pjuuuh, sleten

-halkbanan gick bra, var kul!
-skolan var piss.
-snabbshoppingen var go
-jobbet var kanon
-mina rostade mackor med nutella, sylt/ost var fantastiska.
-psykologiplugget är mindre kul
-jag är trött..

första riktiga dagen på jobbet imorgon, 14.20-20.00, feels good!


this afternoon


spring inspiration -backstagevideo!

På visningsdagen inser Amina att de ändrat hennes ena outfit till något och absolut inte vill ha!

snurrig onsdag

vill börja med att gratulera bästis till KÖRKORTET, även Mario och Gustav som tog det idag! GRATTIS PÅ ER!
.
var iallafall hemma från skolan idag, var risig hela dan igår och blev inte bättre under natten så stannade hemma. Var dock tvungen att åka till sjukgymnasten och ha stötvågsbehandlingen 7.45, åkte bussen hem och trodde jag skulle spy.. haha.
Men sov en stund när jag kom hem, duschade och tittade på YES-man, skratt får en att må mycket bättre! Har nu äver käkat två portioner med ost-och broccoli soppa, sjukt god :)
.

idag har jag samlat på mig ordentligt med vuxenpoäng!

För efter skolan åkte jag snabbt hem, packade i APU-papprena och stack upp till intersport för att få praktikpappret signat och klart. Skrev även på anställningspapper för extrajobbet, förstår ni? jag har fått extrajobb på intersport! wihooo! :D ska jobba tor-sön redan! :)
Stack sedan in en snabbis på IKEA för att köpa mig en väckarklocka, 2 svarta handdukar till toan samt ett otroligt mumsigt doftljus.
Har senare på dagen strukit min tvätt, städat, och fixat iordning 2 nyiköpta jeans till shorts. Kanonsnyggt! :)

just det!

dagen idag:
träning (cyklade..) skolan, somnade på psykologins avslappning och fick därmed ett stort tushstreck över pannan av fredrik. Drog till stan och fick hjälp av apple att koppla upp mitt konto. Handlade, stack hem, bytte om till mjukis, osminkad och med nya löpardojorna på och drog till a6 en snabbis, träffade mamma&pappa och sedan stack jag och solade. 
Såååå, nu sitter jag här och har det bra :)

äntligen!

äntligen har jag fått in appar o skit i telefonen!
har voxat lite med min sjuka pärla precis och funderar på om jag ska krypa ner i sängen snart. Livet går rätt bra nu! :)

så förbannat trött

på människor som tror sig veta så otroligt mycket om mig. Ta reda på saker om mig av mig, och ingen annan. Rykterna klingar falskt i mina öron.

vissa dagar..

hatar jag verkligen att bo ensam.
.
det finns ingen som tröstar en när man som bäst behöver det..

innebandymagazinet har äntligen toppat SDF-SMs största talanger och gissa vad?

jo, på sidan där man ser var magazinets nummer innehåller har de en bild på Filips lag i gothia för två år sedan! Hahah. Rätt kul ändå. blev helt chockad ;D

Give me a sign, if you love your life. Now is the time so throw your hands up high! Love the life you live, something's got to give. Live the life you love like you can't get enough.


lördag morgon

tjena! Vilken tur det är att jag inte behöver prata i bloggen, är så hiskerligt dammig i halsen.. :)
Sista dan på praktiken igår, riktigt tråkigt faktiskt. Har varit hur kul som helst!
Efter praktiken blev det en snabbrunda på stan, behövde två nya boxarlinnen som jag smidigt hittade på JC med 30% rabatt, vilken överraskning det blev. :)

