jag föddes som orginal och ska inte dö som kopia

(styckeindelningen cpade till sig i inlägget..)

Jag är smal, jag är lång, spinkig. Kanske t om ful Men jag föddes till att se ut såhär.
Hur mycket jag än kunnat böna och be om annan figur, kropp, utseende så var det såhär jag föddes till att se ut.
Jag tycker inte om att vara lång, inte att vara spinkig och hela tiden få kommentarerna 'oj, va smal hon är', 'Akta så att du inte går av om jag sätter mig i ditt knä'.

Så mycket som jag kämpat med att gå upp i vikt, kunna träna upp mig och bli bra i innebandy. Mycket hänger på hur kroppen är uppbyggd. Vissa grejer klarar jag bättre än andra, vissa grejer inte.
Ibland skäms jag över hur jag ser ut. När jag är mycket längre än många av mina kompisar är. Ser ju bara ut som en pinne som går bredvid dem. -Så många gånger jag gråtit för att jag känt att jag räckt till -både för kroppens storlek på planen, hur kläder inte passat pga längden, liten byst, att man ser för smal ut osv osv. Det är så sjuuukt jobbigt. Och många förstår nog inte det.
Ne, nu orkar jag verkligen inte sitta här och vrida ur tårarna ut tröjan mer. Jag föddes sådan här, jag kommer leva sådanhär. Jag ska inte dö som en jävla kopia av någon annan!





I'll take a risk, take a chance, make a change, and break away

nej, jag har tubtop på mig. ni kan vara lugna :)

Dam-derby

Igår var det dags för dam-derby i idrottshuset. Matchen stod mellan JIK och Östra SK, båda lagen från Jönköping.
Matchen var till en början mycket jämn och det var bra spel matchen igenom. Men i tredje drog JIK det längsta strået och vann med 5-2.
Eftersom att jag själv inte tog några kort (med den digitalkameran, ha ha) så har jag tagit några bilder från  http://www.jnytt.se/bildspel/2132 

Chadde, Sara (JIK) och Amanda

Matilda (JIK) och Amanda
Publiken. Petar Lisa i näsan? ;)


Hannah (JIK) Ronja och Karin (JIK)


Jik´s måljubel. Det var även JIK som jublade efter matchen

Amanda, Emma, Chadde, någon och Carro. Chadde gjorde ett utav Östras två mål.

Jag vill ge ett extra stort plus till Caroline Hadelund (t.h) Som gjorde en suverän insats för Östra i matchen!

You never really stop loving someone, you just learn to try to live without them


sleepy sunday

Vaknade sent idag, var helt slut. Satte mig på bussen till a6 och mobilen ballar ur. Inser sedan att jag inte skulle möta mamma på a6 utan hemma hos mig. Snabbt hem med bussen. 

Gah.

När jag kommer in i mitt rum så har mamma tagit med sig de bästa - EMELIE OCH AMANDA! LYCKA!
Satt och fikade lite, sackade och sedan åkte vi ner till Panda Wook och köpte mat. Sedan begav de sig hemåt.
Så jag satte mig framför tv'n och åt, tittade på the city. Tog även fram kriaktiviteten igen och satte mig o stickade. Sjukt mysigt. :)

lite bilder från förberedelserna igår

När jag kom hem lassade jag upp allt som skulle fixas på bordet. Tog sisådär 2h allt som allt..
Säkert 2kg godis, doftljus, kort-pyssel och Lars Winnerbäck. Mums!

Efter att Kingston slickat på hela min räkmacka var jag inte sååå sugen på den längre.. Godiset var iallafall istoppat i burkarna. Nu är det bara korten kvar!
Inuti.
Sidan.
Och så framsidan. 

Blev som ett litet barn igen igår. Det var det bästa jag visste när jag var mindre -att pyssla. Ta fram kreaktiviteten och skapa något fint. Rätt nöjd med korten. Enkelt och bra! :)

äntligen.

Nu är jag äntligen klar.. nästan iallafall.

Åkte till råslätt och såg när älskis Ellen nätade i bortre. Matchen slutade 1-1. Efter det stack jag och Strängan till bussen, jag skulle till A6. Gick inne på IKEA och letade efter lite saker mamma bett mig fixa till gardinerna och passade även på att hitta presenter till tjejernas 18års fest. :) Som jag letade.. (bilder kommer senare) Gick även förbi en mysig butik vid sofiakyrkan och hittade det perfekta materialet för att göra gratulationskort -självklart tog jag chansen och köpte det! :)

Så nu efter att jag kom hem har jag spenderat 2h tillsammans med min kriaktivitet. Galet! Inte ofta jag tar fram det, men ska det vara ska det vara grymt!
Och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan fixa till mig. Får se hur deeet blir. :)


stress

•vakna
•äta
•fixa iordning mig
•kolla upp bussar
•kolla dm match
•åka till IKEA och fixa gardinhållare
•A6 och fixa presenter
•hem
•duscha
•tvätta
•städa
•laga mat
•fixa iordning mig till 18års festen

Känns som att denna lördagen inte räcker till. Känns som att tiden bara rinner iväg!

HARD WORK, WORK


2919-09-25 00.18

Efter en rätt trött dag i skolan åkte jag hem för att äta och gå ut med Kingston. Sjukt envis hund -men till slut överlistade jag honom och fick ut honom på en promenad! :) Sedan var det bara att byta om till
träningskläder och åka till KFUM för att ha hand om några tjejer i flicklaget som startats upp.

När jag kom hem från KFUM blev det snabba ryck att fixa sig lite för att möta Joo, Malin och Lisa på juneporten för en fika. JW, Pumba och Robin var också med. Tack för fint sällskap!

