home sweet home

Sitter nu hemma i skillingaryd. Skulle till tandläkaren så var tvungen att kika in hos dem efter några återbud. Trodde de skulle kolla några tänder som är snea eller så, men icke! de flourlackade bara tänderna..! Så förbannat onödigt ändå, att det ska vara så bråttom..

Men efter besöket hos dr.tandis stack jag och mamma in på blomsteraffärn där mimmie jobbade ikväll. Sklle köpa en liten blomma till Gustaf, han fyller 17 år imorgon! Blev en fin lite ihopsättning med videkissar, en ros, och någon annan blomma. De kommer ju att frysa där i snön och kommer då bevaras så fint. Åh.
När vi väl var på kyrkogården var det helt bäcksvart. Knappt ett ljus var tänd, förutom just på Gustafs grav. Där lös det upp, som alltid så fint. Hans gravsten hade även kommit, så fin den var!

Men nu allafall, sitter jag här i soffan framför tvn och har det gott. Precis ätit mammas ost&skink paj. Skönt att ha familjen runtom sig. Dock blir det snart hemgång. Hoppas att jag inte fastnar i trafiken någonstans!



dagens shopping:

här kommer några okonsentrerade bilder från dagens shopping. gillar ju bildinlägg.



är det någon idrottstjej (mer än jag..) som tycker att toffsar spårlöst försvinner?
.

fick en chokladkalender utav mamma, tradition!
.


Volym balsam, välbehövligt för mitt döá hår..
.

Kusinen Moas tips på bra torr shampoo -upp till bevis!
.
Nemeeeeeen?
.
Kommer du ihåg det inlägget då jag för ett tag sedan visade mina favoriter på 3 olika butiker?
Det här är en utav mina favoriter, denna från H&M, love it!




medan kameran laddar vill jag leverera vad som kallas för musik. Kungen.

→ Lars Winnerbäck – Over grensen - De beste 1996-2009

trötta ben!

är äntligen hemma efter en lång shoppingdag på stan med mammsen!
.
åkte först in till stan där mamma mötte upp mig. Vi tog en pastasallad på Mackmakeriet (eller Mackoteket som mamma säger) Supergott!
Sedan stack vi och handlade lite till mig såsom sköljmedel, bröd osv osv. Skit kul.. När vi sedan kom hem till mig la vi oss i sängen och vilade bort dötiden tills Johanna och Jossan skulle komma in till stan. Riktigt skönt med en powernap, men blev även ett riktigt skrattanfall på köpet och mitt under anfallet ringer pappa sådär lägligt. Haha.
.
Men sedan stack jag och mamma ner och fixade lite julklappar osv. Blev inhandlade julklappar till bästis Emelie, Johanna och Oskar. Mammas present är på g, ska fixa det i veckan. Tack Julia och Steffie för hjälpen, räddare i nöden! Men har inte en aning om vad jag ska köpa till pappa..
.
Jag tänkte att jag kunde visa er vad jag köpt idag? Alltid kul med bildinlägg tycker jag. :) Givetvis visar jag inte julklapparna, inte utan dess kartong och julpapper iallfall. ;)

woppwopp, monday!

Sitter på Jens dator på naturkunskapen nu. Hade innebandytester på innebandyn idag. Knäna mådde inte så bra men testresultat fick jag! :)
Slutar 10.55 idag, soft som fan! (har ingen bild..)

you are wrong in all the right ways.



just nu;

ligger jag i sängen och är nyss hemkommen från matchen mellan hovslätt och huskvarna. Real Hovslätt vann rätt bra.
Ville bara pointera att jag och mamma ska ha en mysdag på stan imorgon. Saknar henne. Ska bli kanon!
.
bjuder på en spontan, men ändå en rätt söt (ihop-)klippt bild. PUSS

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Sitter och väntar på att tiden ska gå, dörtid. Väntar på att maskinen med tvätt ska bli klar, på att jag kan gå ner och köpa varm choklad, på att matchen mellan Hovslätt - Husqvarna ska börja.
.
Här kommer en liten egobost, så ooootroooligt frän tjej.. eller?

you made my day honey. i miss you, only a few days left now.



med ögonen kommer du aldrig att kunna ljuga. de avslöjar allt vare sej du vill eller inte




vem vill bli miljonär


bilder från igår

var inte så många dugliga bilder tyvärr men ni får några ändå.
Dock ville jag haft bilder från frågesporten (b.la) men eftersom att jag var programledarn (enligt de andra) så hade jag inte tillfälle att ta några bilder. MEN, kvällen var awesome!
lekar är roligt, särskilt i vårat sällskap.


Oskar var Kissie, likt va?


levnadstecken

ja, jag lever, trots att sömnen höll på att äta upp mig levande.. Haha. vaknade vid 13 av tanken att jag har minst 4 maskiner tvätt att tvätta idag. Ja, jag har lyckats igen!

Tänkte också säga att lite bilder från igår kommer att läggas in också. Men, när jag skulle ta mitt första kort med kameran dog skiten! Så det är tyvärr mobilbilder men det har ni ju fått dras med innan. Men de kommer inom kort!

kvällen som var..

Ska ta det kortfattat. Pyste hem till Sara och tillbringade kvällen tillsammans med henne, oskar och annat mysfolk från laget. Blev pepparkaksbak, frågesport, scharader, glögg, alkohol, musik, skratt och en massa annat. Goaste gänget, helt klart!
tänkte meddela en grej vi konstaterade ikväll efter att jag sagt att det sticker i läpparna då och då när jag använt läppglanset från Make Up Store -det är ju en "filler" effekt i som gör att läpparna förstoras lite i juu :) awesome!
(självklart är det en överdriven bild till höger, men ändå :))


en snabbis

Blev tyvärr en förlust för laget mot äckel-vöikers (namnet står kvar från tidigare dar..) Resultatet blev 2-6, bättre kan laget må jag säga!
Ska iallfall pysa iväg till Sara nu för julbak med laget. Underbara tjejer jag har som lagkamrater. kärlek!


morgonens insident

skulle duscha och hittade inte en enda flaska med balsam, fuck, så för första gången kanske ever så duschade jag utan balsam. Nu är halva håret bortkammar. Helt sjukt hur mycket hår som åt av. Man försöker borsta ut tovorna men tovorna lossnar!
.
Så nu ska jag göra mig iordning för matchen och sedan köpa balsam! Blir nog även en pastatallrik från allcamo som plåster på såren, mums!

godmorgon lördag

i morse slog mig tanken av att jag kanske skulle ta tag i julklapparna, men jag har så himla svårt med vad jag ska köpa så jag tog själv fram idén om att det var skönare att dra sig i sängen en stund till.
.
Efter ett tag var jag klarvaken, lite tråkigt.. Så jag kikade in på facebook och gissa vem som skrev till mig där? om inte världens bästa Calle?! saknar honom något otrolig. Det gjorde min dag vill jag lova!

min fredagkväll

efter att ha fixar iordning lite på rummet bjöd Ingrid mig på middag. En stor perfekt tillagat köttbit med potatisgratäng, ljuvligt!
Efter det stack Jag, Ingrid och Sten upp och kikade Idol tills nu, härliga människor som jag trivs sjukt bra med och ha sällskap av. Finemang!
.
Här kommer dagens facebook-chatt bild. Älskar mina vänner. Särskilt Matte, han är en speciell vän till mig och han betyder otroligt mycket för mig i många stunder. Tack för att du finns vännen och tack för detta skrattet! haha.

over the top, det här är grymt!

Det ska vara Olle och Jay i final, det är bara så!

Jay;
Jay - Bad Romance

Jay - Against all odds

Olle;
Olle - Fix You

Olle - Beautiful Day.

julmys.

Nu är allting fixat, det lilla som är iallafall.
Har satt upp en jullampa, liknande en gran, i fönstret och sedan bytt påslakan till ett röd/vit rutit med gran dekorationer som hjärtan. Sweet är dom. Sitter just nu också och lyssnar på julmusik & tittar ut i mörkret och den vita snön, riktigt mysigt!
.
Ingrid har även bakat lussekatter och pyntar så fint här hemma; ljusstakar, gardiner och pynt. Riktigt mysig stämning!
.
Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You
.

eftermiddag

har precis lagat mat och käkat med en gnällande kingston vid min sida. Just nu väntar jag bara på att tiden ska gå tills träningen. Väntar även på att en idé om kvällen ska dyka upp i huvudet. Hm.

godmorgon!

