vad gör dig lycklig? vad är lycka för dig?

lämna gärna en kommentar efter inlägget och säg vad som gör just Dig lycklig. (du får gärna vara anonym om di vill det :))


hur sugen blir man inte? måste fixa lite på momangen.

så sjukt gott!

tre saker som inhandlades på ullared igår

• ett urläckert påslakan!
.
• två iphone skal. Ett svart matt i 2-delar samt et vitt cillikon.

De som säger att tiden läker alla sår -de ljuger.



tar en paus från pluggandet och provar lite kläder.

haha, lite sne kanske men det är tidsfördriv! :)

"bad hairday" -all days and all nights

En sak som ni borde få reda på, om ni inte redan visste det, är att jag alltid har mössa på mig. Min mössa är helig. Den döljer den s.k frisyren under -jag orkar aldrig fixa håret och gör jag inte det ser det förjävligt ut. Visst, mössa är inte det snyggaste heller men so what..
.
Min syster TOG MIN MÖSSA i lördags då hon skulle upp till stan med en kompis. Gissa om jag gick i taket?! Ingen, då menar jag ingen rör min mössa utan lov!
.
Men jag var tvungen att ha något på mig och det enda som inte såg ut som en kondommössa hemma var Oskars hv keps som jag sedan drog på mig i akutfall och skyndade mig ner till hockeyn.. jisses.
.

piggaste killen i stan. "fucking div 1, spelar ingen roll hur man mår då! inte sovit på två dygn"


min eftermiddag

•plugga körkortsteori
•rehabträna
•duscha
•plugga
•sova
HUR DUKTIG PÅ PAINT?! fucking master!

the sound of your heartbeat is my favorite song to fall asleep to.


oh fuck...


det underbaraste med skador

sitter just nu framför brasan, as usual, och kikar igenom lite av helgens innebandy på datan medan jag äter upp min burk med pringles chips (mums!)
.
Jag hade tänkt lägga mig rätt tidigt idag men det är något som sätter stopp för det -och det är skadorna i knät.
.
Inte nog med att jag har svårigheter att träna så värker det så förbannat i dem både när jag sitter, ligger och går på dom. Gick inte alls länge inne på ullared men tillräckligt för att de ska bli irriterade eller något. Så i veckan som kommer ska jag gå till sjukgymnasten och se om jag kan käka något inflamationsdämpande, andvända några speciella skydd eller se om kinestejp fungerar. We´ll see..:) Det kommer nog gå bra! 
.
Så imorgon ska jag träna tillsammans med min f.d kompis pilatesbollen. Hoppas den känner igen mig!

i love you, mr. pringles! ♥


SENASTE DYGNET

igår:
började med att äta yoggis suraste yoghurt, fortsatte med att färga mammas hår. Efter det åt vi och stack sedan ner till Movalla för att se Oskars match mot HC Dalen. Fick sköta musiken i speakerbåset (succéeee!) de vann med 9-0, Satt även och kollade live uppdateringarna från JIK-Landskrona, seriefinal i allsvenskan Södra. Höll på o dö.
.
Kommer hem, ser att Nygge sätter avgörande 6-5 målet 19.11 och JIK vinner då matchen. Segerjublar aå att taket nästan lyfter sig!!


.
På kvällen kom farmor och farfar, Bittan Farter Mia och Micke för att fira Oskar som fyller 12 idag (söndag) mumsmums.
.
Idag:
mamma kommer in och väecker mig lite vid 11 tiden. Vid 12 kommer hon med idén att vi ska dra till Ullared -12.30 är vi iväg. Woppwopp!
Letade inte efter något speciellt men hittade en efterlängtad skinnjacka i modellen jag ville ha. Även en tubhalsduk i mossgrönt, läderskärp samt ett nytt påslakan.
Efter den spontana resan var det bara full gas till Jönköping där modellskolan väntade. Så himla kul och jag är så grymt laddad!!!



"I'm Just a Girl, Standing in front of a Boy, Asking Him to love Her."



vinnare av JnyttXtra:s kärleksdikttävling. Läs Maria Sandéns dikt här:

i mötet

i mötet med dig
stannar ensamheten hemma
somnar tryggt
på stadig arm
mörkret hittar inte in
för hos dig är det ljust
även på natten


fråga vad du vill, jag ska försöka svara på allt. om du nu vågar fråga

fråga vad som helst, någonting har Du nog på hjärnan. Fråga vad jag tycker om olika saker t.ex? Jag är tom på ideér och jag tror allt ni kan ge mig det genom några frågor eller kanske t.om tips? :) Kanske hur min nya designa ska se ut, tänker dagligen på hur tusan jag ska göra den..

toppmöte i allsvenskan!

ligger just nu i sängen och kikar runt lite på datan och försöker hålla lite nervositet i schack. Idag är det nämligen seriefinal i Div1 Södra för JIK´s herrrar borta mot Skånska Landskrona.
Sist vann JIK hemma men idag står det ännu mer på spel och det är över 1000 biljetter sålda nere i skåne.