19.55 tog jag ettan för att åka till hallen där laget spelade mot Mullsjö -vinst med 4-2. GULD!

Nu ska jag sova, PUSS


∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞




Martin Stenmark

Sitter här och kämpar med att få min engelska klar. Kingston har varit inne här och busat ett tag. Varför gång jag skriver någonting pådatan hoppar han på min arm, river och nafsar på den som om den inte fick vara där. Coco! Hahah :)


Sitter även och lyssnar på Martin Stenmark (Martin Stenmarck – Think Of Me) Favoritlåtarna är I Believe, You Can´t Hide Beautiful och Good Morning Beautiful. Underbara!



Good Morning Beautiful - Martin Stenmark


Slinker in med 2 bilder från solariet tidigare ikväll.


2010-09-23

Jag hoppas han har haft världens finaste födelsedag, gubben. :)

Började dagen med ett gympass med Kelvin. Så gött är det. Han är hur bra som helst. Så efter ett riktigt balanspass +styrka gick bilen mot dagens bästa -FRUKOST
Hade information&layout, lunch, arbetsmiljö och matte. Min längsta dag idag, slutar 20 i 3. Jobbigt? Nej, inte direkt :)

Blev vid samma tid som jag slutade uppringt av min tränare som erbjöd mig en ledaruppgift -att vara tränare för Huskvarnas nystartade flicklag i åldrarna 98-99. Och det är klart att jag tackade JA! Så imorgon har jag första träningen med dem. Det är Jag, Ingan och Emma som ska ha hand om laget. Spännande! :)

När jag kom hem la jag mig i soffan och läste igenom engelskan som ska göras imorgon. Var så trött att jag somnade i soffan.. Blä-ä!
Tog iallafall tillfället att åka ner och sola lite, behövde lite avslappning och framför allt lite färg!

Nu när jag kom hem och in på facebook hade jag fått 2 privata meddelanden. Ett där en hade läst min blogg och tipsade mig om en låt. Denna låten var SJUKT BRA! in love typ :) TACK!

Det andra meddelandet var från en tjej som tackade för ett utav mina föregående inlägg. Det med citattexten "Dear teenagers". Blir så lycklig i själen att någon uppskattar något man gör. TACK! :)
Jättekul att det faktiskt är någon som läser min lilla blogg! :)


.


stort grattis!

Imorgon fyller Filip år. Det är en stor dag gör killen, han fyller 18!
Vill önska honom en otroligt bra födelsedag och att jag hoppas han njuter otroligt mycket av den.
Körkortet kommer han klara galant, det vet jag. Vill han verkligen någonting så är han killen som klarar det.

Lycka till Filip! :)

en bild sedan nyårsafton. en av de bästa dagarna jag upplevt. Tackvare Er som var med, stort tack!



detta var "våran" låt. Supergo :)

somliga ljus brinner aldrig ut.

helt slut

Har en stor klumt i magen, en darrig stämma och ett par tårsprängda ögon. Det var längesedan jag var så chockad, rädd och orolig.
Som tur väl var hände ingenting. Vet inte vart jag skulle tagit vägen om något skulle ha inträffat eller skadat Dig.
 
Livet är inte enkelt att leva. Heller inte värt att kasta bort. Kärlek är inte det lättaste kapitlet, men man klarar sig ändå. Kärlek får vi inte bara från någon vi har ett förhållande med, utan också nära och kära.
Man kan känna sig som den ensammaste i världen, känna att man inte räcker till. Men se dig omkring. Där finns din familj, släkt och vänner. Allt kanske inte är så farligt ändå, försök att se det från de ljusa sidan. Det må inte vara lätt, men det är helt klart värt det.


föreläsning

Fick skjuts av Linnea till skolan idag, urgulligt! :) Sedan traskade jag mot storparketten och mötte upp mina innebandybrudar. Vi skulle sitta och lyssna på en föreläsning av ingen mindre än hockeyspelaren Lance Ward. Sjukt go kille. Lärorik föreläsning.


Hade även elevrådsstyrelse möte idag. Gillar verkligen det där med att ha koll på saker och ting. Passar mig perfekt. :)


den perfekta flickvännen

Jag hoppas jag är den perfekta flickvännen för någon. Med denne någon hoppas jag är den rätte. Denne rätte tar kärleken aldrig slut med.
Men, jag trodde jag hittade denne någon, denne rätte -men förhållandet tog slut. Då var han inte den rätte. -Har jag hela tiden försökt intala mig. Men ändå vill jag be om en andra chans. Kanske kärleken behöver en andra chans?

Kom och tänka på detta nyss när jag stod i duschen. Tänker så oerhört mycket när jag står och duschar.
Man har ingenting som kan dölja sig bakom -såsom kläder, smink och annat. Och när vattnet rinner ner för din hud och du stänger ögonen. Vad ser du då? Jag ser/tänker ofta på saker som har hänt och saker jag tror kan hända i livet.
Och hur mycket jag än tänker på en tid som varit kan man inte vrida tillbaka tiden och ändra misstag man gjort. Det som hände har hänt och kan inte göras ogjort. Det bara är så. Men jag tror också att saker händer av en anledning. Hur orättvist det än kam vara..




Jag hatar dig inte,jag har bara förlorat all respekt för dig



sliten måndag


var så otroligt trött i skolan/eftermiddan idag. Kändes som att jag tittade i kors hela dan. Helt slutkörd, vad gjorde jag i helgen egentligen?