Vaknade runt halv 12, skönt med ledighet må jag säga! Ligger dock fortfarande i sängen, är trött som ett djur! 
Idag har jag inte så mycket planerat, hade önskat att jag och mamma kunde tagit den tur på stan eller att jag kunde åkt hem igårkväll -men icke. Ska träna kidsen vid 16.00. Vilken tur att man är uppskattad av tjejerna och att de alltid är så härliga.

Så, vad händer ikväll? Jag har inte en aning..

fredag och ledig

ska ta och gå till sängs nu, trött efter allt som hänt idag.
Men imorgon är det fredag, skönt! Och inte nog med det är jag ledig. UNDERBART.
Så godnatt med er, take care!
här får ni en söt liten bild, gillar ju inte boldtomma inlägg..och söt är den till på köpet!


tränat!

efter hela 3 månaders uppehåll var jag tillbaka och träffade alla tjejer igen. Har dumt nog inte varit närvarande vid träningarna nu, skälet är att jag blivit rätt frustrerad av att inte kunna träna/spela. Så istället för att deppa ihop på bänken har jag varit hemma och tagit det lugnt och rehabtränat.
.
Så idag har jag både tränat med Sanda och mitt underbara team! Så otroligt skönt att vara tillbaka i tha family again. Ska bli ruskigt roligt med div.2 debut efter jul uppehållet!
Känner det nu efter all rehab och bålstabiliteten att man är mycket stabilare på plan nu än innan vilket känns fantastiskt! Så nu ä det bara att fortsätta med rehaben och sedan köra pang på!
.
WHAT A FEELING!


bjuder på en gammal bild sedan 2år tillbaka kanske. påväg till sommarträning i hallen i Sk. Gött vare och varmt som i bastun!

innebandyträning

Idag har jag gjort min första riktiga innebandyträning på snart 3 månader. Så ruskigt roligt trots att allt inte gick som man ville. Kunde inte ta mina älgkliv eftersom att det frestar bra på knäna. Men vi spelade 3-mot-3 spel på liten plan. Funderade över om jag borde vara med men jag var så djävulskt sugen om jag ska vara helt ärlig. Det gjorde ont i knäna, det gjorde det, men jag kände att spelet nu tog över smärtan. Smärtan kom först när man vilade men åååh, va kul det var med innebandy!
.
Ikväll blir det träning med laget, dock ska jag ta det lugnare då så att jag inte riskerar något ytterligare.

your eyes make the stars look like they're not shining.


jag får ont i hjärtat varje gång jag inser att du inte finns hos oss. varje gång trycks tårarna fram. varje gång blir saknaden allt större. du saknas oss!




öppet hus

Nu är jag hemma efter att ha varit värd på öppet hus. Var som en flygvärdinna och visade besökarna åt vilket håll de skulle gå och hur de skulle ta sig till de olika ställena. Va med min ny funna vän Mathias som var ett mycket trevligt sällskap!
.
På vägen till skolan så tog jag bussen (som vanligt, vad annars) och egtersom att det är så otroligt mycket snö som kommer in i denna storm har det blivit problem i trafiken. Detta märktes tydligt när vi var halvvägs. Bussen stannar vid en busshållplats bra, inte sladd eller så som det annars varit på bakdäcken -men, vi fastnar! Bussen kommer inte upp, Vi står i backens slut (uppåt) och kommer inte loss. Chauffören gasar lite, kör ½m, gasar lite, kör ½m. Sedan satt vi helt fast, så chauffören drar ett bra kort och backar nedåt flera meter, sedan tar vi fart och eter ett litet tag kommer vi loss. WIIH!
.
här kommer lite bilder (bara för att fylla upp inlägget lite)
sara och melina i skolan idag.


juneporten då jag väntade på bussen. mycket pudersnö som yr i vinden. pain!

och till sist så vill jag visa en bild på en utav två fina dörrkransar vi har. riktigt mysig design!

snöstorm

Höll i morse på att flyga över räcket på gångbron på väg till bussen, fick piskande snö i ögonen, vrickade nästan fötterna och gled till några gånger var tionde meter. Seriöst talat, vad händer?! Det här är det värsta vädret jag varit med om på mycket mycket tänker jag efter noga så minns jag inte en snöig dag jävligare än just denna.
Usch, hat!
.
Och inte nog med att 2 (fullproppade) bussar körde förbi våran hållplats idag och gjorde att vi blev väldigt sena och fick frysa rumpan av oss i sisådär 20 minuter har man fått kämpa en från bussen i motvind. Bilarna kommer inte ens upp för backen och det var nätt och jämt att bussen inte heller gjorde det. 
Men, roligt som jag ska ha det så måste jag dra tillbaka till skolan tills klockan 17.oo då vi ska ha ett litet informations möte ang. öppet hus som är ikväll. Så det är vi värdar och sedan lärarna som samlas då. Det var synd att man inte blev uttagen till att sitta i klassrummet och svara på frågor den vägen..
.
Sedan skottade jag snö i ca 10 minuter och fick världens förkylning trots klädseln, lär ju vara sjuk imorgon. Känner att febern är påväg..

My first mistake was loving you. My worst mistake was giving you a second chance


My first mistake was loving you
My worst mistake was giving you a second chance
Cause you tore me up, and you called it love
You made a fool out of me
My last mistake thinking I wont made the same mistake again


Life's a game but it's not fair.

du saknas oss.

i miss your voice.


batman.


längesen.


lite tips såhär på kvällskvisten:

Jag är ingen mode drottning och jag följer inga regler. Jag går mycket på känsla och klär mig i det jag trivs i.
Här vill jag dela med mig av några bilder som jag tog inne på New Yorker i förra vecka. Gå dit för guds skull!


här är en tröja som jag nästan dog över. en tröja med ett spöke på som säger 'BUUUH'. Jag är helt såld på t-shirts som denna. Dock var inte storlekarna i dessa till min passform. Så.. byebye dream. Haha.


Och här kommer den jag 'would die for' Nja, kanske inte så seriöst. Men den passade perfekt, var sjukt go och hade en snygg modell. Se bara "pingvin-stjärt skurninven" maaah, så läckert!.

"Jag ska skolka imorgon, gud vill att jag ska vila"

Efter skolan snackade jag och min klasskompis Mergim om idrottsdagen som varit. Haha, go kille!

hemskickat och förälskad

Se vad som landade i min postlåda härom dan? Mina efterlängtade korsörhängen!
Är helt såld på dem och även förälskad. Mumsfilibabba på dem säger jag bara!
.
Så, vart kommer dem ifrån? Jo, jag hittade hennes blogg. Julia är en otroligt kreativ tjej som är väldigt duktig på det hon gör. Blev väldigt förvånad när jag såg örhänderna för första gången. "Inte kan hon väl ha gjort dehär alldeles själv?" Fantastiska är dem!
.
Fick även ett fint litet brev med i beställningen och jag kan lova dig Julia -jag är mer än nöjd!
.
Tjejen håller bra priser på sina smycken och de är helt klart värda priset!
Du hittar henne på: http://designbyjjulia.blogg.se/

telefonsamtal

sitter nu i telefonsamtal med min vän Carl som sitter i bilen påväg hem. Uttråkad som han var ringde han och gjorde mig sällskap. Alltid trevligt med ett samtal då och då :)

vått, kallt och svidande

Ja, imorgon har vi resursdag men vi SICare ska ha Idrott och Hälsadag, enda gången det inte är bra att vara SICare då man missar en heldag ledigt. Menmen..

Schemat imorgon:
Wetwest, livräddning, lunch, massage och till sist salsa. Oh lord, hur ska det här gå?

Mysfaktorn är hög dagar som dessa.

