänning! :)

mobilinlägg -bussen

sitter på bussen, snart framme på skolan. Ska döda några lektioner innan ekonomiprovet i eftermiddag. Har längtat i 2 veckor för att denna dagens slut ska komma. Inte långt kvar nu, tagget!

time for some workout, rehab på g!


Mobilinlägg på ingång

hej igen! Sitter fortfarande och pluggar, helt trött i skallen. Går liksom in men ut ur skallen lika fort.. Lär sitta här tills småtimmarna. . Förövrigt lärde Matilda mig knepet som jag hittade en gång och aldrig mer ungefär -nämligen inställningen för mobilinlägg så att jag slipper skriva mina inlägg i rubriken. Guldvärt, tack guldklimpen!

älskar anonyma kommentarer och att jag kan söka upp precis vem personen är! :)


min torsdag.

♣började dagen med golfutbyte
♣fortsatte med skola. På skolan lektes det med maten för Floods och Mackans del.
♣hade sedan möte med C.L Seifert och Adam om nästa års studentmösseutprovning och en massa tillsammans med bästa rasmus&amanda!
♣kom hem, pluggade (pluggar nu med..) och tog kort på ISabelles fina tavla jag fick i födelsedagspresent, nya bakgrundsbilden -självklart!

besök gärna hennes blogg och fina galleri här!

o- som i onsdag.

efter lunch idag hade vi svenska, de som inte restade i något eller så vidare fick gå. efter svenskan skulle vi haft matte som är inställd pga rättning av det äckliga nationellaprovet.. Så idag slutade jag 12.15, rätt skönt! :)

Nu ligger jag här i sängen och är rätt trött. Försöker förbereda mig på hur mycket träningsverk jag kommer ha imorgon efter gympasset med Kelvin i morse.. Ska snart börja plugga igen, ekonomi B-burnt.

sommar, kom närmre!


efter regn kommer solsken, perfekt till balen!


väskor, jag kan inte få nog av er.

här kommer ett inlägg där jag, återigen, visar mina personliga pärlor. Många av dom är secondhand vilket jag tycker ger mer klass på väskan i sig. Den är liksom unik. Ju slitnare, desto bättre, givetvis inte så slitna att de är sönder.
my love.

sitter just nu på bussen på väg till skolan, nationella provet i matte på g, 4h..... jag är dödens.



when life is to hard to understand.


på en statusuppdatering bad jag mina vänner smsa mitt gamla nummer med för -och efternamn så att jag fick deras nummer. Detta var ett utav smsen jag fick och jag har inte en aning om vem det är! haha :)


vill bara sjunka genom jorden och lite längre till..

för imorgon är det nationellaprovet i Matte B, jag är körd..
Har pluggat som ett as men känns inget vidare mycket bättre alltså. Usch.. kill me.

Något som skiner upp dagen är att min iphone äntligen kommit! Ni som har mitt nummer kan väl dra iväg ett sms med för -och efternamn? :)

världens skönaste brud!

Sofia är en sjukt go brud som jag haft förmån att gå i samma klass som nu under gymnasietiden.Fotboll, cross, speedway och vänner är något av mycket som hör till hennes vardag.
Kika in på hennes blogg här!

sverige skulle bekämpat finland med clerasil, fy vilken pinsam tredjeperiod..

bildkälla: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/live/article12944331.ab

grattis på födelsedagen, Felicia!

Idag fyller en otroligt härlig brud hela 18 år!
Efter en massa fnisser, skratt och tjejskrik var det ett faktum att klockan var över 00.00 inatt och att Fillan då fyllde 18. Med en "cp-drink", toa skvaller och en jädrans massa dans firade vi in hennes stora dag. Vilken kväll, vilken dimma, vilken tjej!


drar ut på en promenad innan jag får ett raseriutbrott på avundsjuka människor.


ta och respektera vänskap!

Vackra ord är inte alltid sanna. Sanna ord är inte alltid vackra.


fräsch.t.


Hittade denna bilden på facebook nyss.Intressant och höra hur allas tankar går runt en sådan här bild. Vad tycker ni egentligen?