Mamma, Johanna, Josefin och Oskar kom förbi en sväng i eftermiddags. Stack till A6 och käkade, kollade på skor osv. Blev de här godingarna till mig. Högklackat. Kilklack. Vart ska det här sluta..? Vi får se! :)


Dagens låt, satt på hjärnan all day!

måndag, fotobomb

Efter att haft innebandy (gym) på morgonen så bar det av till skolan för att ha naturkunskap och bild.
På naturkunskapen skulle vi ner till Huskvarna ån där
vi skulle hitta massa vattendjur och växter. Lagom kul..


Hittade massa söta och kelsna djur. Eller?


Rädd August


Hårdjobbare. Sofia och Lunkan



Lunkan kämpade på bra för att få fram resultat.


Sen fanns det dem som inte kämpade riiiktigt lika hårt ;)



Efter att halvt frusit ihjäl vid ån hade vi bild. Gott dunkt från spotify och arbetsinsatsen var godkänd.

i wanna go crazy






I wanna go crazy!

graffiti nails

Ville bara en gång för alla visa och bevisa att "graffiti nails" faktiskt fungerar. Det är busenkelt också!

Allt du behöver är: Ett underlack i valfri färg. Graffiti nagellack och för att göra det hela mer hållbart -ett starkande genomskinligt överlack.



1. Gör såhär:
Ta och rengör naglarna ordentligt och lägg sedan på nagellacket du valt att ha som underlack.




2. När ditt underlack har torkat ordentligt kan du börja stryka på graffiti lacket. Var noga med att ha ordentligt med färg på penseln och kladda inte för mycket. Det fungerar inte lika bra då. Det bästa är om du bara tar ett brett och bra drag på ett försök. För det är nämligen så att lacket börjar reagera direkt. Efter bara några sekunder är resultatet fastställt.



Så, här är resultatet. För att visa sprickorna tog jag överdrivet mycket färg på penseln. Men när man fått in fördelningen kan man även fixa lite mindre sprickor. Alltså, mindre färg och inte lika stora sprickor. Otroligt snyggt. :)

matchen

När jag kom till hallen var det fullt pådrag, så jag glömde kameran. Blev iallafall 2 lagfoton (en med A-trupp och en blandad med U-trupp) även helkroppsbild och 2 profilporträtt. Såg rätt invalid ut om jag ska få erkänna.
Men, här kommer 3 små bilder från uppvärmningen. MAtchen slutade med vinst till Huskvarna med 5-3. GÖTT TJEJER!



Ingan hittade något mysko på läktaren..



match 14.45

Idag är det lagfoto och porträtt foto med laget. Känner på mig att det här kommer bli som nyförvärvs bilden -katastrofalt äckligt dålig. Hahah, uuuusch -jag höll verkligen på att dö!
Sen ska laget spela match mot Fagerhult. Jag kommer dö på läktaren..

Min lilla kamera babe hänger med idag, så blir nog en fotobomb senare :)


you like it, huh?

Min pappa kan verkligen lysa upp höstkvällarna -som igår när han skickade ett väldigt långt sms med massa frågor. Såhär lyder detta sms:

"- Kan man heta Bo om man är hemlös?

- Är det rak-vatten i vattenpass?

- Eller var det där Saddam badade? Irakvatten alltså.

- Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?

- I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vart bor de i Peru då? Peruker?

- Finns det telefoner av keramik eller är det lurendregeri?

- Om man bränner upp Amerika blir det bara all aska kvar?

- Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då?

- Lider kungen av en kronisk sjukdom?

- Vad får man att dricka om man går till kiosken och säger "Mer Fanta Pucko!"?

- Vaför är Svenska Kyrkan emot lesbiska vigslar? De har ju alla tider vigt brudpar.

- Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper?

- Om man tar en ren, blir den rumsren då?

En som undrar.."


dan före dopparedan

Val 2010 -fytusan, kan det inte bara vara över snart? Jag är så oerhört trött på det nu. Varannan reklam på tv/radion är om valet då partierna gör allt för att fiska röster. Hälften av tidningens innerhåll är ju nästan politisk.. Blä, tur att det är valdag imorgon. Dock lär det ju bli femtioelva dagar av eftersnack. "Rätt? Fel? Vad kommer hända?" OSV..


Vaknade i morse av att jag hade kramp i vaden -SJUUUUUUUUUUKT va ont något kan göra. Jag kunde inte somna om så vid 10 var jag redan uppe och åt frukost och efter det tog jag en lång och varm dusch.

Nu har jag precis fixat till mig lite, bäst det när Ingrid frågade om jag hade slagit mig -SÅ trött såg jag ut idag. Du kan ju tänka dig..
Så snart ska jag pysa ner till idrottshuset en snabbis, möta upp Madde och sedan vidare mot Habo där jag ska beträda Habo Sporthall för första gången i mitt liv. Vilken merit! Vi ska titta på Fagerhult-Lidköping. Hoppas på en fin dag :)



Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Är sjukt filmsugen så vi får se vad som händer.

i choose you

Har lyssnat på den här låten det senaste året då jag hittade den på mobilen. Har varit sprängande kär till den här låten, jag har varit förvivlad och ledsen till den här låten. Men i vilken sits jag än är i älskar jag den. Så sjukt fin är den!