Just det, jag skulle ju sova..? glömde det.. Har istället duschat och städat i rummet. feels good!
.
Ska snart sätta mig i köket framför tvn, äta ostmackor och o´boy. LIVET HÖRNI. Mysfaktor på det en snöig dag som denna! Ska även försöka få igång elden i spisen med, gick ju så otroligt bra sist!

i want to feel your heart beating with mine.


snälla, ta och kom hem nu. jag längtar efter dig.

sushiiiiiiiiiii

Grymt sugen på sushi, inte okej. Orkar inte gå ner till stan och köpa det heller, tar 5-10 minuter att gå men jag orkar inte slasket. Ghh. Men sugen är jag, ruskigt sugen..
Är det någon snäll själ av er som läser som har tips på ett bra sushi hak i Jönköping?



sleepy monday

har haft huvudvärk hela dan, druckit en väldans massa vatten och tagit en alvedon. Sista utvägen är nog sömn. Sedan är min förkylning över så ska försöka få i linserna med, kan ju mycket möjligt vara för att jag ansträngt ögonen. Men, jag kör på sömntekniken, skönt ju!
.
Idag har även mina korsörhängen trillat ner i brevlådan. UNDERBART!
.
En sista grej i detta inlägget. Ska vara värd under Sandagymnasiets öppethus och som kompensation för detta får vi som är med ledigt hela fredag. MUMS!

måndag 17.58

.
Har efter att jag kommit hem från handlandet legat framför tvn och tittat på förkväll. Riktigt gött faktiskt. 
Finalisterna från biggest loser sverige var och gästade studion och vet ni vad? De har tillsammans gått ner mer än 60 kg, super snygga var dom! Ruskigt bra kämpat av dem!
.

Karl Fredrik Jonsson och Maria Forsberg

.
.
Maria Forsberg är en tjej som är härifrån trakten. Hon jobbar som förskollärare i Mullsjö. Hon var grymt fräsch i dagens förkväll. Jag tycker att ni ska kika in den här länken med henne, och det stämmer -man blir piggare av motion och jag tror verkligen att hon inspirerat människor!
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_jonkoping?title=biggest_loser-maria_infor_finalen&videoid=1138848

skolan 13.oo

började dagen med en grym huvudvärk och dålig hals. Ingen träning för min del idag. Sedan väntade NAturkunskap och frågor om galaxen, jorden, rymden och massa annan skit. Inte min grej så att säga..
Sedan var det bild och jag har precis gjort klart basen på min otroligt snygga mask. Lera, tepetklister och tidningspapper, det är vad vi joxat med igår.

Nu sitter jag här efter lunchen och ska vänta 30 minuter till mitt utvecklingssamtal. Surt när man egentligen slutar 12.15. Dock blir det möte med goaste Johanna från ABC-gruppen. Blir snack om studentmössor, planering till utprovning osv. Sjukt roligt!

betydelsefullt.


you got me.


"sträva inte efter framgång utan efter att uppnå något av värde" Albert Einstein.



-Kan du hålla en sak åt mig? "Visst." Hon räcker ut sin hand och han lägger sin hand i hennes.



jag har ingenting att göra, därför får ni lite onödig information..

Du heter: Emelie Schelin
Smeknamn: Emelie, Schelin, Schelle, Schellan, Långben, you name it..
Vad tror folk om dig? Har fått höra endel om att jag är snäll, trevlig, glad. Öven lång och smal vilket jag inte alltid tar som possitivt. Sedan finns det ju dem som tycker troligt illa om mig tydligen. random t ex. Menmen, jag ser inte dem som ett problem, det är deras..
Vad får du oftast komplimanger för? Hm, det är olika. Men mycket för kroppen, såsom långa ben. Min hy, mina ögon. Vissa är knas.
Brukar du skratta för dig själv? Det brukar jag, haha. 
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Det gör vi(; (Från Fillan.)
Var bor du? Bäckalyckan, Jönköping samt i Skillingaryd.
Trivs du där? Trivs otroligt bra på Bäckalyckan och trivs även bra hemma i hemorten Skillingaryd.
Hur svarar du i mobilen: Det varierar men det brukar oftast låta: Ja hej det är Emelie. Hallå? Tjena. Varierar som sagt.
Vem ringde du senast?: Matte.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Då ses vi imorgon Emelie, ha det bra, Hejdå. Ungefär? :)
Brukar du komma i tid: Oftast, men har lyckats komma riktigt sent nu det senaste. Inte okej.
Hur känner du dig nu: Hm, riktigt dryg och trött. Men ändå pigg. Lust att sjunga eller något. Hah.
Vanligaste färg på dina kläder: Det vet jag inte riktigt men skulle väl inte gissa helt fel om jag sa svart.
Vad tycker du om fötter: ANKFÖTTER! haha. De är väl rätt normalstora och när man trampar ner med dem ser de ut som ankfötter, breda som attan. 
Vad saknar du: Farmor, Gustaf, Calle. Även familj och bästa vännerna där hemma.
Hade du en bra kväll igår: Igår hade jag en sjukt bra kväll tillsammans med Adam, Malin och Viktor. Tack hörni!
Favorit dryck på morgonen: Mjölk, O´boy, juice eller varför inte vatten.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Det är väldigt olika. Men tidigare än 22 blir det nästan aldrig tyvärr..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror det. Man kan ju ha snackat med personen lite innan dess att man ses. När man väl ses öga mot öga tror jag not att det finns kärlek vid första ögonblicket.
Har du spytt offentligt: Spydde som liten pga åksjuka mitt innanför dörren hos familjen Dabäck i Göteborg. Hihi.

Är du nöjd med ditt liv:
Man tror sig hela tiden vara så oroligt olycklig så fort man är ledsen eller vet vad andra har. Men om man tänker vad man själv har är man otroligt lycklig. Så jag är nöjd, riktigt nöjd trots allt.
Är du bortskämd: Nja..Det skulle jag väl inte kalla det. Är en vanlig Svensson och mina päron är inga miljonärer.
Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag stiga upp rätt tidigt, coacha kidsen vid 11 och sedan ta bussen till stan igen för att titta på innebandy. Även träffa Matte lite.
Vad är det värsta du vet?: Att förlora någon väldigt betydelsefull. Känna svek och orolighet. 
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Har de bästa av vänner!
Du samlar på: Minnen, fotografier, citat och annat.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag hade tagit min familj på en resa och även lagt undan till framtiden. Skänkt endel hade jag nog också gjort.
Vill du gifta dig: Ja, det vill jag.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten! Men även saft, läsk och mjölk. Men vatten är helt klart bäst.

"i got a heart full of pain.."


make up store, goddie bag.

Ingela och Steffie jobbade och vi snackade en stund, hur härliga som helst! Och Make Up Store är helt fantastiska. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag tappade hakan när jag fick se vad som fanns i våra goodie-bags.
De sa även att det kanske blir mer event och att de isåfall ringer för mer uppdrag. LIKIE!
Här får ni se!
Luktar ruskigt gott må jag säga! Används för att uppfriska och återfukta.
Används för att ge din hud mesta möjliga skydd och återfuktning.
Man sprayar misten över rengjord hy för att återfukta eller över make upen för att fixera/bevara bättre.
Helt underbart läppglans! Har två möjligheter: en 50/50 effekt då det genomskinliga blandas med färgen (mest glans) eller helt enkelt bara mer färg. Tycker den luktar polkagris, mums.
Resultat:
Blothing Powder, 259,-
Ett puder som lägs så för att förhindra att oljiga partier i ansiktet ska synas.
Kan även användas som en "touch up" under dagen för att fräscha till det lite.
Cover All Mixen var precis vad jag behövde! En mix av 3 färgnyanser som gör så att du kan täcka ytliga blodkärl, blemmor, blåa toner i ansiktet (t ex under ögonen) Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet.
20% rabatt på hela Fragrance Libary sortimentet. Gott!

du är den fegaste och mest patetiska jag någonsin mött.



uppdrag: hitta ringarna!

har slarvar bort alla mina 7 ringar.. tror mig ha lagt dem i en smyckespåse någonstans. känner mig helt naked!
påtal om naked ska jag snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig mot a6 och sedan Husvkarna sporthall för att sitta i seket. hinner inte se damlags matchen..

wakie wakie..

Mamma ringde vid halv 11 och väckte mig första gången. Sa till henne att jag sov men hon fortsatte ändå fråga vad jag gjorde igår osv. Så jag ska jag sover mamma! Och la på. 
Blev nu väckt en andra gång men inte av mamma. Halv 2 stod klockan på och jag hade inte numret. Det var motståndarnas tränare som ringde om matchen imorgon. Förstod ingenting och han frågade om han väckt mig. ja, lite smått, haha, men det gör ingenting. Fyfasen va pinsamt!
Jag hatar att det är MIG de ringer inför matcher. Jag är inte huvudtränare? Det är Isse som ska ringa och bjuda in gästerna, jag är bara med som tränare och coachar lite på matcherna.. 
Inte nog med det bombas min mail av förfrågningar till olika cuper för tjejerna. Åhhh..