"Emelie, kolla han i blå tröja i baren, han spelar i hv´s a-lag. Titta nu när jag går förbi och nyper han i rumpan!"

Busig vän man har! ;)

kall som en isbit går jag nu och lägger mig efter en sjukt härlig, rätt spontan, utgång! tack folket :)



underbar låt, underbar text, underbar tid som spenderades.

Time changes everything even you and I have changed
The rain the winters bring has made us fade away
I still remember everything
That old December, the fears, the cold
I really wonder how you feel
On these nights so alone

I hope some day you’ll see me
I hope some day you’ll spot me in the crowd
Take my hand and kiss me
I hope some day you’ll say my name out loud

Tell me, tell me about your feelings
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
Make me immortal with a kiss
Tell me about your feelings
Tell me about your stories
We know it’s over so tell me it’s over and
Life will be better in spring

Summer changes everything
But this feeling still remains
The sweetest ever lips I kissed will always feel the same

I hope some day you’ll see me
I hope some day you’ll spot me in the crowd
Smile and say you miss me
I hope some day you’ll say my name out loud

Tell me, tell me about your feelings
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
Make me immortal with a kiss

Tell me about your feelings
Tell me about your stories
We know it’s over so tell me it’s over and
Life will be better in spring
Tell me, tell me about your feelings

Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
Make me immortal with a kiss
Tell me about your feelings
Tell me about your stories
We know it’s over so tell me it’s over and
Life will be better in spring


8 dar och telefonen har fortfarande inte kommit! orkar inte vänta mer.



usch nej. jag orkar inte..


salongen, fix, klassfest, kissnödiga, goa brudar, buske, buss, centrum -go fredag!

killarna i klassen var hemma hos anton redan vid 2 efter skolan och knäppte den första vid halv fyra. Vi som kom vid 8 låg aningen efter :)
jag och jens försökte dela på fotöljen men min rumpa fick inte plats. Här snackar vi seriöst snack som vi även gjorde tusen andra gånger den kvällen. Vi grät t.om över mina kärleksmisstag. Söt han är..

att så små saker kan göra en så glad! :)


grattis twins x2! ♥

idag är det rekord på facebook! För just idag, fredagen den trettonde fyller 9 vänner år. Grattis på er!

Det lustiga är, att 2 av de bästa tvillingparen i världen, mina kusiner Emma&Kicki samt mina goa innebandy twins Idaa&Emelie fyller på samma dag! Deet är lite lustigt! :)

men STORT GRATTIS PÅ ER! i love you guys!

gillart.


en konversation ang. min telefon. Min pappa är sjukt frän!


jag och min kvällshumor.


JES Rugbyn 2011 - Jönköpings Studenter @ facebook.com/facefooto.se

för mer bilder, kika in på facebook och sök efter Facefooto.se och gå in på JES Rugbyn 2011 - Jönköpings Studenter.

Med ett gäng vinnarskallar från Sanda tog vi oss ann de andra stora gymnasieskolorna i jkpg. Vilken monsterkross av sanda! Naaaaaaaaaajs :)
















SPONSORED BY.. REDBULL!
.












något brunt, klabbigt och luktar

något brunt, klabbigt och luktar inget speciellt. 
Ja, för just nu sitter jag här och har snart tryckt i mig 0,5 liter chokladglass. Jisses!

inspirationsinlägg. inspirationsinlägg.

ass-shorts, höga shorts, nitar och instoppat -you name it! ♣

3 prov på en och samma dag, skjut mig någon.