I choose you - Mario

Heh, you know
Someone loses someone they love everyday
And I'm fortunate to still have you in my life
'Cause I know I made some mistakes in the past but
I'm tired of making excuses
Listen

For whatever might have been
And all that it never was
Whatever I couldn't see
And all that I didn't want

There was a method to my madness girl
That wasn't clear to me
Until the day I saw your face
When I saw everything

For I saw us dancing through sunshine and rain
And I saw us laughing through joy and through pain
And I saw time passing but we did not change
And I still saw us together at the end of every day

Whenever you want it
Whenever you need it
Whatever you feel like, it's gon' be like
You better believe it
Whenever you feel like dancing
You don't have to dance alone, no
You know, you know, you know
You should already know
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you

I felt you inside myself
Before I could even feel
I knew you like no one else
But still I couldn't tell, Oh
Girl, none of it made sense to me
Girl, none of it was real
Until the day I saw your face
And it was clear to see

Whenever you want it (Whenever you want it)
Whenever you need it (Whenever you need it, baby)
Whatever you feel like, it's gon' be like
You better believe it (You better believe it)
Whenever you feel like dancing
You don't have to dance alone, no (Oh, no)
You know, you know, you know
You should already know
I choose you (I choose you, baby)
I choose you (I choose you, girl)
I choose you
I choose you (You know that I choose you)
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you

Throughout our times, people have searched their lives
Hoping that they might find the chance where they can make things right
Through my desire, thank God I found the fire
Oh, for everything has led me straight to you (Youuuu....)

Whenever you want it
Whenever you need it (Baby)
Whatever you feel like, it's gon' be like
You better believe it (Oh, you better believe it)
Whenever you feel like dancing
You don't have to dance alone, no
You know, you know, you know
You should already know
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you (Yeah, oh baby darling)
I choose you (Said I'm choosing you)

I choose you (Oh baby baby)
I choose you (Girl I made up my mind)
I choose you (And I choose you)
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you
I choose you

jag ska tillbaka


smärtstillande




vatten, alvedon, sömn, repeat: vatten, alvedon, sömn

torsdag

Började morgonen med att sätta i snäckorna med låten 'Macarena' och traska ner till bussen i regnet. Kul höstväder..!
Fortsatte sedan morgonen på gymmet med Ingan, känner att gymmet kommer bli mitt andra hem. JAG SKA TILLBAKA!
Busade även till det vid strechingdax, yummi ;)


Bärde sedan av till frukosten, dagens bästa grej! Sedan började skolan.
Blev upphaffad av Louice som ville att jag skulle med på ett möte vid halv två, fine.

Mötet som jag skulle med på var att träffa en tjej från ABC gruppen som har hand om skolans alla studentmössor. Det är årligen 116.000 som tar studenten, ABC gruppen levererar studentmössor till 110.000 av dessa. Rätt stora så att säga. Väldigt seriöst företag, ungt också för den delen! De äldsta som jobbar där (ägarna) är blotta 28 år gamla.

Så jag ska ha hand om studentmössorna på Sandagymnasiet nästa år, spännande! Kommer bli riktigt kul tror jag :)




studentlåtar, man är rätt sugen

värsta tänkbara

jag vet inte vad jag ska säga.
inte vad jag ska göra.
Är fortfarande helt chockad över beskedet från sjukgymnasten idag. Ett helt läsår. Jag menar? HUR SKA JAG KLARA AV ETT ÅR NÄR JAG KNAPPT KLARAT AV 2 VECKOR?! är redan desperat efter att få spela...

jag vill så gärna spela, känna känslan av att hela laget är taggat inför en match, känna att man har tekniken till att skjuta, springa och lira som aldrig förr. Känna känslan av att göra mål, att känna hela lagets gläjde.

jag orkar verkligen inte sådanahär pauser från verkligheten, JAG VILL TRÄNA.
saken är den att skadan inte bara känns när jag springer. det känns när jag; hukar mig ner, sitten ner ett tag, går, går ner för trappor, när jag ska sova, när jag vaknar, när jag stiger upp. Jämt jämt jämt!!!!!!!

Men nu får jag köra stenhårt på att bygga upp knäna så att skadan absolut inte återkommer! Ska kämpa på som attan för att vara tillbaka så fort som möjligt!

sannes bild

Sverigedemokraterna

Ja, det är ju val nu på söndag för den som har missat det, dock tror jag ingen har gjort det så mycket valaffisher, reklamkampanjer och demonstationer det finns ute i vårat samhälle just nu.

Vi hade politisk debatt i måndags då 10 parti var inbjudna. Det var de vanliga -de rödgröna och alliansen men också piratpartiet, kommunistpartiet och sverigedemokraterna.
Fighten mellan de rödgröna och alliansen var tydlig men vad hade piratpartiet att komma med? ingenting. Vad hade sverigedemokraterna att komma med? ingenting.

Jag försöker att inte vara enögd så jag försökte förstå mig på deras idé.
· De vill ha ut grovs kriminella invandrare ur sverige, för det kan jag hålla med om -det är tyvärr många invandrare som är grovt kriminella. Men absolut inte alla!
Men sedan kom en publikfråga av en tjej som frågade:

"-Ni säger att ni vill ha ut grovt kriminella invandrare. Men vad ska ni göra av grovt kriminella svenskar?"

Ruskigt bra fråga tyckte jag!
För vad jag tycker att sverigedemokraterna gör för fel är att de drar alla invandrare över en och samma kant. Det är ju helt sjukt såsom de håller på.

Såg du tex sverigedemokraternas reklam på tv förra veckan? Jag såg den för andra gången igår och nu har TV4 censurerat halva reklamen. Ja, för när jag såg deras reklamfilm första gången blev jag en aning chockad. Jag var inte berädd på att svensk tv kunde stödja att visa något sådant. Inte för att det var naket och provoserande på der viset men jag blev chockad över hur grov klyfta de gör på människovärdet..