Stack hem, fixade mig iordning lite och stack sedan ner en snabbis till idrottshuset, JIKs kvalmatch han jag bara kika på en liten stund tillsammans med ett x antal ungdommar som spelade fairplay cup, för att sedan bli upphämtad av Andreas. 
Vi stack ut till Norrahammar för att se Fagerhults fairplay match, vinst med sisådär 6-2 eller något. Efter den matchen spelade Hovslätt mot Rottne, vi stack efter första perioden men de ledde rätt bra då Hovslätt :) Stack och köpte maaasssaaa godis, var ju godissugen som tusan (!) och hyrde även The Grown Ups, som jag sedan kommer på att jag har här hemma (...) Men sjukt go film och en riktigt rolig fredag!
'
Lite grejer som hängde med hem från Intersport igår:
två kill t-shirts, detta vita oc en svart med massa kladd på.
.



ett par nya löparbralz, ett par shorts den är gången samt ett par überläckra asics dojjor. Helt kär i dom! Har ett par likadana bortsett från att de är två år gamla snart, slitna som tusan och har tappat glimten i ögat. haha :)
.

Snart ska jag iväg ner till idrottshuset och träffa Stoffe som är här i Jönköping och hälsar på! Ska bli kul :) Sedan ska jag vidare mot stationen och ta tåget hem :)

praktik 10-16, hörs senare! :)



praktik 8-16 & jobb 16-20, jag är helt slut!

men jisses va skoj det är! Älskar intersports härliga personal, har mina extra goodingar som tar så väl hand om mig, tusen tusen bamsekramar till dem!!!
.
Hade även ett nytt ansikte att arbeta med idag, Maria Akraka, hur trevlig som helst! Trots att hon är känd, med på så många walls i butiken osv var hon så ödmjuk och hjälpsam och det beundrar jag verkligen! :) Så vi tog en bild som jag kunde slänga in här för utfyllnadens skull :)
Jobbade även med en sjukt go prick vid namn Magnus. Han är ass. tränare för svenska damelitserielaget Rönnby som tog sm-guld förra året. Så jäkla go, haha!
Vi på Sanda ska ju iväg på sm finalerna iår som vanligt o Magnus sa då att han hoppades se mig heja och ropa på dom om de gick till final, as najs ;)

sjukgymnasten, jobb, lunch, jobb, körlektion, jobb, shopping med mamma = en helt slutkörd Emelie!

Sjukgymnasten 7.45, stötvågsbehandligen som vanligt.. Tejpade även mitt ena knä tillrätta för att se om det skulle göra någon skillnad. Grejen var vara den att jag inte kunde böja knät över huvud taget! Haha. Så jag fick ta hissen ner istället för alla trappor ner som det är från Medic..
.
har haft tejpen hela dan så det är rätt slitet med massa avfärgning från jeansen.. :)
Jag som t.om har en liten fobi för hissar.. är så rädd att de ska stanna mitt i så att man inte kan ta sig ut..
.
billdkälla: jnytt.se
det var stört lång kö hela dan idag, men det tog max 10 minuter från dess att man var sist i kön till att man var framme i kassan. EFFEKTIVT ARBETE FRAMME VID KASSAN VILL JAG LOVA! :) jag och jacob har stått och larmat av i förväg innan de kom fram till kassan, sedan var det 12 pers på 6 kassor, hur smidigt som helst och otroligt trevliga kunder!:)
Här på bild ser ni hur kön ska svänga sig runt den vida buren och fortsätta långt ner på vänster sida om den.

bildkälla: jnytt.se
vårat kylrum mitt inne i butiken -så att du kan testa om din vinterjacka håller en varm temperatur :)
.

bildkälla: jnytt.se
skottburen var populär för både stora som små! :) perfekt att kunna prova hur fotbollsskorna är att skjuta med!

tisdagen den 22 mars

•innebandyträning
•stressig praktig
•stan och bankbesök..
•skynda hem för att sedan bli upphämtad för att sedan bli utbjuden på födelsedags middag på jensens, så himla snällt!
3800 m2 sport!!
.
jensens med simon, nomnomnom!
.

min artonde födelsedag

praktiserade 8-16, bjöd på tårta och hade en riktigt rolig dag. Speciellt efter erbjudandet om extrajobb på intersport efter bara en veckas praktik! överlyclig! :)
åkte och mötte syster på juneporten och stack sedan hem och möttes av otroligt många gratulationer påfacebook, kan ha varit så att jag längtade hem för att se hur många som skrivit något. Blev så otroligt glad! tack!