Vinner Landskrona idag går de om JIK, vinner JIK drar gapet ifrån med hela 6 poäng för Jönköping.
JIK har annordnat supportetbussar ner till Landskrona och det har ringt konstant hela veckan. Många vill följa med och stötta JIK, hejaheja!

Jag själv ska följa den genom datan och matchuppdateringarna på innebandy.se. nervig tjej!


pappa blev precis biten..

Pappa håller på att plantera nya växter i akvariet. Vi har fiskar som fått yngel precis och en av dem tyckte han kom för nära när han planterade så han HÖGG TILL!
Hahah, vilken chock det blev!

gooooodmorgon!

Godmorgon på dig! :)
Vaknade rätt nyligen i min 90 säng jag har här hemma. Johanna har bytt sängar när ingen var hemma så hon har just nu min sköna säng. Får ju nästan cellskräck här..

Ska snart upp och käka frukost innan min mage tjatar ihjäl sig efter mat.

Dagen idag, vad händer tro? Ska göra hårinpackning, ta en lååång varm dusch, hjälpa mamma med smörgåstårtan till Oskars firande ikväll. Mysmys.

Ne, nu ska jag pysa -TTYL!

i love you, just the way you are.








när t.om pappa tröttnat på min trasiga mobil

beställer han en iPhone. Kommer nog funka bättre än en mobil som inte ens går att ringa till ibland..

smile sunshine, you´re beautiful!




Iris Apfel, what a superwoman!

Iris Apfel, född  den 29 Augusti 1921 i Astoria Queens i New York.
Hon är en affärskvinna och föredetta inrednings designer. Iris är en av världens största stilikonerna någonsin och var även bland de första kvinnorna någonsin med att bära jeans. Sjukt häftig dam!
Hon är även kallad Den evigt unga stilikonen Iris Apfel, (ELLE)
.
I just love her!
.

hej på er!

Sitter just nu framför brasan och gottar mig lite, som vanligt.
Hade riskettan idag och var på körskolan från 9-12.15, innan dess stack jag till skolan och fick ett oförberett prov i engelska som jag fick stressa lite smått igenom..
.
Efter riskettan åkte jag hem och gick fort som attan hem från busshållplatsen -frös ju nästan ihjäl! Såfort jag kom in gjorde jag ett makaronberg med 2½ dl makaroner och 15 köttbullar, vilket fint berg, gott dessutom! Det bästa berg jag någonsin bestigit faktiskt..
.
Vid halv 4 ungefär kommer mamma och pappa förbi. Vi ska upp till a6 och andra ställen för att b.la köpa födelsedagspresenter till lillebrorsan som fyller 12 (!) på söndag. Helt sjukt va tiden går fort!

när även leenden blir vita lögner.

jag är inte "Lucy in the sky", jag flyger inte högt över molnen.
Jag har inga vingar som kan bära mig, flyga iväg med mig till en annan plats, ingen själ som kan få ro. Jo, ibland, men det händer ganska sällan.
Det här med deprission, det är något av det svåraste man går igenom, iallafall jag.
För 1 år sedan snart, hade jag ett förhållande med världens finaste kille, en jag kunde vara mig själv med, en jag trivdes så oerhört bra ed, en som lärde mig vara en bättre människa bara av att finnas i min närhet.

Den saknaden, det tomma rummet som finns kvar efter den tiden, den är oändlig. Den kan fyllas igen lite då och då av vänner och familj. Men när mörkret trycker är allt som byggts upp nästan förgäves.
Jag vet att jag är den som tänker för mycket och oftast blir det bara fel. För jag känner mig så oerhört elak mot killar som visar sitt intresse, har ögonen för mig och vill träffas osv. (nu ska jag inte säga att jag är populärast i världen men det finns någon som har ögonen för mig, trots allt) men när det kommer till att träffas och s.k börja 'dejta' för att sedan ta det vidare går allting fel -pga mig.