03:58 hemgång

hjälp, vilken dag!
efter att jag och malin käkat fick vi skjuts ner till stationen.
väl framme i mullsjö senare mötte vi adam och sedan kom även viktor med bilen. vilket jäkla snöoväder det var ute! var lagom mysigt att stå ute när man skulle ringa samtal..
.
Men, jag, mallan och adam satt snällt inne i hallen och väntade i 1 ½ h på att matchen skulle börja. Malin övade upp skillsen i innebandy. skotten var magiska vill jag bara tillägga.
.
3-1 slutade matchen och vi begav oss till Viktor för att hämta hans plånbok. Jag och Malin följde med in för att hälsa på deras hund, Harry. HUR SÖT SOM HELST. ma´h new homie yo!
Sedan bar det av till stan och Malin. Lite småproblem som hänt på vägen så det tog en stund, men lika roligt för det med sällskapet i bilen.
Blev en flötig runda till MAX och sedan hem till Malin för käk sen.
.
Kvällen bestod av av mycket skratt, böghögar, kuddkrig, musik, film, sovpauser, facerapes och en massa annat. underbart sällskap, tack hörni!

Här kommer lite bilder sedan dagen/kvällen/natten. Även en mysig killvideo på slutet. Enjoy!









fredag den 19/11 15.00

Alldeles strax kommer min älskade Malin. Har längtat efter den här dagen hela veckan. Min och Malins eftermiddag som senare ska spenderas med Adam och troligtvis Viktor.

Vi tjejer ska laga mat, mysa och sedan bege oss till tågstationen för att ta tåget till Mullsjö. Där möter vi upp Viktor och Adam (om Adam då inte åker tåget med oss..) Så bär det av till match i Nyhemshallen. Ska bli roligt. Trevligt sällskap och innebandy, en fredag -oh så underbart! :)
Efter matchen får vi se vad som händer! :)
PUSSS!

försov mig, igen..

andra fredagen i rad. förstår inte vad felet är.

känsliga läsare varnas

jag må vara känslig men det här är lycka. det här är vad som driver en genom all saknad -att få träffa sina nära och kära igen. som jag bölat till denna video. lycka.

tack näsa för att du la upp den på facebook,

i'm single, but my heart is taken.



"people are awesome"

efter att kikat in på innebandybutikens hemsida hittade jag deras tips om den här videon.
rätt sjuka människor faktiskt, helt sinnes. jag tycker du borde se dethär!


People Are Awesome - Watch more Sports

var inte ledsen, mamma.

du är inte ensam kvar. du kommer heller aldrig att vara. du är här, med mig, med oss.
inte är du ensam, aldrig kommer du att vara.
mormor har nu sin käre bror vid sin sida. vid sin sida och skyddar dig. skyddar oss.

jag älskar dig mamma och jag kommer alltid att vara vid din sida!

jag säger bara -äntligen!

Efter en ruskigt trött matte lektion med bowlingspel begav jag mig ner till bussen för att åka ner till stan och hämta min kamera hos Johanna. Gick sedan för att byta den beiga BHn jag köpte till modevisningen. Ingen jag tyckte om och eftersom att jag inte behövde använda den lämnade jag tillbaka den -eller rättare sagt bytte den, till 4 sjukt goa trosor.
Här får ni en liten secret bild. hihi.
.
Och sedan steg pulsen, NEW YORKER öppnade i Jönköping idag! Visste inte vart jag skulle börja titta när jag gick in där, likt en himmelsk värld var det. Ooooh, it feels good!
.
Ville dock inte titta för mycker för att inte dra på mig shopping-ångest men kikade tillräckligt mycket för att hitta goaste träjan. En svart t-shirt liknande med en diamand dö-skalle som motiv på bröstet/magen. läcker!
.
ja, ni får tjuvkika lite på den då..


arbetsmiljön

nu har jag suttit och nickat till så många gånger att jag tappat räkningen. inte pigg så blir nog hemgång snart.. blä.

gymnasiemässa dag 2

började dagen med att vakna senare än planerat. resultatet blev en trött och sjukt sliten tjej.
stod i idrott och ledarskaps bordet. Det gick bra!
Sitter nu och har arbetsmiljö
CIAO!

"den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"

jag hatar det citatet.
jag är den sämsta på att vänta på något gott. tycker alltid att jag väntar för länge.
nu måste jag vänta i en månad, en helt fucking måndag. det är varken lätt eller roligt. men jag tror helt klart att det är värt det.

IT HURTS TO CRY BUT EVEN WORSE TO SMILE



jag kommer aldrig kunna somna tackvare det här klippet, oh lord.


gjorde min kväll, lite


back home från gymnasiemässan

förväntansfulla, nyfikna, spända, nervösa, oroliga osv. Finns alla funderingar kring gymnasiet. En gymnasiemässa är bra men också ett rent helvete.
Det är bra att det finns mycket att välja på men det är verkligen nästan lite väl mycket.
.
Man får ju panik som elev.
.
Jag vet själv hur det var när jag gick och kikade runt på gymnasiemässan. Hotell & Restaurang, Design, Bageri, Samhäll, Media, EXPO, Handel och t.om fordon! Helt sjukt. Man blir ju hjärntvättad.
.
Men det är ändå väldigt bra att det finns, så att man får reda på vad det finns för olika skolor och vad de har att erbjuda.
.
Är du intresserad av att gå på Sandagymnasiet? Här finner du all information. Kika även in på vårat öppet hus nästa onsdag (24/11)
→ http:/www.sa.edu.jonkoping.se/

Filip

Filip Berg kan vara en utav sveriges läckraste skådespelare. Som liten kommer jag ihåg hur kär jag blev i hans utseende och i hans Men det är inte konstigt, han är läcker!
.
Filip har medverkat i:
2002: Vera med flera
2003: Kärlekens triumf
2003: Ondskan
2004: Hipp hipp hora!
2005: Livet enligt Rosa
2005: Kommisionen
2007: Höök
2007: Andra avenyn
2010: Orion



Kvinna från Jönköping omkom i Thailand

En kvinna från Jönköping har omkommit i Thailand.
Enligt Utrikesdepartementet misstänker man inget brott.
En kvinna i 60-årsåldern hemmahörandes i Jönköpings kommun avled i söndags under en semestervistelse på badorten Cha-am i mellersta delarna av Thailand. Omständigheterna kring kvinnans död är oklara men enligt Utrikesdepartementet misstänker man inget brott i samband med dödsfallet.
.
- Vi känner till att en svensk kvinna avled i Thailand. Anhöriga är underrättade och det föreligger ingen misstanke om brott, säger Teo Zetterman på UD:s presstjänst.
.
Enligt SR Jönköping ska en obduktion fastställa kvinnans dödsorsak men det mesta tyder på att kvinnan dog efter att hon kom i kontakt med en farlig brännmanet när hon badade.

Källa:http://www.jnytt.se/nyhet/36520/kvinna-fran-jonkoping-omkom-i-thailand

 

Det känns inte sååå bra att Cappie är där nere..


gymnasiemässa

Idag är det gymnasiemässa i Folkets Park i Huskvarna. Så från 9-12.00 har jag och Jacob dragit på smilet och pratat konstant med nyfikna nionde-klassare. Riktigt roligt men mindre roligt när ryggen skriker av värk och att man fåt håll av allt prat (som jag fick, haha)
Ska snart pysa iväg på mitt tredje pass på mässan för idag, kvällspass. 16.30-19.30 tror jag det var.
Så nu ska jag äta lite och sedan pysa iväg igen. Hej o hå!

Sandagymnasiets tröja.



tidsinställd inlägg

Today I caught myself smiling for no reason, then i realized i was thinking about you.






frozen diamond, video

det enda felet med den här är egentligen bara musiken som lagts till istället för orginalmusiken från visningen. Mycket mer ös i den som var. Sedan är inte allt/alla med heller men lite iallafall, som 2 par storpar till ben tex.
Och ja, vi skulle gå med höga knän, se ut som väsen. stirra konsigt med blicken. Grymt brudar!

tråkigt.

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? mjo
Hur många har du varit kär i? Hm, har varit kär i många genom året som gått men verkligen älskat är en.
Är du kär just nu? på något sett, ja

Tio frågor om dig själv
Namn? Emelie
När fyller du år? 21 mars
Några piercingar? 3 i öronen.
Vad har du på dig just nu? Strumpor, leggings, ett cheapmonday linne (love it!), en jeans shorta och en egenstickad halsduk. underkläder med såklart.
Vilken årstid är bäst? sommaren.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Att vakna upp jämte någon man verkligen tycker om.
Vad tycker du mest om hos dig själv? hm, att jag är social och pratglad tror jag :)
Vad är du bra på? På att förstå människor skulle nog inte vara helt fel gissat. 
Vem älskar du mest på denna jorden? min familj, släkt och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon, helt klart.