Sedan skulle jag slänga mig i duschen eftersom att familjen skulle komma vid 18.30. Kollar klockan efter duschen och ser att det är en halvtimma kvar tills familjen ska komma. När jag kommer in i mitt rum (i endast underkläder och handuk uppvirat i håret) stod jag där i mitt rum med hela familjen framför mig sjungandes i ljuvlig (..) ton. Hahah, kul natt man får klä på sig oså..

Blev ett fint besök på "en italienare och en grek" supergod mat!
ny skjorta för dagen.
CUBUS.

tusen tack för alla gratulationer jag fått via sms, facebook, telefonsamtal och under dagen på praktiken!

ni är helt underbara!!!



sista minutrarna som sjuttonåring..



"TILLBAKA DÄR VI HÖR HEMMA" JIK TILL SSL ALÉ ALÉ ALÉ!!

är totalt överlycklig här hemma i skillingaryd! Satt framför webbtvn (sjukt bra kvalité!!) och såg JIK besegra Växjö Vipers på bortaplan med 6-7 vilket betyder att DE ÄR TILLBAKA I SUPERLIGAAAAN! :D:D:D:D:D:D

VÄRLDENS BÄSTA 18ÅRS PRESENT!!


grattis på födelsedagen älsklining!! ♥


nu är det ett år sedan!


jisses amalia!

fredag:
praktik, stan och köpa present till emelie, hem, packa, ner till june och ta tåget med johanna & alva hem, hem till huset, lämna bagen, drar ner till Skillingaryds arena och kollar på när Östra smiskade upp SIKs herrar. Hem.. ZzzzzZ...
.
lördag:
upp vid halv 7, hjälpte mamma in med massa lopissaker i bilen, hämtade lotta, drog till kulturhuset i Jkpg och packade upp, massa folk, stack och extrajobbade på intersport från 9-2, drive-in på donken, direkt hem, kollade innebandy, gick hem, somnade i soffan, duschade, gjorde mig iordning OCH HÄR ÄR JAG NU precis innan feta släkten kommer.. :)
.

en polis som inte kunde trafikregler!

hahaha, en sak jag nästan glömde bort!
Jag var ju och övningskörde idag och kommer ut från en v'g där trafik från vänster har väjningsplikt. Jag och min lärare ser då att den första (och enda..) mötande bilen från vänster är en polis så jag kör ut lite sakta för att se om han kan det här med högerregeln. Vad tror ni polisen gör? -Jo, han bara kör förbi, i samma hastighet utan att ens nudda foten på bromspedalen!!
.
Hahah, som jag och min körskollärare garva, inget vett i poliser som kör i trafiken! :)

torsdagslyx, det behövs ibland.


torsdagen den 17 mars

blev en hård dag på intersport, lika mycket och göra och minst lika kul :) stortrivs!
.
Drog iallafall från praktiken 1h tidigare för att ha körlektion, gick superbra! Blev även en runda på stan och köpte lite solpuder samt en ny klänning :)
.
en sådanhär fast i svart blev det :) Och dethär.
.
.
Nu ska jag iallafall ner och sola, kan ju inte smälta in med lakanen längre!

"Emelie, du är en sådan himla fin människa. puss på dig! ♥"




Rubrik tagen från bilden (ovan) på facebook, som jag diggar Angelica "Olay" Olai!