Jag jämför killarna med mitt ex otroligt mycket, tänker att "ne, det kommer inte funka.." "ne, han är inte bättre än F." osv. Jag förstår inte vad det är som gör att det hela tiden blir så, men jag är rädd att jag fortfarande väntar på en andra chans..
Tiden var bättre förr, då jag fick dela min vardag med dig.

gäääääääääääsp

sitter i skolan och hör en tjatig lärare babbla 24/7 men ber oss ska vara tysta.. huvudvärk.
Ska snart ha matte och slutar vid 14.40. 17.00 är det modellskola och 18.00 är det fitting på STiL.
.
HEJ OCH HÅ!

som sken från en bäcksvart himmel

okej, jag har inte haft några mörka dagar. Men deras inlägg i loggen har varit som en brasa inomborts, en varm och gosig känsla man bara vill mysa med hela kvällen!
Som denna från Johanna kom från ingenstans, helt spontan sådär. Blev så lycklig inombords!
.
Gillade ett inlägg som man skulle gilla för att Hanna sedan skulle skriva i loggen i en mening som började med "Hej du är en"
Det här fick jag tillbaka, lycka!! :)

bästa reklamen där en idrottsstjärna medverkar, go Foppa!


Ja, det är när Peter Kungen Forsberg är med i Risifrutti reklamerna bl.a. Vilken gud!
Risifrutti
.
Americans reklam
.
Falcon reklam
.
Störjer svensk ungdomshockey
.
Reklam för tv3

bajs skit #&@/!satans #&@/!äckel perkilä koskitsblajja #&@/!!!!!

USCH! säger jag bara. Vilken äckeldag!
Stressade sönder innan körningen och det verkade hålla i sig under hela lektionen.. Började med att köra det sämsta jag någonsin gjort, kärringstopp överrallt, sedan förtsätter det med att jag måste avbryta träningen pga att skadan i knäna säger ifrån. Blir så arg och ledsen :(
Sedan är plutt sjukis.
.
Pricken över i:et är att jag har prov med Barbro imorgon, busenkel ämne men galet jobbigt och svårt när man har henne, tyvärr..
.
Döda mig för en stund, snälla?

planer för dagen

grym på paint.....

se och lär gott folk, vi borde lära oss mer av en människa som honom!


don't apologize

hittade dennapå evelinas blogg, söt

Göteborg tur&retur såhär en tisdag

Klockan 8.00 var det samling utanför idrottshuset för avresa till Göteborg och Skol-SM. Rolig resa med lite insidenter här och var. Ett exempel kan ju vara att Johan numera kan kalla sig Johan a.k.a busschaufför då han korsade en rätt fet avfart som endast var tillämpad för busstrafiken. Hahah, men vi var inte sämre vi iof.. men Johan var först!
.
Uppvärmningen gick bra för oss allihop tycker jag och vi var ett riktigt taggad gäng som ställde upp mot Kundsälvsgymnasiet. Jag nötte bänk eftersom att både Johan och jag tycker att det är bättre att ta det säkra före det osäkra med mina knän. Men tjejerna spelade på bra, hemmalaget hade mycket tur (tycker jag och många andra) som råkar få med sig bollen med hjälp av fötterna och ibland med klubban när den av en egentligen rätt snörplig anledning bara hamnar där och får bollen. Men de hade inte mycket tid med boll eftersom att vi skulle vara först på varje boll och vi nöp till direkt såfort de fick bollen!
-
Matchen går som en jojjo, fram och tillbaka, upp och ned och ställningen är 2-3 efter 15 minuter in i trejde efter ett rätt stort spelövertag av Sanda. 18.30 ungefär får Sanda en utvisning som de sköter otroligt bra och håller igen tiden ut. VINST FÖR SANDAGYMNASIET OCH EN BILJETT TILL NÄSTA STEG VAR SÄKRAD!



Fredrik Reinfeldt på besök på Sandagymnasiet!

Efter ett träningspass inför Skol-SM som är imorgon skyndade jag och Felicia och försökte göra oss iordning inför träffen med våran stadsminister. Efter mindre lyckade resultat med fixning för min del tog vi oss ändå dit i tid.
.
När Reinfeldt anlände och steg in i konferensrummet blev det en spänd stämning och vi ställde oss upp för att hälsa hand-i-hand med honom medan vi presenterade oss. Mötet var väldigt givande och det var goda dialoger sinsemellan. Vår stadsminister är en man med humor och det gjorde ett starkt avtryck hos mig!
.
Han vill prata med oss elever runt om i Sverige för att få veta vad elever tycker eftersom att han tror väldigt starkt på oss unga -what a man!
.
Här kommer iallfall ett klipp från tv4 Jönköping samt bilder från jnytt.se. ENJOY!