5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? har lite hemlisar om mig själv så egentligen ingen. men många känner mig väldigt väldigt väl.

vem är den roligaste av dina vänner? oj, finns många!

vem är den du helst har filmkväll med? någon jag tycker om, en nära vän.

vem av dina vänner är mest ”evil”? Hm, jossan.

8 frågor om idag

Vad har du gjort? skolan softat, lagat mat och pratat i telefon. levt.

Vad ska du göra nu? sova snart är det tänkt.
Har du gjort något dåligt idag? hm, inte något jag kommer på såhär på rak arm.
Vad har du ätit idag? så lämpligt att vi för kostdagbok just denna veckan. Men spagetti, kyckling och en twix b la.
Har du duschat idag? Jappjapp.
Är du trött nu? rätt så jaa
Vad händer i morgon? Imorgon väntar en dag på gymnasiemässan för min del, spännande!

Annat
Hur mår du just nu? Bra, sleten.
Har du piercat dig Inte på egen hand. Bara i salong och då är det bara 3 hål i öronen som gällt. 
Är du hungrig nu? Nja, lite småsug bara.
Vad är klockan nu just nu? 21.31
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, jnytt och blogg.se

Telefon/Mobil
Vem ringde dig senast? Calle
Vem ringde du senast? Mamma.
Vem sms:a till dig senast? Malin älskling.
Vem sms:a du till senast? var snäll nog och svarade på min älsklings sms ;*

Smink & hår

Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? ja, ibland
Använder du kajal? nej
Använder du hårspray? ja
Använder du volymspray? nja
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? ytterst sällan, bara läppcyl. Mjukt och skönt.
Använder foundation? ja.
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? Uppsatt är nog det vanligaste.
plattar/lockar du håret varje dag? det skulle jag aldrig orka. har väldigt rakt hår men vissa vågor kors och tvärs
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej, verkligen inte!

Kärlek
Är du kär just nu? nja, smått
Har du kysst någon idag? ne, det var ett tag sedan sist..
Har du ett förhållande? nej.
Är du romantisk? lite tror jag nog!Har du snott en kompis pojkvän/flickän? inte under ett förhållande, nej.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? skönt att vara singel men föredrar förhållanden.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha, nej!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Calle gjorde det.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? mamma det var en bra fråga..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Min syster har aldrig haft någon direkt pojkvän och skulle det vara någon utan hennes små killkompisar kan jag säga att de inte är något för mig. 
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, men mina barns namn. Man vet aldrig om det tar slut fastän man är gifta. Men kanske.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Jag vill ha en kille som på något vettigt vis har sin egen stil. Ska inte vara som alla andra. Dock ska han inte vara blyg och fjollig men inte heller kaxig och hård. Något mittemellanting där om ni förstår hur jag menar? :)


det kanske inte är så speciellt trots allt..?

Är det verkligen så speciellt att bli kallad vackra namn när personen i fråga säger det till så gott som alla tjejer?
Jag har fallit pladask för denne och det är inte konstigt så sjukt härlig denne personen är. Men vad ska jag ta åt mig av? Snart kan det låta som tomma ord. Tomma ord som ekar bort i intet.
.
Om det hade varit ett förhållande hade det inte varit okej för min del att min partner ger sådana komplimanger, namn till andra tjejer, för jag vill, jag vill känna mig speciell. Speciell för dig.
.

idag har jag..

idag har jag varit oerhört trött. råkade missuppfatta krause så fick frånvaro på sista lektionen. men vad gör det? åkte till ED och hälsade på mina pnglor. guldvärt!
ligger nu i sängen och tittar på paradise hotel och väntar på samtal från finaste.

"holding you close to me"


till dig.


"Kärleken besegrar allt, utom fattigdom och tandvärk"


fort. make up store. backstage

skönt att ta bort klistret efter visningen. pain!
förstod inte hur de höll koll på alla olika produkter, alla namn på saker och ting osv. Inte nog med detta bordet hade de en resväska full med plockfärger och annat såsom glitter. Sjukt.


Eleganta Karin med sin matchande uppsättning. Kompliserad fläta tyckte jag men ursnygg!

örongodis for today

Robyn

-

Indestructible


Daniel Adams Ray - Gubben i lådan


Daniel Adams Ray - Dum av dig


Fulkultur - Fuldans


warberg-falun

sitter här i min ensamhet i tv rummet och kikar på warberg-falun. Match lik en berg-och-dalbana. 
Falun tar ledningen genom Ciya Hajo. Rakt upp satt den, i en knivig vinkel till på köpet.
Efter periodpausen ryckte warberg upp sig rejält och inför tredje stod det hela 7-3 till warberg. INTE DÅLIGT!

Dock kom borta-starka Falun igen i tr4dje och matchen slutar 9-6 till Warberg. Helt ok (:

sleten

har precis sovit bort så gott som hela eftermiddan, skönt! stack upp och åt lite och ska försöka se på warberg-falun om jag inte somnar. Good luck emelie.

måndag den 15e november

somnade sent igår men otroligt glad för det. kommer bli riktigt tomt nu i en måndag...
Hade så väldigt ont i ryggen sedan helgen idag (hade det även i söndags) så stod över träningen i morse. Sitter just nu på naturkunskapen och drygar. Björn Tiger, som våran lärare är en riktig naturlärare, man hör ju bara namnet. Han försöker få koll på klassen och tekniken så att han kan visa en film, soft.
Efter dethär är det bild och sedan efter det är det lunch. 

Klockan 13.oo har några i klassen samling inför gymnasiemässan. Tror det är jag, Jacob, Melina och Sofia. Blir lite information där och sedan hem. Monday, im in love!

Ska även åka upp och klaga på skorna jag köpte på a6 för ett tag sedan. 'Skinnet' utanpå har lossnat, sjukt tråkigt..

forts. make up store visningen.

Här kommer lite bilder som en utav modellerna tagit, Selam. Sjukt go brud med härligaste skrattet! Tack för lånet av bilderna hönan :)
julia och jag
jag och söta Moni
beredda?
julia och Selam
goa brudar!

rap

hahahhaha! ruskigt onödig information men.. jag rapade nyss! något jag verkligen nästan aldrig gör. goooo brud!

när man är så arg och besviken att man bara skulle vilja ge en spark i pungen på personen..



besöksrekord.

Riktig roligt att såå många faktiskt kikar in här.
.
Vill bara informera Er om att ni får vara med på att det kan komma lite "Frozen Diamond" bilder lite då och då. Försöker hitta så många som möjligt för att visa Er som inte var där hur det såg ut. :)


bild tagen från Hillevi. (t.h)

när ett hjärta nästan brister av längtan

Kan ett hjärta brista av längtan?
Om det kan det
så gör mitt snart det.
Att längta efter en person så otroligt mycket,
en person som alltid får en så glad,
det är rätt otroligt.
Känslan är mysig men också otroligt hård.

Vilket är värst, längtan eller saknad?

vilken fars- dag present!

frågan är bara; vem ska ha oss på innebandyn nu? Och vem får vi som mattelärare? Haha.

hemgång

ska snart sätta mig i bilen ner till tågstationen och pka hem, till place no. 2. skola imorgon..

GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPI, JAG ÄLSKAR DIG.

dagen efter

Är sjukt slut i huvudet idag, väldigt trött men orethört nöjd och glad. Tog ett bra tar att på fort sminket igår, tror jag räknade till mellan 50-60 diamanter. Klistret satt rätt gött men fick tillslut av det. :)




Frozen diamond, backstage & scenen.

Började dagen med en samling kl. 10.00 på Karlssons Salonger. Började sminka, fixa hår, prova kläder och öva öva öva. Jag fick ha ett par byxor och en jacka (de gissade på att det vägde mellan 10-12 kg det jag hade på mig, skönt!) Jag skiljde mit dock från alla andra -de flesta (förutom 2 st typ) var ljust och vackerst sminkade. ALLA hade klänning eller släp förutom jag. För jag var pojkflickan allt.. De här shortsen har skärkt och skavt i skrevet hela dan så jag har nu blödande skavsår mellan benen. (inte på det intima stället men några centimeter nedanför)

HÄR KOMMER IALLAFALL NÅGRA AV MINA KAMERABILDER +DET MAMMA FOTADE. KLAVITÉN ÄR INTE DEN BÄSTA MEN DET ÄR ENDÅ BILDER.. fLER BILDER KOMMER JAG LÄGGA IN FRÅN ANDRA MODELLER OCH JNYTT´S. se och njut, för det har jag gjort hela dan. Vilken upplevelse och vilket gäng!










julia på sin goá dialekt: -men hallå? vafean ärhe därh förnå? Det ärhe ju typ skalbagghä eller nå?!
(till frisören) - Hörröh! jag har en skalbaggäh i håré, bildbevis också!