Jag vet inte vad jag ska säga, men om du själv vill ta en titt på videoklippet tipsade tv4 istället om att man kunde se klippet ocensurerat på sverigedemokraternas hemsida istället.

SD har fel.

Jag menar:
Dina bokstäver är latinska.
Dina siffror arabiska.
Din demokrati är grekisk.
Din pizza italiensk.
Din alkohol uppfanns av en iranier, och du
älskar att åka utomlands.
Din favoritrappare har afrikansk påbrå,
och han den där roliga på tv är kurd.






"Vem städar dina golv? Vem ska göra din kebab?
Vem ska göra mål i VM? Vem ska köra ambulans?
Vem ska vidga dina vyer? Vem ska lära dina barn?
Vem ska föra Sverige framåt när du bara vill tillbax?"


we ♥ Ludde

Som rubriken lyder blev jag och Sanne kära i IKEA´s "Ludde" igår. Så himla skön, dock hängde halva Ludde med mig hem på mina svarta byxor..






Gårdagen:
Slutade skolan vid kvart i två och tog bussen in till stan, mötte upp Sanne och fortsatte hem i regnet. Sjukt kallt!
När vi kom hem så började vi göra spagetti och köttfärssås, mums! Blev en heeeeel del tjejsnack, livets grej alltså! Efter det blev det mer tjejsnack i soffan tills vi insåg att solen sken och att det betydde att vi kunde dra ner till konsum och köpa onyttigheter -haha, något vi är väldigt bra på!

När vi kom hem anlände även mamma och pappa. De skulle ha med sig min bänk, tv och mina innebandymagazin. Nu är rummet nästan helt ställt till min smak, saknas bara de rätta gardinerna för att rummet ska helt falla mig i smaken :)

Efter att vi fått iordning på alla nykomna grejer begav vi oss till IKEA för att titta på gardiner, skrivbord till pappa och sedan käka lite. Stötte på goaste lagkompisarna Sara och Malin som snart skulle sluta för dagen. Alltid lika kul att stöta på dem!

Efter IKEA sa vi hejsvejs till mamma och pappa för att sedan själva bege oss hemåt till my place again. Idol, chips, film och mys blev det och jag gillar det starkt!

Tack för en dunderbra dag Sanne och tack för att jag idag är sängliggande med illamående och knäsmärtor. I love yoooouuu ;)

dock måste jag hasa mig till skolan idag iallafall, ska ju äntligen träffa sjukgymnasten! Men skola imorgon iallafall! :)

söndagstrött



Sitter här och är hur trött som helst. Snart kommer mamma och broder förbi en sväng, de har varit på HV.
Helst av allt skulle jag vilja krypa ner hos en person nu och bara prata om massa grejer, skratta och ha det bra. Varit lite ensamt i helgen vissa stunder. :) ;) Bästa som finns på söndagar ju, sängmys och en bra film.

Ne, men får väl ta tummen ur röven och ta en promenad senare eller något, nu när jag inte kan träna. Så sjukt deppigt äre. Men, en promenad är bättre än ingenting.


It was you're baby sayin' No.. You aint gotta climb this mountain alone

Jag har varit med om många jobbiga peroider under mina år. Och hur underbar är då inte känslan när den värsta delen är över?
Det är som om en sten skulle ramlar ner från dina axlar, känslan blir som att flyga som en fågel i vinden. Så lätt och smärtfritt.
Allt blir ljusare, man ser situationer på ett helt annat sätt. Det är genom svåra stunder människan blir stark, glöm inte det.
Har vi det inte svårt och jobbigt vissa stunder, ja vad har vi då att glädjas över?



Fantasia-The Worst Part Is Over Lyrics

Ayeyeah...ayeah
See I been to a place, called hell on earth
Where your body the same but you heart really burns
That kind of pain is more like a curse

Yeahee yeahaa

I was down on the ground and the tears wouldn't come
I Could not make a sound
And My voice wouldnt budge
With Nobody around
They assumed I was done

Eeyee yeaahaa

CHORUS
When I got ready to close my eyes
kiss my chance at love goodbye
here comes hope like a raye of light
It was you're baby sayin' No...
You aint gotta climb this mountain alone
Just take my hand
And I'll fight for you,when and you can't be strong
The worst part is over
The worst part is over
I'm here to hold ya
Worst part is over

See the measure of love
Aint when you're up
Its about who sticks around
When you can't see the sun
And You've proven to be
Someone I can trust

Eeyee yeahaa

When I got ready to close my eyes
Kiss my chance at love goodbye
Here comes hope like a raye of light
It was you're baby sayin' No
You aint gotta climb this mountain alone
Just take my hand
And I'll fight for you,when you can't be strong
The worst part is over
The worst part is over
I'm here to hold ya
Worst part is over

You're that extra bit of faith when Im giving up
That little boost of strength when Im against the wall
In everywhere you shown you're the definition of love
'Cause you let me know
No...
You aint gotta climb this mountain alone
just take my hand
And Ill wait for you, and you can be strong
The worst part is over
The worst part is over
Im here to hold ya
Worst part is over

See I been to a place called hell on earth and that part is over.....



even angels


First step take a deep breath, you don't need a reason why
You can take time you can walk, run, dive
Close call you think you might fall but all you have to do is try
Even angels even angels learn to fly.


Helg

Igår var jag hemma i skillingaryd hos bästis på tjejkväll. Det var jag, emelie amanda och natta. Blev mat, kladdkaka, massa snack och goá flickor. :)

Emelie, Amanda och Natta. TACK FÖR KVÄLLEN!