TITTA FRÅN OCH MED 5.00!
.
.

http://novaqueen.se

Whitney jacket
Whitney jacket
Micca dress pink
Micca dress pink
Rory dress
Rory dress
Alexa bag black
Alexa bag black
High Fashion bag black
High Fashion bag black
Alexa bag brown

REHEARSAL 18.00, HÖRS!



stadsministern besöker sanda 21/2

Då ska han prata med några utvalda elever (där ibland jag.) om framtiden och lite annat. Spännande.

to die for..

Nelly.com

-12 cm klack
- vitt tyg
- SEK 349

Nelly.com

-12 cm klack
- svart läder
- SEK 349

nilsonshoes.com

- VAGABOND
- Svart skinn
- 7 cm klack
- SEK 799

Sandalette

Dinsko.se

- Svart skinn
- 11,5 cm klack
- SEK 599


Accent.se

- axelväska
- SEK 399


Nelly.com

- Donna bag
- SEK 599

Nelly.com

- Nypd dita bag
- SEK 399

Nelly.com

- Murray Shoulderbag
- SEK 599


180941-0014_2 (393×500)

Nelly.com

- New Simple Bag
- SEK 499

Nelly.com

- Allas, Brun
- SEK 1999


"We cannot change our past. We can not change the fact that people act in a certain way. We can not change the inevitable. The only thing we can do is play on the one string we have, and that is our attitude." -Charles R. Swindoll



Love can go away forever if you push it and you have to remember don't rush it. If it ain't right it is wrong.


"You cannot control what happens to you, but you can control your attitude toward what happens to you, and in that, you will be mastering change rather than allowing it to master you." - Brian Tracy


"Du kan inte kontrollera vad som händer dig, men du kan kontrollera din attityd gentemot det som händer dig, på så sätt bemästrar du förändringen istället för att låta den bemästra dig."

jag älskar min familj, släkt och vänner.





För mitt hopp är en skadskjuten kråka..

jag älskar låten.
Sofia Karlsson - Flickan och kråkan



Och jag började darra i vånda och nöd,
jag skaka av rädsla och skräck.
För jag visste ju alldeles tydligt och klart,
att det var bilden av mig som jag sett.
För mitt hopp är en skadskjuten kråka,
och jag är ett springande barn,
som tror det finns nå'n som kan hjälpa mig än,
som tror det finns nå'n som har svar.
Och jag springer med bultande hjärta,
jag springer på taniga ben.
Och jag bönar och ber, fast jag egentligen vet,
att det redan är all'es för sent.


middag hos faster, melodifestivalen, QX galan och presentjakt.

Efter en god middag hos faster med god tårta till efterätt slog vi oss ner i soffan för melodifestivalen och QX galan. Min faster Mia och hennes väninna ska stå på loppis i mars och då passade jag på att kika igenom grejerna först.
Det blev 4 par jeans och dessa 3 nagellack. Mumsmums! Hihi :)

ursäkta bilden men jag orkar inte lägga energi på en bättre så här sent på kvällen.

nu ska jag ta en powernap och vakna upp utan någon som helst frustration över matchen..



om jag bara hade vågat hade jag haft det här på mig för länge sedan!

Det är ett par höga klackar, ett par svarta jeansleggings (som jag gärna hade haft som vanliga jeans istället), ett halvt egendesignat halsband samt min nyinvesterade pärla. Hade varit så himla go stil att kunna gå runt i en hög pump och varit allmänt sofistikerad i looken.
.
Se här:
Bild 1,2 & 3: En svart kavaj från H&M
Bild 4: En mörkblå kavaj med axelvaddar från secondhand (vet inte riktigt om jag tycker om att matcha mörkblått och svart men..)
Bild 6 & 7: Här syns klockan lite mer, en jag fick i julklapp förra året som jag älskar. En blus från H&M´s förra Sommarkollektion mdn 2 söta tassels i snörningen.

HJÄLP MIG!

min skinnjacka är inte av den modellen jag vill ha just nu. Den är sjukt go, midjemodell och rätt påsig eller hur man ska säha.
Vad jag säger är en kort, en sådan som så många andra har. VET DU VART JAG KAN FÅ TAG I EN RÄTT TIGHT, HALVKORT (LÅNG I ARMARNA) MODELL?