Trodde jag skulle dö för en sekund. Skön brud!


Nicoles grymt snygga sminkning!



nu kommer några bilder som mamma tog:

faster, pappa och min kusin Kicki +mamma såklart, var och tittade.

















sluuuut :)

måste ses!

sötaste killen ever ungefär, som gör allt för att kämpa för familjen. Skrattgaranti för min del!

catwalk catwalk catwalk!

imorgon smäller det!

Kommer att ha med mig kameran och försöka dokumentera lite backstage. Hoppas du kikar in här för resultatet!

http://www.mihi.se/

älskar denhär sidan!
ringarna, örngotten, väskorna osv osv. HELT SÅLD PÅ DEM.

Camille´s ansiktsmask

otroligt enkel förklaring. go brud.
Ingredienserna verkade ju inte vara de hetaste i matkassen direkt men jag tror säkerligen att det funkar. Dock avskyr jag kaffe men jag ska nog ändå pröva. Ansiktsskrubbs är riktigt bra och får verkligen ansiktet babylent. Det är iallafall något jag inte tackar nej till.
.

"Dance like no one is watching, love like you'll never be hurt, sing like no one is listening, and live like it's heaven on earth."- William Purkey

.


något som fick mig att le

Fastän bussen hoppade över 2 hållplatser på vägen hem och att regnet pissade ner var jag otroligt glad och faktiskt riktigt lycklig. Med luvan på och musiken på högsta nivån sken jag som en sol i regnet. Det var nästan läskigt hur glad jag blev. ÅÅÅH.
Justin Bieber - One less lonley girl
Hur lycklig skulle man som tjej inte bli om någon menar denhär låten till en? Fantastiskt.
.
Westlife - If I let you go

dålig start på dagen håller tydligen i sig hela dan..

började dagen med att försova mig, pga att jag inte kunde somna igår eftersom att nervositeten äter upp mig inifrån.
Kollade på film på engelskan som jag missade 50 min ifrån, men whatever. Blev även fortsättningen på frankenstein på svenskan.
Efter det hade vi 20 minuters rast innan vi skulle ha lunch och gick då till medioteket för att kika på skolkatalogen -3 inte okej bilder på mig. buhu.

Inte nog med att jag vaknade på fel sida finns det vissa som kan leda en till vansinne; kommentarer, idiotförklaringar och taggar för att jag ser ut som jag gör, kropps och utseendemässigt. SKIT KUL. Det är ändå de här personerna som känner mig väldigt väl och jag hade inte anat att de kunnat behandla mig såhär. Även fast de kanske inte menar så illa blir det förjävligt för mig. NI VET HUR JAG MÅR OCH KÄNNER. Tack killar..
.
Nu sitter jag på personlig försäljning. Krause är inte här så vi har fått uppgifter att göra men jag orkar verkligen inte. Kan inte tänka ordentligt.
Sedan har vi ekonomi och slutar 13.50.
.
Träning för kidsen ikväll, gutt.

AVUNDSJUK!


ÄR MAN INTE HUR SUGER SOM HELST?!
läste precis blondinbellas blogg och såg hennes torsdags frukost. Trodde jag skulle svimma av avundsjuka. Jag är rena rama monstret när det gäller sötsaker. ÅÅÅH!
http://blondinbella.se/pannkaksmorgon/#Kommentarer

låtar

låtar jag lyssnat på ikväll som folk haft på facebook/ jag lyssnat på från ZENén under dagen. mumspums.

äntligen är den klar!

Har suttit som en gammal pensionär och stickat om kvällarna, lite till och från, och äntligen är den klar! Min egengjorda onepiece -hansduk! Otroligt nöjd med den och den är dunderskön :) Bara att dra på och är i perfekt passform. Hihi, happiiiiiie.
dålig bild men nöjd ändå

"-What king?" "-FucKing"

Floods citat för dagen: What king? FucKing.

Här är några bilder sedan håltimman idag efter provet, mina boys, störda som få.

11/11

För ett år sedan var det en utav de bästa dagarna i mitt liv. (Nej, det var inte för att jag var på gymnasiemässan.. höhö)
Det var nämligen min och Filips dag, 11/11 -09. Åh, jag har aldrig varit så kär som jag varit i honom. Aldrig har det bubblat så mycket i magen. Aldrig har jag träffat en så underbar kille som honom. Han var beviset på att livet är värt att leva, han var beviset på att livet kunde vara underbart. Helt fantastisk.
Jag kanske inte borde gråta för att det är över utan lee åt att vi hade vår tid tillsammans i livet. Du är en fantastisk kille och det kommer jag alltid att tycka. No matter what. Jag hoppas du är så otroligt lycklig. Jag var det med dig. Jag saknar våran tid. Hoppas du har det bra.

prov på g

Idag har jag arbetsmiljö prov. Många kluriga grejer som dB A, dB C, Hertz osv.. Men också så lätta uppgifter som 
Får hålla tummar för bra resultat.

"Is that your ex?" "No, that's the biggest mistake of my life."



Beginnings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living.



Eric Stanley


google maps

Cappi är bra dum ibland.. tipsade om detta alldeles nyss så att jag kunde fördriva tiden lite:

1. Gå till google maps
2. Tryck på vägbeskrivning
3. Skriv Japan som startplats
4. Skriv China som stoppplats.
5. Gå till nummer 43 i vägbeskrivningen.

onsdag 8-14

Startade dagen med gym. Gjorde ett par rehabövningar, rygg/handledsövningar och till sist några grepp med vikthantlarna. Kände mig helt död idag och såg också så ut. Jisses. Men gött med gym, det var det allt!
.
Efter gymet hastade vi oss till bussen och kom till skolan vid kvart i 10 ungefär. Jag skulle ha engelska men den var tydligen inställd vilket ingen utav oss visste om. Det stor ingenting på fronter och våran mentor visste ingenting. Så efter 20 min kom våran mentor Robban och släppte oss, what a man! Så en håltimma innan jag och Melina begav oss till maten.
.
Lunchen bestod av potatismos och strömming eller pasta och skinkgratänt. Tog gratängen för strömming är ju fasen inte ens ätbart.. Men fy bövelen -gratängen var hur stark som helst. PGA PEPPAR! Det eldade i käften på mig, usch..
Fick även ett samtal från Julia som informerade om visningen på lördag. Mycket information vill jag lova! Men spännande ska det bli! :)
.
Efter lunchen hade vi svenska med bitterfittan Ulla, fast hon kan vara rätt snäll faktiskt. Och med lärarkandidaten Christine, as snäll och go är hon! 
Vi tittade iallafall på filmen Frankensteine. Riktigt spännande faktiskt. Ska även se den på fredag, soft!
.
Slutade dagen med Johan och matte. Trött efter filmen men rätt intelligent på frågorna ändå. Kändes helt okej.. :)
.
.
Sitter nu hemma i sängen och ska plugga lite till arbetsmiljöprovet som är imorgon samt packa för småtjejernas träning. Mycket grejer idag!

ögongodis

är inne och kikar på http://www.sportsligt.nu/ och tittade åter igen på klippet då jik mötte onyx borta. Goa bilder.
http://www.youtube.com/watch?v=qCCryfWd7ng&feature=player_embedded

I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry.



do you remember why i walked on the water for you?

förevigt fast i denna låten, ungefär.

armani

josse som la upp på facebook, nanmnman!

du är så jävla ytlig hela tiden, ta och väx upp!