Idag blev väckt av ett sms från Martin vid fyra som hade svårt att sova i soffan, kunde knappt somna om.. Väcktes andra gången vid halv 10 av mamma som ville att jag skulle ner till torget och köpa plommon. Snäll som jag är gör jag det -men varför gjorde jag det?! SÅ SJUKT TRÖTT JAG VAR!

Efter det blev det hem och käka, fixa sig och sedan vänta på att tiden skulle gå så att jag kunde ta bussen till a6 där jag skulle möta upp Sara och Bella för en fika. Blev ett nytt gafit nagellack, ett annat nagellack, en kavaj och en ny gosig halsduk. Mumsmums :)

Efter fikan hämtade vi upp Frida för att sedan åka ut till Nyhemshallen och kolla på när Mullsjö spelade mot Fagerhult. Saras pojkvän Oskar spelar Fagerhult så det var mycket pirr från Saras sida -goaste någonsin!

Sedan åkte jag hem med Sara och Oskar, mycket innebandysnack på vägen hem :) Blev avsläppt vid idrottshuset där jag skulle kolla Hovslätt-Axberg. Träffade fina vänner där också, b.la Louise -lyckorus!

Men nu sitter jag här hemma och ska snart laga mat, men först blir det naturkunskapsläxan sedan kommer mamma och pappa förbi för att hämta plommonen.. Pappa har även vunnit några godis-stjärnvinster på liseberg idag så de lämnar av lite av godsakerna här med. Inte fel! :)


Har du en famn för mig?



På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina! skäl!
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

Överallt på jorden finns människor som vet
Att regnet alltid faller I tid och evighet

Var du än befinner dig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig

lyckligt lottad

Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel, alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel.
Lars Winnerbäck



Med er vänner, är jag lycklig, lycklig för att jag har er.
Jag vet inte hur livet hade varit utan Er, ni är glädje för mig, ljuset då dagen är som mörkast.

Glädjens spellista
Melissa Horn


intersport

Hej du!
Har presic kommit ut ur duschen efter en lång dag.

Hade min längsta skoldag idag -14.40. SJUKT JOBBIGT.. eller? ;)
Stack sedan hem och åt lite för att sedan skynda ner till bussen som skulle ta mig till a6. Köpte ett välbehövligt silverschampo på hårvårdsbaren och ett grafit nagellack från Åhléns. Nagellacket ska göra ett sprucket mönster över ett färgat underlack du har. Det fungerade! Sjukt häftigt :) Det tar bara 30 sekunder.

Efter en snabb runda genom a6 var det tid att vara på intersport där damlaget skulle samlas och kolla ut klubbor, overaller, matchtröjor, träningströjor, väskor osv. Blev en Fatpipe BOW 26 Racing för min del (jag avskyr verkligen att kolla nya klubbor, kan aldrig bestämma mig) Men, denna blev det! +toolbag och overall. Detta tillsammans med nya inneskorna gör kommande säsong blir kanon! :)




hemåt

Har precis kommit hem från en snabb vistelse i Skillingaryd.

Åkte hemåt vid 16 tiden och kom fram runt 17. Mötte mamma för att sedan köra till hemköp och handla. Väl vid kassan säger kassörskan:
"-Jomen va kul att dottern är hemma igen!"
mamma: "-ja, men bara för några timmar dock.."
"-Ja, hur är det i Jönköping utan mamma och allt?"

Är Skillingaryd litet eller?

Blev avsläppt hos bästis och satt där en lång stund. Var ett tag sedan. Sedan skulle Emelie på träning och jag hem och äta för att sedan dra ner till Skillingaryd-Hovslätt som spelade match i arenan. Hann med att både måla naglarna,äta,  packa i mer grejer (som glömts..) och packa i en stor matta som jag velat ha i rummet -på 30 minuet. Riktigt bra ;)

Väl nere i arenan möts man av kära vänner som man inte träffat på ett tag. Alltid lika skönt att komma till arenan, stället var mitt andra hem förra säsongen.
Matchen mellan SIK-Hovslätt slutade 7-5 efter ett tappert försök av Hovslätt. Bra gjort av dem att ta upp 3-1 till 4-4. Dock var inte försvarsspelet det bästa jag sett från Hovslätts håll och det läckte in någon boll. Bättre kämp i helgen killar!:)

Nu hade jag tänkt att sova lite. Sleten, :)


Today I caught myself smiling for no reason, then I realized I was thinking about you



go låt!

övervåningen

har i 3 timmar gått upp och ner i trappan och flyttat upp allt till övervåningen. Jag förstår verkligen inte hur mycket grejer jag har fått med mig. Tänkte ringa någon (var ensam hemma) som kunde hjälpa mig med allt bärande -men envis som jag är skulle jag göra det själv. Det får knäna stryk av nu. Bra jobbat..

Men, nu är allt iordning och jag bor äntligen lite civiliserat. Rummet är mysigt och jag trivs kanon med inackorderingen! :)

ska be mamma komma upp med en matta och ett par mysiga gardiner.


Måste erkänna att mitt påslakan med hjärtan på är ooootroligt fränt. Eller, nå' annat.


kung kung hadelund

Vill ta och gratulera min otroligt härliga vän Caroline Kungen Hadelund till sin plats på U19 landslagslägret på Bosön. Imorgon drar pinglan och stannar till söndag. Jag är lite pirrig, hon är så värd en plats i truppen! Tjejen är helt sinnes. Aldrig sett en sådan talang.