Always looking for the girl with the broken smile, ask her if she want to stay a while and she will be loved.


jag tycker om att titta i kors


tror jag tar mitt pick&pack och flyttar hem, kan ju inte ens laga pannkakor....


det hade inte varit fel..

nej, en spa-stund hade inte suttit fel. Har ont i nästan vartenda del av kroppen +att jag på biofilmen såg dem ha det så himla gött på spa´t. Dog nästan. 
Ne, avkoppling får det bli i helgen, försöka sig på ett vart bubbelbad om tiden räcker till!

i still miss you


HÄR KOMMER JAG!

shit, förlåt att jag inte updaterar! (känner mig så ooooerhört viktig när jag säger så...)
äh, ne men jag pratiserar ju som sagt. från 10-17 samt 9-17. Jag trivs hur bra som helst på INERTSPORT. Varierande arbete, mycket att göra, inspirerande, go personal osv.
.
Var iallafall nyss på bio med världens bästa Malin. Tittade på "min låtsasfru" den var faktiskt godkänd, rätt kul faktiskt :)

.
Imorgon väntar stötvågsbehandling 7.45, kill me..

det börjar bli tragiskt..

sitter nu här och inser att min natt kommer vara lång och utan sömn.. Ska snart trycka några alvedon för att sedan försöka mig på lite sömn.
Det här är så sjukt jä*la jobbigt och irriterande att jag snart ger upp helt och hållet. Vissa nätter sover jag inte en blund.. Jag kan bara be till Gud att turen är med mig snart
.
ja, nu gnäller jag sådär igen, men jag ORKAR INTE med det

dagens hiss!

Min praktikplats INTERSPORT.
Goa människor, sköna uppgifter, full aktivitet (pga ombyggnationen och nyöppningen) Gah, tror det här kan bli 2 riktigt roa veckor! :)

Boy´s don´t cry

have you ever done somthing u can't change
something u can never rearrange
.
i have
i have
.
have you ever been so sad you can hardly stand
lying on the ground head in your hands
.
i have
i have


"jag försöker trappa ner"

har inte varit mycket shopping nu på sistone, men när jag var med Moa och c/o på stan var jag bara tvungen att köpa detta wounderbara linne. Kär!
erkänn biff?!....

bildber från fredag-lördag

fredagsmys med frallan och oliwer
.

Lördag:
Oskars cup i borås.
min pingla för dagen, 7 år och störtskön, go och gla´! Jag kommer bli en grymt bra mamma. haha :) Här tar iallafall Ellen kort på oss. roligt fipplande med touch-knapparna tyckte hon. :)
.

.
Har även suttit hemma i soffan tillsammans med bästa emelie&amanda, som jag tycker om dom! Blev melodifestivalen, snacks och massa jäkla tjöt som vanligt. :)

en snabbis.

skolan gick bra. drog till stan och mötte upp bästa kusin Moa för en fika med hennes tjejkompisar. Päivi-team säger jag bara. Alla hade de något med leopardmönster, sjukt goa!
Drog sedan hem efter att även ha mött en andra kusin (Emma) på resecentrum, bytte om och mötte upp 2 babes på ecpresdso house. Oliver, jag och Frallan drog sedan till hemmakväll för lite sötinköp för att sedan se på Hovslätt. Död match och vi gick efter första perioden. Vi drog hem till Oliver och chillade framför Sunes sommar, sjukt go!
.
Nu måste jag gå och lägga mig, mamma&pappa kommer och hämtar mig vid 7 imorgon då vi ska åka till borås för att se Oskar och hans lag spela cup. :)

trött fredag

några få timmars sömn, noll pluggande på provet idag och ingen mössa. Det här kommer gå sjukt bra idag...

1 dag kvar till helg!

torsdag, dan före dopparedan, dag före fredag. Helgen är efterlängtad, ska bli så skönt att sova ut!
.
Hade som sagt matteprov i eftermiddags och det gick förvånandsvärt bra. Eller.. det kändes så iallafall. Vi får se vad resultatet blir, måste ju vara godkänt iallfall :S haha..
.
Imorgon ska jag redovisa min engelskabok, pojken som kallades "Det". Ysch vilken hemsk bok, verklighetsbaserad med för den delen.. Samt ska vi ha prov i bransch och produktkunskap. Kill me.

sömnig och snart matteprov, woppwopp :)



just nu:

pluggar matte men ska nog sova tidigt istället. handbollsutbyte imorgon, saftigt.


listen up!


i´m proud of my heart. it´s been played, burned and broken -but it still works..



let´s play a simple game.


världens gulligaste men också kanske bästa uppskattnings-överraskning!