Snabba exempel:


bilderna är tagna på facebook lite spontant sådär, t.v Maja, t.h Malin
Någon skinnjacka i de här stilerna. JAG HITTAR DEM INTE!  ;)

okej, nu har jag ingenting att göra, igen. Då ska jag göra det jag brukar gör när jag inte har något att göra -äta.



fredag.. öööööööööööööh

det kan seriöst ha varit den tråkigaste fredagen på hela 2011. Har bara legat och tittat på film, karate kid och sedan ätit. Vill ut och hitta på något men alla verkar helt upptagna och själv orkar jag inte ta tag i något kanonstort. Så jag hade tänkt rota fram en film till och proppa i min mage lite chokladglass, man måste ju få ha det bra även om man har det katastrof-tråkigt!
.
tanken, en tänkande tanke av pirrande längtan.

next up; frukost på altanen.

Vårsolen är framme, så himla skönt!

uppdate från sängen

Knytet har hoppat upp i min säng och placerat sig gott under mitt täccke. Han ä så söt!

hiss & diss

Huvudvärk.
Har tagit 3 Alvedon idag men ändå har inte huvudvärken släppt. Vissa rörelser med huvudet gör ont så in i norden! Dör lite..
Mina klackskor.
De har blivit sisådär 3 nummer förstora och glappar något frunkansvär. Ska lägga i en häl-push i dem så att de fylls ut lite. Orkar inte hitta ett par nya klackar till visningen.
Stressiga dagar.
Seriöst?! Jag tror jag skulle svimma av bara tanken på hur dagens planer var. Helt sjukt stressigt..
Körskolan.
Shit va kul! Hade en riktigt bra lärare och bilkörningen har aldriv varit lättare eller roligare. Har körlektion imorgon också, wiiih! :)
Shopping.
Kan vara den bästa medicinen (framförallt för tjejer) när det gäller att stilla alla nerver och stress.
Att mamma och Johanna kommer imorgon.
De kommer upp till stan en runda. Blir en tripp för att se hur det ser ut i huskvarnas secondhand där Angelica har sitt projektarbete b.la, IKEA och så :)
Att bli pillad i håret.
Det är något jag saknar från förr / att bo hemma. När jag sov hos farmor och farfar när jag var liten hade jag oftast svårt att sova, då kom farmor in och pillade mig i håret eller killade mig i pannan och över näsan -man ville så gärna njuta lite till men somnade på bara några sekunder..!
Och när jag är hemma så kan mamma sitta och pilla mig i håret, det är så hiiiimla skönt!
Folk som vet vad jag pratar om eftersom att de sett / läst det på min blogg.
Ih! Jag tycker det är jättekul att få veta att kompisar läser min blogg. Hoppas ni uppskattar det jag skriver och kan få lite tips på sådans som musiklänkar osv. Tipsa gärna mig om vad Du vill ha mer av om du har lust! :)

texten är så underbar, rösten gör allt så vackert sårbart


fullt upp hela veckan, jag som trodde att jag skulle ha lov..

igår började jag med att bädda ner mig tidigt, väcktes vid 2.00 då telefonen ringde. Ångrar att jag inte tog vara på "chansen" som gav.. menmen, jag hade en tidig morgondag att ta hand om.
.
Började dagen med att gå upp, käka frukost, göra iordning i rummet för att sedan ta bussen till cigarren och körskolan. Efter lektionen var jag tvungen att handla, gjorde det och begav mig hemåt. Lagade mat, packade toolbagen men träningsprylarna och begav mig till Högskolan för model school så att säga- kulkul!
.
Sprang från högskolan vid 19.05 och bussen går från Juneporten 19.10, springer med all packning, oknytna skor, i kylan ända till Rådhusparken för att spara lite tid. Hade 2 minuter tillgodo.
.
Satt på bussen och tog det lugnt men var fortfarande uppspelt över tidsbristen för dagen..
Kom in i träningen bara 10 minuter sent, rätt bra gjort tycker jag med tanke på dagen.  Dock är muskelspänningen fortfarande kvar och huvudvärken gjorde mig drygare än någonsin.. Men kul med träning!
.
.

BRUUUUUUUUUUUUMH!

Idag hade jag min första körlektion och det har ta mig tusan aldrig gått bättre!
Körde en Dieasel Volvo och det gick hur smidigt som helst. Det är mycket att tänka på men gu´h vilken bra lärare jag hade! :)
Fick bara 1 ordentligt kärringstopp och det var på Elmia´s parkering när jag skulle känna på bilen till en början, sen kom 2 små när jag skulle stanna eller hur det var. Men jag är sjukt imponerad att det gick så bra som det gjorde! Nästa körketion är imorgon, får se hur det går då.

vem har placerat en hackspett innanför mitt pannben?!



jag vet att jag har sveriges goaste läsare! så läs det här!