Ja, för idag har man då ansträngt hjärnan ordentligt..
8.00 var det reading i engelska och vid 10 var det listening. Hade någon irlänsk snubbe som intevjuvades på bandet -man hörde inte ett smack va han sa typ.. Men aa, då var engelska nationella över iallfall vilket känns väldigt skönt :)
.
Efter lunch var det dags för dagens 3e och sista prov -information och layout som jag inte hade en aning om. Gick la åt skogen men ändå helt okej.. (höhö?)
.
Men just nu sitter jag iallafall i softaste linnes, baggeyshorts och med ett dunkande huvud och väntar på att maten ska bli klar i ugnen.
:
. Använder ugnen för första gången. Det är en dubbelugna med en och samma "spak" men jag tror jag ställde in på rätt grejer..
. Det sämsta med att göra ordentlig mat är att den blir klar om sisådär 20-30 minuter -jag är ju hungrig nu!
.
imorgon:
ledig från skolan (har arbete att göra hemma)
klassfest
min iphone kommer förhoppningsvis!

en kille som ansöker mig på facebook, jisses..


nej, jag tycker inte alls om att vara ensam när det åskar

visst, det må va lite halvmysigt med sällskap men absolut inte ensam!
det är just nu ett kraftigt åskoväder över jönköping och himmeln blänker ljustljust blå emellanåt. Fy tusan vilka blixtar! Och vilket muller!

Hoppas jag kan sova..

"jag var manager"

Haha, han är för söt min pappa. Han är alltid så stolt över att se en lyckas med saker och ting. Självklart ska han vara min manager -det är ju från honom jag fått de långa benen! :)
.
Jag älskar min pappa!

jag taggar inte engelska NP läs -och hörförståelse imorgon..


Feathers, im in love.


sitter just nu på salongen och blir balfixad av bästa josefin. Go brud den där ;) +att det kommer bli kanonsnyggt!


se hit, det tar 2 sekunder av din värdefulla tid!

jag skulle bli hur glad som helst om du tar dig din dyrbara tid och klockar dig in på
http://www.jnytt.se/RockbronRosta.aspx
och röstar på DIASTRA!
Det är min vän Johans band och jag skulle bli sååå glad om de kom med i rockbron!
.
TACK PÅ FÖRHAND!



det var visst fler än jag som gillade det här!


min valborg del 2, bättre sent än aldrig

eftersom att jag inte fått tag i valborgsbilderna från malin får det bli dessa tre. :)
den luktade fis..
fina malin och fina jenny, hiih :)
fina malin och en precis nyduschad emelie (därav håret..)

plugg, plugg och åter plugg. O lite sol på det med

har precis varit ute och solat och pluggat med jens. Sedan tröttnade han på solen (solsting typ..) och satte sig i skuggan och skrev av mina anteckningar till svenskaprovet imorgon. 8 författare och tusen av deras böcker och historier. Tror jag smäller av. Det är helt orimligt. 

Vi hade 5 författare i måndags på lektionen och efter den lektionen hade hon gått igenom 3 till -två dar innan prov?! helt oacceptabelt.. ååååh, stress!
Nu ska vi fortsätta plugga. Hejsvejs!

resursdag, tisdag.

Goudmourgen! (eller hur man nu uttalar det klatshigt..)

Klockan är 9 och jag ska snart iväg till skolan. Har resursdag idag vilket innebär att man är kallad till lektioner som lärarna tycker är nödvändiga nu innan prov eller liknande. Är klassen inte kallad till någon lektion har man typ, studiedag.
Så jag har väl psykology från 9.45-11.10 efter det har jag Ekonomi i en timma.. wish me luck!

saknar min bebis.


om du någon gång mister..

findus skrev just denna på sin facebook, så sann!

är inte "naken" mycket längre till!


åh, blir så sur!

ja, för inte nog med att min telefon är snodd och att internet laggar aset så har blogg.se drivffel och har haft det sedan helgen. Så mina inlägg publiseras inte vilket är tråkigt..
såhär känner jag mig.

helt såld

var inne på josefins blogg för en gångsskull och se vad hon lagt upp! jag är helt såld.
http://www.youtube.com/watch?v=_6O-llZ62Js&feature=player_embedded

den skyldige is going doooown!

vi är rätt goa ändå :)

SANDA TOG RUGBY GULD! SHAAAALALALALAAA!


en diskussion vid matbordet

"-Jag kan inte förstå varför människor som väger över 100 kg äter på Mc.Donalds. Det känns så fel på något sett.."
Lillebrorsan: -Dom kanske är från USA?



outfit söndag.


jag hoppas innerligt att den här kommer till sverige snart. Jag vill se den!


det här klippet måste ni se, vilken kille!

http://www.youtube.com/watch?v=KzUl2eiKx5E&feature=player_embedded

bilder man finner här på datan, bildbomb på g!

vissa fulare än andra, var redo! ;)
jag och min korta mor, "1.60 över havet!"
den här väcker minnen, kärlek!