"telefonkåt"

Kr tipsade om September - Telefonkåt, fast han ångrade sig snabbt och tipsade om Mikrofonkåt. Bra killen ;)

fördriver tiden lite

Bara för att..

snodde detta av sötis emma. (:
.
SENASTE
1. Kompisen du träffade: Joo.
2. Personen du pratade I telefon med: Mammi
3. Du fick SMS av: Martin
4. Du kramade: Joo
.
IDAG
5. Kläder: ett par mörkblå replay jeans, långt svart linne och en go röd/svart rutig lång skjorta.
6. Bättre än igår: Jag mår bättre än igår, ja?
.
IMORGON
7. Är det: Onsdag.
8. Planer: Stiga upp, gymma, skolan, fika med emilia, plugga, sova
9. Något tråkigt som händer imorgon: hm, måste varit lunch rasten som varade i en evighet, haha.
.
FAVORIT
10. Nummer: 8, 20.
11. Färg: Hm, blå, röd, grön. Don´t really know.
12. Årstid: Gillar på något sätt alla. Men mest våren och sommaren.
13. Saknar du någon?: OM JAG GÖR.
14. Humör för tillfället?: Aningen trött, huvudvärk och lite halvrisig. Men riktigt bra ändå.
.
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde i morse?: vaknade? Gick upp, packade väskan och trotsade stormen utanför och gick till bussen. Svinkallt.
16. Vad åt du sist?: En köttbulle, mmh (:
17. Vad irriterar du dig på?: hm, slaskvädret och dryga människor vad jag kommer på just nu.
18. Tror du på distansförållanden?: Det gör jag. Min kära vän Amanda och hennes pojk har varit tillsammans i 2 å nu och det skiljer lite mer än 50 mil. Skillingaryd -> Dalarna, det ni!
patrik och amanda

19. Vem tänker du på just nu? Ingen speciell egentligen men mest filip och gustaf..
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Gustaf, kanske. Tror han tänker på oss alla. Filip -riktigt tveksamt, tyvärr.
21. Vart reste du sist?: Hm, reser ju egentligen lite varje dag men senast var väl typ Göteborg. Och en riktig resa i sig var nog Tunisien med familjen.. september 08?
22. Vad gjorde du igår kväll?: Jag lyssnade på musik, gjorde i ordning mackor och oboy. Sedan satt jag och käkade chips framför "Ung och bortskämd"
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Ingen utav dem egentligen. Har mammas fingrar och tår medans jag har pappas längt och kroppsform. Pinnsmal. Har fått mer uppmuntran att jag är lik min faster faktiskt.
24. Ler du ofta?: Går ju inte runt och smilar dagarna i enda men jag skrattar och ler i fina personers närhet. Så rätt ofta, om jag är på humör.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: K Ä R L E K.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja, det gör jag och hoppas innerligt att den ska slå in. Det har inte gjort det än, men vem vet..
27. I vems säng sov du i igår natt?: I min egen.
28. Vilken färg har din tröja?: Har ingen tröja, hihi. Men linnet är kolsvart.
.
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja det har jag och det svider så förbannat.. Både i ögonen och i hjärtat.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Det har hänt rätt ofta, ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Hm, var längesedan jag slog mig. Fick ett jag i huvudet igår men skrattade mest åt det. Men när jag fick skadan i knäna bekräftat -då tjöt jag som en barnunge..
.
GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Jag försöker iallafall.. :)
33. Vad gör dig glad?: Lyckliga stunder, fina vänner, familjen osv.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Jag ska inte klaga men något lyckligare hade jag nog önskat mig kunna bli.
36. Kan musik göra dig glad?: Säg något musik inte kan göra? Klart musik kan det!
.
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: ja, otroligt nog kanske. haha.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Givetvis.
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: Hm, nej. Eller kanske, lite skönt att bara tänka på sig själv men förhållande är det mest underbara och inget kan jämföras med det.
41. Är du kär?: kär och kär..
.
HAT
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nja, det tror jag inte. Kanske som liten?
44. Är du en mobbare?: Det hoppas jag verkligen ingen ser mig som. Tycker om att ta hand om folk i min närhet.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Det har jag.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja, men vem har inte det?
.
SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ja, jag gör faktiskt det. Visst att lektioner och sådant inte är det roligaste men skolan är super fräsch och alla kompisar finns samlade.
48. Värsta ämne : Har väl inget ämne som är värst så sett men svenskan är tyvärr rätt rå pga läraren, annars är svenska ett utav mina starka ämnen.

ingen mästerkock

USCH! :(
failade precis riktigt riktigt hårt på att laga ordentlig mat.
spröda torskfiléer, potatis och dillsås. Potatisen blev överkokt, filén blev inte ens igenomstekt och jätteseg. Dillsåsen däremot var jättegod, fast det kan bero på att det är mamma som gjort den..
Får la bli en mysig köttbullsmacka och chokladmjölk senare istället. Det kan jag däremot göra bra!
Ska hoppa på kladdkakan nu. Tröstäta!

min lilla svarta


A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else.



Är inte sånt här ruskigt drygt?

Vi har bara en gemensam vän och det är Cappie, annars är den här killen helt okänd. Ghh!

den lilla svarta

har nyss kikat igenom 3 butikers webbplatser. Hittade inte överdrivet många klänningar men det kanske kan bero på att jag inte letade till döds heller.
Här är iallafall ett litet ihop plock. Hope you like it.






cause you're all I want, you're all I need, you're everything


tvättt-t-t-t!

inne på femte maskinen tvätt, tror jag avlider snart.

you´re stuck in my heart forever



överfullt

överfullt i tvättkorgen, så det var bara att ta tag i skiten. En maskin tvätt klar, minst 2 kvar.. KUL

morgonträning

det var den sjukaste morgonträningen någonsin. Volleyboll på schemat eftersom att många var borta.
Jag, Lyck, Fillan och Hadelund i samma lag och jag måste säga att det var ett jädra top-team. Hahah!
Skattade så att jag höll på och tuppa av. Riktigt gott!
Tog igen 13-23 till 23-23 men förlorde sedan med 25-27.. Mycket adrenalin som dog när slutet var ett faktum.
här är bilder på goa team-mates. bilder tagna från facebook, hoppas det är ok för ni är så söta sååå
felicia och lycken
hadeluuund

tears

grät och bet mig i kinden.
nu vet jag inte vad jag gråter mest över

oh hjälp...

kunde inte undgå att lägga upp denna, tack linnea för att du la upp den. dog ett tag

det är på gång

det känns i hela kroppen
jag är på g
snart så
snart gör jag comeback
längtan är snart över
snart smäller det
det kanske inte kommer gå bäst till en början
men jag har lärt mig att detta ska vara nyttigt
nu vet jag vad jag vill
jag vill tillbaka och inte därifrån!

puuuuust!*

Jag förstår inte hur mycket grejer jag hade med mig tillbaka hem från skillingaryd:
.
· en full idrottsbag med jeans, datan, dataladdare och diverse kläder sedan veckan.
· en stor dressman kasse med en vinterjacka från EXEL (2år gammal så ingen ny..), en halvtunn väst, min skinnjacka, mina converse, de nya reebokskorna och massa grejs..
· sedan var vi på city gross och handlade mat, där blev det en full kasse till..
· och till sist var det en kylväska med mat mamma har gjort.

GALET MYCKET GREJS..

söndag..

godmorgon!
söndag igen, kul.. Blev som vanligt väckt av mamma, idag vid 10 tiden, ghhh. Så nu sitter jag uppe fastän huvudet egentligen sover. Bra Emelie och tack mamma.
Idag ska jag hem. Ska först en sväng och handla med mamma, åka till IKEA och köpa en adventsljusstake till mitt rum som mamma envisats sig om att jag måste ha. Men som tur väl är hittade jag en rätt fin så det ska nog funka trots allt.
.
Återkommer med stor sannolikthet senare.
.
Just det! Eftersom att det är smålandsuttagningar i helgen fick jag flashbaks sedan vi var med i F15 och P15. Vi kunde smygkika på killarna under SM med inte dem på oss. Kändes bra! Här har vi på några smygbilder på våra killar:
Jens var inte nöjd så han visade asset istället. Ser även ut som att vi fick med Källberg på bild med.

Jag tror det är Rasmus som står upp där borta, sen ser jag inte så mycket mer på bilden. Men vad gör det? Sjukt roligt hade vi!

älskling.. haha!


made my day

Vi har främmat här hemma och tänkte ta en paus från det sociala. Gick in på facebook och såg dethär i min logg. Gissa om jag blev glad? Det var något jag verkligen behövde idag. TACKTACKTACK!

let yourself fall


när man inser att livet är för kort för att slösa bort.

har varit nere hos gustaf nu. så vackert det var.
alla fina ljus, blommor och all omtanke som finns där. du är saknad. jag tänker på dig dagligen, vännen.
jag orkade inte hålla tårarna inne, det gick inte. jag önskar du fanns hos oss nu.

jag hoppas du har det bra där uppe G, vi älskar Dig!

believe, inspire, dream


promenad

ska snart snöra på mig de nya skorna och ta en promenad med mamma ner till hemköp och handla lite. Skönt väder, inte fel! :)

gårdagens köp

Blev en välbehövlig jacka nu inför vintern. Supermysig.