Bavel är med i en modeljakt och behöver bara några få röster till för att lyckas.
Det enda Du behöver göra är att klicka på den här → http://modelljaktdomino.se/personer/bavel-rashid länken och gilla fotot. Det tär mindre än 3 sekunder.
.
Så snälla snälla snälla ni! :)
PUSS!

what if you had a second chance to find true love?



VÄRLDSNYHET!

okej, kanske inte.. Men nu funkar Gilla-knappen nedanför varje inlägg ordentligt. Förut har det blivit så att man gillar varje inlägg på hela bloggen då man bara tryckt på en gilla-knapp.
MEN NU FUNKAR DET HELT HUNDRA! :D
Tack soulbrother för hjälpen som försökskanin! :)

lika som bär

Nu är det såhär, att jag blivit jämförd med både det ena och det andra vilket är rätt roligt såvida det inte är med någon gammal gubbe. Haha.
Helena, en härlig brud som jobbar på Smålands Innebandyförbund kom på sig själv att hon tyckte jag var otroligt lik tjejen i filmen "i rymden finns inga känslor".
Jag såg den för första gången igår och jag kan inte mer än att skratta åt jämförelsen -fasen va kul ändå! :D
.
.
.
Sedan har jag även blivit jämförd med Doris i "Hitta Nemo" Jag trötar så förbannat men har kanske ingen innanför pannbenet ibland, men är rätt go ändå. Detta sa Evelina i högstadiet någongång och några tyckte detsamma. I bilen på väg till guldmiddagen ursäkta en annan Evelina sig själv då hon måste berätta att jag påminner henne om fisken Doris i Hitta Nemo.

TROR DU JAG DOG AV SKRATT?!



made by Schelin!

Vi körde en avslutningsövning på träningen idag då Faggen herself fick aggera back under hela övningen. Riktigt duktig. Hon fick ta endel skott b.la detta från mig som jag så stolt signerade efteråt. Ska lägga till det i mitt CV sen :)

"killar är som vin, det tar ett tag innan de mognar"

Jag och mitt sällskap tittade på Letters to Juliet igår som visade sig vara en riktigt skön film faktiskt!
Den beskriver hjärtats eviga längtan efter sin livs kärlek och ger bevis på att aldrig sluta hoppas. Ödet kan vara med dig.
.
Jag tycker att du ska se den! :)

back home again

Kul med träning! 
Eftersom att det är lov och hejfaderullan så var vi inte jättemycket folk på träningen idag, men det gick bra ändå. Hade så fruktansvärt go smärta i baksidalåt/rumpan och upp på vänstersidan av höftryggen ungefär, Tror det kan vara en stel muskel eller möjligtvis en muskelknut. Så Carro hjälpte mig att lägga på lite liniment osv för att få bort det, svinkall var den!
Men det gick fort och det kändes inte så herrans mycket under resten av träningen! :)
.
Eftersom att serierna stänger för ev. förgångar mellan klubblagen fick jag 2 alternativ av tränaren idag. Antingen konkurrerar jag om en plats bland 12 forwards i div.2 och kanske får nöta bänk de 4 sista matcherna eller att jag spelar div.3´s 4 sista matcher och kan där med inte gå över till div.2 denna säsongen (eftersom att serierna stänger, aldrig hört förut men i get it.) :)
.
Så jag tänkte såhär, att det skulle vara riktigt kul att vara med i div.2 men där kommer jag få nöta bänk och jag kommer riskera en större belastning på knäna nu såhär i början. Sedan tänker jag även att min kondition och teknik måste vassas till endel för att jag själv ska tycka att jag är duglig för div.2.
.
Div3, där kommer jag få spela, jag kommer få igång innebandytänket, flåset, suget på att spela mer. Där kommer jag inte utsätta knäna för samma tryck heller. Och även att jag då valde att spela de sista matcherna med div.3 är det inte låst att jag kommer vara där till nästa säsong.
.
För jag känner att jag ändå väljer en garanterad spelplats än att sitta 4 matcher och nöta bänk och inte göra någon nytta. :)

lite musik i öronen och snart beger jag mig på träning 17.30-19.00, hörs!