Blev så himla lycklig i själen när jag såg att min pingla laddat upp denna bilden på sin logg. Hon är en sjukt go tjej som jag är otroligt glad att jag har i mitt liv. Och, finaly, visar någon dess uppskattning för henne genom världens finaste uppvaktning!
.
Jag hoppas och tror (självklart) att jag har svaret på vem hennes beundrare är. Hur sweet hade det inte varit? Men vem vet,"kärt barn har många namn" som man brukar säga- många beundrare i det här fallet!
"Fick nyss jordens sötaste blomleverans med en liten nalle och en söt lapp! Har dock ingen aning om vem det är ifrån, spännande!"

Det här skulle jag lätt kunna tänka mig som överraskning själv någon dag. Vet ju hur det är att överraska folk med en blomma, godis eller något annat fint bara helt spontant. Lyckan tiodubblas ungefär!
.
Stort PLUS till dem som vågar skicka sådanahär bud till någon de tycker om/beundrar!

"det värsta jag gjort i hela mitt liv"

fyyyyyyysatan! vilken smärta!
jag har aldrig varit med om maken till en sådan smärta jag var med om idag, trodde inte man kunde utsätta en människa för något så smärtsamt..
.
var hos medic rehab idag och skulle göra den omtalade stötvågsbehandlingen som man har hört både hemska och lättade saker om. men de som sagt att det är det värsta de gjort i hela deras liv -jag förstår dem nu!
.
Shit, det gjorde så ont att hela magen höll på att vrida sig ut och in. Vissa gånger under de här 2½ minuterna var smärtan helt ok men sedan kommer det upp på knäskålen och skit vid sidan av knäskålen och det gjorde så sjukt ont. Det västa är, att han knappt gick på halv tryckstyrka med maskinen.. tänk då att jag ska skjutas ÄNNU hårdare nästa onsdag. jag-kommer-dö.
.
Den positiva nyheten är att det kändes otroligt mycket bättre efter behandlingen och jag kunde göra övningar och rörelser utan problem.
Minus i det hela är att man har en sådan fet eftervärk att man går som när man de första dagarna var skadad.. Jises! haha..
Men nu känns det bättre och jag ska nu börja plugga matte. Prov imorgon..
.


skakis inför morgondagen

imorgon väntar den ökända stötvågsbehandlingen. jag är supernervös och är förberedd på att det ska vara det värsta jag någonsin varit med om..
Men jag måste erkänna, att det nog kommer kännas bra -inte smärtan utan att jag kommer kunna sova om nätterna utan smärtor och att jag förhoppnngsvis kommer att kunna lira innebandy utan problem efter några behandlingar.
.
Så nu ska jag ställa mig i duschen och raka benen så noga som det bara går. Inte för att det är så mycket att finjustera men allt ska bort för att jag själv ska få det lite smärtfriare då tejpen (som ska stabiltejpas imorgon) ska tas bort. Haha..

stand up for cancer.

helt underbar låt och som ni kanske ser har jag en av meningarna i min header här på bloggen.
Jag tänker ofta på de som har det värre än jag själv, det är så jag känner mig tacksam över det liv jag har förmånen att leva. De som har cancer, de som fått andra sjukdomar, personer som skadats svårt i trafikolyckor är människor jag ofta skänker en extra tanker till. De är de människor som oftast inte ger upp, det är de som vet vad de har att kämpa och leva för. Något vi "normala" människor oftast glömmer bort.
.

Kolla in pensel-incidenten i Kinnarps Arena


ett misstag är bara ett om det enbart händer en gång.

jag älskar att se meningsfulla meningar kvällar som dessa. vissa texter går verkligen in i hjärtat, precis som att man känner att "det du skriver, det är precis så jag känner".