Jimmy Surprises Bieber Fan

ÅÅÅH! Jag vet inte hur många gånger jag har sett detta videoklippen men jag totalt älskar det! Lycklig tjej!

Don't stop me now.

 


leende och hamsterkind, fint!

fake

falsk är ingenting man är på utsidan, utan det är man på insidan.
Jag är så grymt trött på dig. Hur kan du bete dig såhär? Det är så förbannat synd att en så go kille som du ska vara precis sådan du blivit. Men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre. Men vad gör det? Det ändrar ingenting. För du bryr dig om just, ingenting.

sur mjölk

fyfan vilken tråkig dag, usch!
väntat och väntat och väntat men inte fasen blev det något av. Så idag har jag städat hela huset, lagat mat och tjaffsat med mina småsyskon (som vanligt..)
Har gått runt i natt-tröjan och prasselpyxor hela dan och stängt in mig i en liten bubbla. Har suttit framför tvn, gått till köket, hämtat något att tugga på, tvn, tugga på, tvn, tugga på, depp. Usssch.

En dag som denna är en typisk 'sakna'-dag. Jag orkar inte. Blir även arg, ledsen och hängig.
Blir besviken på minsta lilla i mitt liv pga dagar som denna. ghhhhhhhhhhh! bläh.

inlägget får kortfattas med rubriken:
sur fucking mjölk.


Anna Winblad - Time

Läste för en gångs skull Desirée Nilssons blogg. Hon hade i ett inlägg tipsat om denna tjejen, hur duktig hon var osv. Och jag håller med, vilken talang!

Hennes låt Time fångade mig direkt.
http://annawinblad.webblogg.se/


HUSQVARNA IK DAM 10/11

Efter att Sanne idag haft för mycket fritid har hon gulligt nog klippt ihop alla profilbilder till ett "lag-collage" som man kanske kan kalla det?
Jag å andra sidan höll på att lägga mig dubbelvikt -av skratt eller sorg, det kan jag själv inte riktigt avgöra. Haha. Usch.




tänk att man inte kan prestera bättre på foton. Men vilka skratt jag kommer ha åt denna bilden. HAHA!
älskade.


städdax

städdag, kul..

bubbelbad och tända ljus.







home sweet home

Du kan få gissa tre gånger vad jag ska göra ikväll.. Efterlängtat!


tired

Ännu en sminkfri dag, haha, så otroligt gött!
Tänkte på det, ser helt förstörd ut utan smink -men jag orkar verkligen inte bry mig om det. Det är såhär jag skulle ha sett ut om jag inte använt smink. Det var dethär jag föddes till att se ut. Hurra eller ej, det är såhär det är. :)

Och min näsa, jag gillar den inte allt. Den är rak och har en konstig form på tippen, men inte heller den orkar jag lägga energi på för jag hade inte tänkt ändra på den iallafall. Den är min, den är jag.

Klipper jag ut min näsa och visar upp den skulle nog många faktiskt känna igen den som min. haha. usch ;)


och alltid denna min med ögat. haha.

"if i had you"

vaknade av att telefonen här hemma ringde vid 11, trodde min bror var hemma och skulle svara men han var på hockeyläger. Sedan ringde det igen och igen och igen och vid 11.40 var jag uppe. Helt slut!
Åt gott hos farmor&farfar vid halv ett. Mums. -Det är det man saknar mest när man inte bor hemma, att man inte kan få äta farmos mat lika ofta..

Efter det stack jag till min bästa vän, Emelie, ett tag och snackade en massa och nu har jag precis legat i soffan och mosat.
Gotttt.

Har även suttit och nynnat på "if i had you" hela dan, raaah.


tisdag 2/11

har egentligen inte gjort ett skit idag mer än att varit yr, illamående och haft en feting förkylning.
Vid 10-12 var jag nere i Huskvarna sporthall och höll i en "prova-på" träning tillsammans med Ingan b la. Gick helt ok trots 'sjukan'
Åkte efter det hem och väntade på nästa utflykt till mrfic rehab men kunde inte träna idag eftersom att både pumpen&jag såg det som en olämplig idé. Men han undersökte knäna lite och frågade endel och konstaterade att det var en fantastisk utvecklig på knäna sedan vi sågs sist. Jippie!

Aa, såhär ser jag ut utan något som helst smink och såhär har jag sett ut hela dan. Sjukt soft.

trött tjej som snart ser i kors. orkar inte ens hålla uppe ögonlocken.

hopphopp.

uno
dos
tres

goa killar

made my day, helt störda.


bläsch!

mår så dåligt av dethär. Konstant illamående, är yr och har en äcklig huvudvärk. kul liv..

håll mig hårt eller släpp mig helt

jag somnar med en blöt kudde och vaknar med en lika blöt. grät i sömnen och drömde om det jag faktiskt går igenom i verkliga livet. Jag skulle vilja skrika rakt ut, skrika allting till Dig; vad jag känner för Dig och vad det feta problemet är. Jag har försökt med allt men jag är ingenting för Dig. Jag förväntar mig inget mer än vänskap men inte ens det kan Du ge mig.
Det är helt sjukt hur du beter dig. Jag saknar verkligen den Du var -både personligen och för mig.
Men det här håller inte, det här räcker inte för att jag ska orka och försöka hela tiden. Jag vill inte anpassa mig till Dig längre.
¨
Som en vän, håll mig hårt eller släpp mig helt, för jag orkar inte det här längre.

If you love something, set it free. If it comes back, it's yours. If it does not come back, it was never meant to be.




The worst feeling you'll ever feel is sitting next to the person who means the world to you knowing that you mean nothing to them

¨
jag förstår inte hur du kan bete dig såhär. jag orkar inte anpassa mig till dig mer.

Life is a rollercoaster, just gotta ride it


morgon-flumm

otroliga rörelser till en otrolig låt. haha, bästa sättet att vakna till på på morgonen!


bildbomb

fredag: på modellkastingen för ett par tjejers visning på Kitas.


söndag: stack upp till malin och lagade mat för att sedan dra iväg på matchen i nyhemshallen. :)


söndag: Malin knycklar ihop våra 33cl burkar och jag utbrister:
-men Malin, vad gör du?! Det är ju pant på dom. Nu går dom ju inte att panta när du gjort sådär?
malin: oj, men om jag gör såhär då?
Situationen: Malin stoppar i fingret i burken och försöker få ut bucklorna men skär sig istället riktigt djupt. Bra jobbat tjejen! ;)
måndag: -
måndag: @ bowling arena, "Mingel-Olle"


det fina sällskapet.

'Tur-Lisa' Söt som attan!

söndag, måndag.

Igår:
stack upp till Malin och lagade mat och fixade oss till att åka till Mullsjö > Nyhemshallen med Viktor. Väl på matchen blev det massa snack och finlir.
Sedan väntade vi på Adam.

Kvällen slutade hos Malin och sedan en lång bilrunda med killarna. Riktigt härlig dag, tack hörni!

Idag:
Började morgonen med att vakna upp jämte Malin, vilken otroligt fin tjej hon är!
Sedan anslöt sig Lisa och vi mös i sängen ett bra tag innan vi gick upp och käkade frukost. Mycket snack med dem och de är så underbara och stöttande!

Kvällen kommer att spenderas med dem +några till på bowling arena. Får se vem som vinner. Hej ó hå! :)

Puss på er. Ha en kanonbra kväll allihop!

Just det, tänkte lägga in den här videon, Malins drog för ett tag sedan. Inte dålig låt må jag säga:

01.19 Måndag.

det finns folk till allt.. det har jag sagt så många gånger förr. Men när man tror att ens nära vän visar ryggen till är det fan nog.
Du må kanske skämmas över mig men ett "hej" kan du väl ändå hosta fram? Jag tror din stolthet klarar det, fastän jag är en nobody för dig.
Jag orkar inte bli behandlad så som du behandlar mig. Jag gör verkligen inte det. Så jävla respektlöst. Så otroligt dåligt jag mått över dig men ändå envisats om att ge dig en chans till för att bättra dig. Men varför är det hela tiden jag som ska anpassa mig till dig? Jag orkar inte det här mer. Jag gör verkligen inte det.

RSS 2.0