lite vad jag tycker

.
Folk som går i stora folkmängder i snigelfart.
Hur irriterande är inte det? Och ibland stannar de och blockerar hela vägen! Visst ska man inte stressa fram när man är och shoppar t.ex men man behöver ju inte gå så sakta att man har lust att ge dem P-böter!
.
Elaka människor.
Människor som hela tiden ska se ner på folk, hacka och trycka ner folk som försöker kämpa sig uppåt. Som att sparka på någon som redan ligger ner.
Jag kan vara en sådan som kan kommentera hur folk ser ut men jag försöker åtminstone göra det så att personen inte märker/ser det. Folk har rätt att vara sina egna.
I våra pannor står jentelagen som ingraverat, vi kan aldrig glädjas för någon annans skull när denne lyckas med något bra, enastående eller något som får denne att känna sig märkvärdig.
Jag tänker mycket på det och det är klart att man kan bli svartsjuk men hur man behandlar andra är ju hur man själv vill bli behandlad och gör jag något framsteg eller så vidare skulle jag ju vilja att folk tycker att det är roligt för min skull och stöttar mig med det -inte tvärt om..
.
Försäljare.
Jag har en kille från ett studensmösse företag som är ett riktigt pain-in-the-ass! Jag har förklarat för honom säkert tusen gånger (för att överdriva en aning..) att vi har valt att beställa från ett annan företag som vi såg som ett bättre, säkrare, billigare och bättre kvalitativt företag än detta han arbetar för. Han skickar mail, ringer osv för att övertyga mig om att om han skulle få en chans att visa upp deras nya mössa, boka in ett möte med oss och marknadsföra sig igen skulle vi ångra oss med det andra företaget och ta hans företag igen istället. JAG ORKAR INTE MED HANS TJAT!
.

Att vi alla är så beroende av pengar.
Det är något jag märkt nu när man bor ensam hemma. Pengar kan verkligen rinna iväg och det är inte det roligaste att veta att man måste göra dittan och dattan istället för att ex. shoppa. Men det finns så mycket man vill göra men alltid ska det handla om pengar pengar pengar pengar.
Skulle jag få en önskan mer än att vara lycklig i hela mitt liv skulle det vara att få vara ekonomiskt oberoende i resten av mitt liv. Så mycket enklare allting hade varit då.
.
Människor som tror att de kan göra vad som helst med en person och inte tänker på konsekvenserna.
Jag tänker främst på dumma kommentarer mot en ensam individ eller en person som leker med en annans känslor.
Jag har hamnat i båda sitsarna, både framåt och bakåt. Jag har råkat säga något dumt som personen efteråt tagit väldigt illa upp utav, jag har även fått kommentarer emot mig som fått mig att brista inombords -då är det inte så jäkla lätt att ta sig upp igen, men det funkar alltid.
.
Jag har även råkat få någon att bli kär i mig när jag vet att det inte skulle funka med ett förhållande mellan denne och mig, visst är det charmigt att någon är intresserad av en men det är inte lika lätt att få veta att personen inte kan släppa en och att man själv vet att det var ens eget fel att man sitter i smeten..
Sedan finns det de killar, som kan stöta på vartenda tjej, leka runt med hennes känslor ett tag tills han fått det han vill ha för att sedan lämna henne i sticket. Jag kan vara väldigt kritisk när jag träffar vissa killar, jag är inte ute efter ett one night stand, jag vill försöka med något mer seriöst, jag vill lära känna personen.
Jag har lärt mig att inte gå för fort fram till ett förhållande, jag vill känna personen ordentligt, känna 100% tillit till den här personen och känna mig som den tryggaste i världen i dennes famn.
.
.
Glada människor.
För hur mycket gör inte dessa människor i samhället? Positiva människor som alltid har ett leende på läpparna. De smittar av ett leende mitt i den kallaste vintern och plötsligt ser man livet från den lite ljusare sidan och kroppen blir alldeles varm inombords. Jag drar mig inte för att skratta, le och njuta av livet när jag väl känner för det, tycker det är göööh härligt att se andra människor le och vara glada och då vill jag gärna bidra med det!
.
Personer som vågar vara sig själva!
DU ÄR TOPPEN! Det finns bara EN av dig! Varför vara som alla andra? De finns ju redan.
Jag rådiggar folk som vågar ha en lite annorlunda stil, som vågar sticka ut från mängden. Man behöver inte ha en 5dm hög tuppkam, inte heller massa piercingar i ansiktet eller så. Men ett lite utstickande klädval, en annorlunda assesoar osv. De som vågar bära nutidens mode -inte de slimmade jeansen från Replay eller den dyraste koftan från STiL, utan kunna/våga bära upp de moderna kläder som visas på modevisningar i paris, new york eller varför inte det coolaste av allt -second hand?
.
Det ska jag komma in på nu -Second hand!
Inte nog med att det är bra priser går det till välgörande ändamål, till fattiga människor någon annanstans. Jag totalt älskar att leta slitna skinnväskor på secondhand. För några år sedan tyckte jag att Secondhand var bland det vidrigaste man kunde spendera pengar på, att folk redan använt prylen du ska köpa.
.
Men det har jag insett nu, vilken charm det ligger i allt, vilka underbara grejer som finns där, som folk skänkt bort för att hjälpa någon annan.
Jag får oftast väldigt dåligt samvete när jag varit ute på stan och köpt något jag egentligen inte behöver, men med secondhand är det inte riktigt samma sak - är går ju som sagt pengarna till något bra, och det har inte ens gått åt hälften av pengarna som om du hade köpt en liknande pryl i ett nytt skick på stan.
Att gå på secondhands är som ett äventyr och man kan ha så roligt och fördriva timmar i en och samma butik. För det var som Angelica sa -"Ju längre man är inne i en Secondhandbutik, ju mer hittar man, även om man trodde att man redan sett allt." Och det är så sant så!
Visserligen finns det väldigt mycket skit på sådanahär ställen men det kan vara guld för en annan!
bilder från när jag och Angelica roade oss på Myrorna här i Jönköping! :)
.
den nya pärlan, i´m in love. Både med bärhandtag, går även att sätta i ett axelband. Jag tror jag kommer att föradra att bära den så som bild 1&2, eller med bärbanden på armen. Den väskan till ett par slitna jeans och ett vitt linne, mumma! :)
.
Väskor jag funnit på secondhand, de två i mitten har redan används mycket, de andra två på kanderna SKA användas inom kort hoppas jag. :)
.
Stöttande människor
Föräldrar, syskon, släkt och vänner. Ni är guldvärda.
Fastän vårat samhälle är så grått och trist finns det hjältar i vardagen som kan göra en annans liv så otroligt mycket bättre bara av en liten ynka mening, ett ynka litet handtag eller en kanske bara en klapp över axeln. Att bli sedd när man tror att man är den mest osynliga i vrlden. Lycka gott folk, lycka mår vi bra av!
.
Uppskattning
Det är inne lite på samma spår som föregående punkt. Men helt seriöst, hur bra mår man inte av att få känna uppskattning. Genom en god middag, ett biobesök, en chokladask, ett par blommor eller varför inte bara ett kort och fint sms?
Det har jag vänner som är otroligt bra på, att visa uppskattning och jag blir så varm inombords!
.
Pussar
Det kan vara det bästa som finns. Allt kanske ligga i någons famn, någon man tycker om eller trivs otroligt bra med och sedan får man helt plötsligt en puss. ÅÅÅÅH, jag smälter inombords då. 
Det kan vara innan man ska sova och få en puss på håret eller axeln, eller om man tittar på film och får en på munnen, kinden eller i pannan. Det spelar nästan ingen roll vart man får en puss. Bara den är öm eller genomtänkt. 
För det är något jag kan känna ibland, att en lite längre puss känns varmare och mer trygg -som om det vore en signal för uppskattning. Förstår Du hur jag menar?