KÖR HÅRT BRUDEN!

bild från Carro´s egen blogg: http://carolinehadelund.blogg.se/


hell is a place nearby

Skulle kunna döda för en frisk kropp, särskilt ett par friska knän. Sjukt deprimerande dethär.
Som det verkar nu blir denna säsongen kanske den sista..

bläö

Blev en skön sovmorgon idag och skolan frpn 11.05-12-15. Åkte hem och åt med Ingrid och busade med Kingen. Sedan kom min syster, efter många om och men hittade vi varann på vägen. IG i orientering syster?

Sedan gick vi hem till mig och tog det lugnt medans vi väntade på att tiden skulle gå (johanna skulle till tandläkaren) MEN, vi missade bussen och fick ta bussen som skulle vara framme på rosenlunds vårdcentrum minuten innan johannas tid var. (gillar inte att komma i sista minuten..) Men tiden gick när vi satt i väntrummet och vi började fundera på om det verkligen var ida hon hade tid. Efter 35minuters väntetid är det hennes tur....

Vi åker sedan till A6 och kikar runt lite, Johanna skulle kolla på jeans men hittade inga. Sedan gick vi och mötte mamma borta på intersport där var klubbkväll. Skulle kolla på ny klubba men hade så svårt att välja så det blev ingen alls. Tur att vi får fatpipes klubbor till en träning då man kan känna efter lite ordentligt. Blev även ett par nya skor. Har kollat på asics röda skor (kommer iiiinte ihår vad de heter) men nee, dom kändes inte alls bra längre. Inte till skillnad från dehär. Hoppas på att de är goa på planen med! :)



Sedan blir det ju ingen träning heller, blir ju tokig!
Har fått tid hos sjukgymnasten nu vilket är oerhört välbehövligt. Dock var den tidigaste tiden den 15é.....

Så för att få någon motion har jag nu dragit på mig löparbyxorna för en långpromenad. Kylan, här kommer jag!


Deprimerande, irriterande och förbannat onödigt

Ja, nu är det här igen -knäproblemen. SÅ SJUKT ONÖDIGT! Blir så arg, kokar snart över!

Har efter förra helgens cup fått fruktansvärt ont i mina knän. Har knäproblem sedan tidigare -såsom irriterade slämsäckar. Men nu känns det i hela knäområdet på båda benen. Slämsäckarna är 10ggr värre än vanligt och det drar innanför knäskålarna. Förstår inte hur det blev såhär illa?!

Jag vill träna, gymma, springa och lira. Jag känner mig helt handikappat. Kan inte ens cykla förän det gör ont.

Varför ska det alltid vara såhär? Att allt rasar för några medan det för vissa inte finns några skador? Jag har haft allt mellan himmel och jord känns det som. Oftast småskador som kommer och går. Blir så trött på skiten. Jag vill köra fullt ut men alltid ska det finnas något j*vla problem.

—Så många gånger man trott att man varit helt skadefri, så kommer det en runt hörnet. Kul..
Minst lika många gånger har jag varit nära på att lägga av. Men så inser man att man kommer sakna allt om man lägger av. För det är precis det man kommer -sakna utveckligen, sakna laget,sakna farten, sakna känslan att spela matcher. Vad ska jag göra utan innebandyn liksom? Jag skulle avlida!

Ett citat som är sjukt sant är
"When you feel like giving up, remember why you held on for so long in the first place"

Men sedan måste man se framåt också. Jag är 17 år och har sådana problem med kroppen. Kanske är det bäst att lägga av med hård träning, för kroppens skull. 4 pass i skolan, 3 med laget + matcher på det. Kroppen får ta emot endel. Och hur mycket man än vill och försöker så finns det en gräns för kroppen då den inte kan ta emot mer.
Känns oerhört jobbigt att ens tänka tanken att man kanske måste lägga av efter säsongen, särskilt nu när man kommit in i ett så underbart gäng till lag.

Åååååh, jag avskyr orättvisan här i världen.


lördag

Strosade hem vid halv 12 i förmiddags. Mys.
Kom hem, käkade frukost och la mig i soffan där kingen gjorde mig sällskap. Tror vi slumrade till båda två. Haha. Sedan kom syster och mamma på besök. Vi gick upp till stadsparken och åt glass och sedan åkte vi in till a6 där jag investerade ett par nya babes från eurosko. Mums :)

Sedan åkte mamma och johanna och jag åkte hem. Mosade ner mig framför tvn med kingen -igen, busen ville leka.
Linnea kom och gav mig en biobiljett för att jag tar hand om honom, jag tyckte det var lite genant, jag som bara tycker det är kul att ta hand om kingen. Menmen, en biobiljett rikare skadar faktiskt inte :)

Just nu sitter jag i källaren och inväntar sällskap från Malin och Joo, blir väl lite v mys, tjejsnack m.m. Ska bli skönt med lite ungänge när ingen annan i huset är hemma.


babesn' från eurosko, sjukt sköna!

stjärnfall

Jag tycker det är märkligt, att man kan sakna en vän något så fruktansvärt mycket. Det är när man forlorat något man vet hur mycket det betyder. Så det är inte så konstigt ändå, att jag saknar dig så.
Jag har bara förlorat en hittills och hoppas inte jag kommer att få uppleva den förlusten på väldigt väldigt länge.

Jag kan vakna vissa mornar och inbilla mig att allt bara var en mardröm, en obehaglig mardröm. För det är precis det det är, obehagligt och man tror klappt att känslan är sann.

Kan tänka tillbaka på alla stunder vi haft tillsammans med Dig. Killen som alltid visade ett leende på läpparna, en kille som faktiskt förstod sig på oss tjejer. Man kunde snacka med Dig. Alltid så snäll.
Varje morgon fick man ett godmorgon, en kram och ett stort leende. När vi gick hem stod vi uppe vid vägen innan vi skiljdes åt. Där kunde vi stå så länge fastän vi visste att vi hade annat, viktigare, att göra.