"gissa kändisen"

ellen tog en magnifik bild, uuundrar såå vem denne kändis är!

lite senare än tidigare

ja, för nu sitter jag här, lite senare än det tidigare inlägget vilket kunde jämföras med ett panik-ryck-sammanbrott ungefär.. (blöööö)
.
MEN, har iallafall hunnit med att anmäla telefonen, spärrat den, tagit tåger till skillingaryd, haft skallevärk, grillat hos isabelle med massa gott folk och sedan dragit till amanda för 18års firande!
Älskar mina vänner något enormt!


JAG ÄR SÅ SUR SÅ ATT JAG HÅLLER PÅ ATT SMÄLLA AV!

(ursäktar mitt ordspråk redan nu..)
.
fyfaaaaaaaaaaaaaan för snattarluder!
HUR KAN MAN SOM MÄNNISKA HA SAMVETE TILL ATT SNO NÅGON ANNANS TELEFON?!
Var på dansgolvet med Sanda Vikings och vänner och hade det jätteroligt, hade min telefon (iphone 4) i min väska som var stängd med dragkedjor och allt. DET TAR 2 FUCKING SEKUNDER (!!!!) för personen att ta sig in i min stängda väska och ta min telefon! fyfan.. usch va arg jag är!

ett smakprov på hemresan från uppsala och skol-sm


sömntutan Kingston.


Sanda avgjorde nyss i femte Sudden-straffen, final på g!



om emelie själv får välja!

1) Märk ut med en penna vart du ska klippa av byxorna, gärna en bit under om du är osäker.
.
2) jag viker alltid upp mina shorts, gillar det bäst. Det bästa med att vika upp dem är ju självklart att man kan vika dem så mycket som man själv vill/trivs med -till skillnad från när man klippt dem så kort man vill ha dem. Visst, klippta är sjukt snyggt med men jag kör the safe style och viker upp! :)
.
3) sedan är det bara att sätta igång att klippa andra benet också. Jag drog sönder jeansen eftersom att saxeskiten var så otroligt opepp på att klippa genom 2 lager jeans..
.
4) tadá! såhär blev dom! :)
.

no strings attached -spontan bio med min future wife

Romantiskt att dela drickor under bion, nomnom! :)
såhär såg det ut efter att vi suttit på stället. Mest min förtjänst kan jag säga, råkade smilla lite popcorn..
.

sanda vikings är redo för rugbyn mot de andra gymnasieskolorna nu på fredag! gott tagg!

Började dagen med att försova mig men fick skjuts och hann till innebandyn i tid, pjuuuh!
Vid 9 startade vi ett möte vi i Elevkåren och taggade bl.a inför gymnasierugbyn som Jönköpings elevkårer annordnat tillsammans. Förra året vann Sanda och jag hoppas vi tar det iår igen -GO SANDA VIKINGS!
.
Jnytt har även skrivit lite om det på sin hemsida!
http://www.jnytt.se/nyhet/39205/kraftmatning-mellan-gymnasieskolorna
.
Ordförande Rasmus var nöjd med sin investering. Sjukt fiffigt!
.

sliten emelie och en finfin Julia i Sandas elevkårsjackor som äntligen kommit!
Inga vanliga tunna utan feta läderjackor, bohyá!
.

SANDA VIKINGS MASKOT!!
även inköpta vikinghjälmar för Sandas supportrar!

bilderna från valborg försöker jag publicera inom kort, tog inte många bilder själv utan de flesta bilderna kommer att komma från Ludde herself!



Det går inte alltid som en dans i köket..


love is just another word i never learned to pronounce.



RSS 2.0