5 saker i skallen just nu:

•körlektionen gick bra
•väntar på att O ska bestäma sig för match eller inte
•planer för 18års fest som snart är på g
•kunde inte gå på modellcasting för WELLA ikväll pga tidsbrist och att jag inte visste hur jag skulle ta mig till stället..
•stötvågsbehandling på onsdag...

måndag den 7e mars

2 veckor kvar tills jag fylller 18
4 dar kvar till matteprovet
7dagar kvar till 2veckors praktik

Idag var vi 4 pers på träningen +Felicia och Lyck som var ute och löpte. Karastrof. Iof så har BF praktik och då är det -2 där. Men ändå, galet dålig uppslutning..
Just nu sitter jag på Naturkunskapen och lyssnar på Björn Tiger som tjötar om energikäller, galet intressant.. eller?
I eftermiddag väntas det körlektion, måste handla och sedan ska det mysas lite ikväll. 

Sedan ska jag ringa min sjukgymnast igen och få en tid för stötvågsbehandling, jag taggar inte!



bildbomb -helgen

lördag:

fjortisposen "jag kan köra bil" och det visar sig sekunden efter att vi står stilla på en parkering..
.
våran fina hyrbil från SMIBF. Vi såg ett ypperligt tillfälle att mellanlanda på Statoil, men någon rabatt fick vi då inte..
.
18års partaj hos Lisafisa
.



peter och ludde körde någon form av "inte nudda golv" på väggarna.
.
.

helgens händelser:

igår var jag och goaste Hansen och höll ett f15 uttagningsläger i Gränna, gick bra och hemresan var otroligt rolig! Väl tillbaka hemma på bäckalyckan stressade jag och gjorde mig iordning, packade på ryggen och sprang ner till tåget, hann med 2min tillgodo! (en full väska med tusen bollar, västar, konor +en full läkarväska och min egna väska.) Feels good!
.
På kvällen blev det lite partaj hos världens finaste Lisa som fyllt 18. Många härliga boys&girls man inte träffat på ett tag. Grattis återigen finastefinaste Lisa! ♥
.
Idag åkte jag och Mikael Hill till Ingelstad för att hålla i ytterligare ett uttagningsläger. Gick väldigt bra det också och det blev mycket innebandy snack både dit - där - och hem. Gillar ju det!

Nyss kom jag iallafall ner från övervåningen, blev bjuden på JP´s prisbelönta semla av Ingrid. Så snäll hon är! Och du.. semlan var supergod!

home sweet home and off to party. see you!


spring inspiration -backstage!

Gårdagens fashion show var utläcker! Så förbannat kul, loved it!¨
Finns även bilder på jnytt.se som jag kanske läger in senare men kommer även mer bilder från showen vid ett senare tillfälle. 

Här kommer iallafall mina backstagebilder, enjoy!
Angelica Olai har nu fått sitt efternamn inspirerat av en utav Loreals krämer Olay..
.
jag fick sätta upp ett litet spänne i Johans hår när han skulle sminkas -vilken succé det blev!
.
klacken gick av på sista genrepsnumret..
.
Spring Inspiration hamburgaren!




mobiluppdstering; lägger in bilder så fort jag kommer hem!



laddad och nervös! imorgon smäller det!




dan före dopparedan -vi är sjukt taggad!

jag diggar dig bruden!
best damn crew.

vilken dag! JAG TROR JAG SMÄLLER AV!

skolan sög, jag stressade på stan, jag kom hem, lagade mat och pluggade.
Brandkåren kommer, hunden rymmer och lågor kommer ur skorstenen. Vi kommer in, kommer till ro, börjar plugga igen och nu ringer pappa och säger att vi ska hämta min iphonw på a6..

fullt pådrag med blåljus på bäckalyckan -men vi mår bra!

källa: http://www.jnytt.se/nyhet/38692/grannar-pa-backalyckan-larmade-efter-syn-av-rok

det är inte lätt att plugga matte utan mattegen.


idag ska jag..

•ha denna sista lektionen, slutar 13.55
•ta bussen till stan och gå till en skobutik och köpa en häl-push till klackarna
•hem och äta +ta en tupplur
•plugga....

just nu; bokföring med robban


RSS 2.0