Men en sak är säker, det är att jag är så otroligt tacksam över att få ha växt upp med Dig. Tror inte skolan hade varit lika rolig utan Ditt sällskap. :)
Jag hoppas du har det otroligt bra där uppe. Jag saknar dig otroligt mycket. Finns så mycket man vill säga till dig. Så många stunder man vill ska hända igen. Alla skratt.

Vi ses min vän, men inte nu. Jag ska leva livet fullt ut först, för din skull. :)

Julmiddagen i 9an. Fr.v: Gustaf, jag och Anton med den skönaste minen!

jag hoppas du är med oss i varje andetag. vi saknar dig G.




Underbart fin låt. Fick öronen på denna efter att Isabell skrivit in en del av texten på sin msn. Otroligt fin text!

viernes, petak, friday, fredag

Sitter och har glosförhör på engelskan. Riktigt duktig engelska B grupp vi har. Eller?

Idag slutar jag klickan 12.40, känns helt okej. Inget att klaga på. Slipper nämligen företags ekonomin eftersom att Melina redan fixat alla våra uppgifter som skulle göras under ett studiebesök i eftermiddag. Så tack Melina! :)

Jisses, nu går det fort på förhöret, nhinner inte med att rätta. haha!


Klassfotot från åk.1. Söta va?

Idag ska laget spela match mot div.1 laget IV08 (växjölag) borta. Tyvärr kan jag inte vara med eftersom att jag har så fruktansvärt ont i mina knän. Får ta och vila upp dem ett tag nu, annars är det bara att börja rehabträna, igen.. SKIT!

september

igår så cyklade jag ner mot friadalen för att se korplaget Familjen spela en utav slutspelsmatcherna. De vann matchen strålande med 3-0, Bra jobbat!:) Före matchen gästade jag kusin utan förvaning och hon undrade vad i all världen jag gjorde där. Jag bor här. Lät konstigt att säga det men jag bor ju faktiskt här nu.

Cyklade sedan ner mot stan för att hitta snabbaste vägen till bussen tills idag. Gick bra tills jag skulle cykla tillbaka, tog världens omväg och höll på att frysa ihjäl (ja, eftersom att min mamma glömde mina jackor hemma vid flytten...) Dock hittade jag Caroline Hadelund på vägen hem, sjukt go brud dendär!

IDAG
Ja, idag ringde klockan vid halv sex som vanligt, den är inte omställd än så blev nästan rädd att jag skulle försova mig när jag visste att det inte var något brådska, Sedan gick jag ner mot ettan, hittade den perfekta vägen, tror jag. Det var ju trots allt ljust ute nu.

På bussen träffade jag Carro igen och sedan anslöt sig Lisa Gemet Gemhed från June. När vi kommit upp till skolan började vi med att testa ut inlines, hjälmar och klubbor -dags för streethockey!

Röda laget (jag, Felicia, Lisa, Carro, Amanda, Erika, Jessica Lyck, Lovisa) vann. Sjukt kul att spela. Dock lite svårt att bromsa men bellade inte en enda gång. BRA JU ;) Streethockey borde vi spela oftare!

Sedan blev det frukost, 25 minuters information&layout, lunch, arbetsmiljö och till sist matte. Sjukt trött var man men dagen gick väldigt bra. Torsdagar är min längsta dag- går till 14.40. OJ VA JOBBIGT.. eller?




Bild tagen från Lisa Gemhed
fr.v: Jessica, Jag, Caroline och Lisa. Sjukt hårda brudar. Haha. :)

låt äventyret börja

Ja, för det är det jag ska göra. Låta äventyr härja fritt. Ska givetvis överleva men vill gärna finna något nytt, inspirerande och roligt.
Tänker inte gå i samma tråkiga fotspår som många andra gör. Det finns folk som slösar bort livet som om de hade fler på banken.


nästa kapitel

Det är dags för mitt nästa kapitel i livets stora bok. Ja, för nu har jag flyttat hemifrån.

Mamma och pappa hämtade mig efter skolan och hade hela bilen full av grejer, fick knappt plats! Sedan hade de en släpkärra med min pärla på, tur att de inte glömde cykeln! Efter det åkte vi direkt till min nya bostad på bäckalyckan där Ingrid väntade, sjukt nöjd med att ha fått inackordering hos I, hur snäll och trevlig som helst.

Vi tog en fika, jag, mamma, Ingrid och Ingrids 22åriga dotter Linnea. Sen så hände det nästintill omöjliga -Kingstone (Linneas chihuahua på 10månader) hoppade upp i knät på mig. Ooooooooh :D Han som hittills nästan bara skällt på mig. Fast han har varit värre mot mamma, henne gillar han inte! Mohah ;)

Så nu har jag fått iordning en hel del här nere på rummet. Jättemysigt och världens skönaste soffa. Kan sitta upprätt men ändå ut med benen helt, sjukt mjuk. Här kommer jag ju mosa endel vill jag lova! :)

Dock så hoppas jag träningen idag. Har så fruktansvärt ont i mina knän idag, kan inte springa/böja förän de gör ont. Som tur väl är ska Kelvin (våran gymtränare) ge mig övningar som ska göra mina knän bättre, helt underbart!
Kelvin gick över mina förväntningar, sjukt duktig lärare, han vet vad han gör och snackar om. Känns tryggt! Snart blir det tuffare tag i gymmet och jag hopopas verkligen kroppen får sig ett lyft. Skulle kännas väldigt bra :)



RSS 2.0