Jag illgillar det iallafall! :)

"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control, and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best." -Marilyn Monroe.



beautiful madness



life will smile for you



king, no matter what!

Kolla in det här videoklippet som Henke tipsade om på facebook. Forsberg är helt fantastisk och det är synd att hans karriär är över. Vilken spelare, vilket hjärta, vilken kung!

i used to be a dreamer..

foto: Johanna Schelin.

glad alla hjärtans dag på er föresten!

hoppas ni har haft en kanonbra dag och myst till det ordentligt med någon ni tycker om, eran älskade eller någon/några som står er nära hjärtat!


har man ingen att älska på alla hjärtans dag får man älska sig själv -så, ett buddelbad ska tappas upp

men först en hårinpackning.

nixpix, ingen nakenbild! jag har bikini på :)

- jag vet inte om du vill ha den, men här får du min alla hjärtans-dag puss! ∫




home sweet home..

Skönt att äntligen kunna åka hem till familjen. Det var ett tag sedan..

För att fördriva tiden tills tåget rullade hemåt blev det som sagt ett busuppehåll med Angelica.
Här kommer min facebook status (för utfyllnadens skull, haha) samt en utav väskorna som köptes.


Den här väskan fick Johanna av mig i alla hjärtans-dag present. En mörkbrun "box"-väska i skinn som jag tror kommer passa henne kanon, speciellt till sommaren. Den är inte jättestor, utan i en sådandär mitt-emellan size.


nyss hemkommen och drar snart igen.

Vid 10.00 var det fitting på PEAK Preformance och efter det gick jag och Angelica runt lite på a6 men bestämde oss sedan för att ta bussen ner mot stan. Blev en lång stund inne på myrorna där vi lekte och hade oss med fula hattar, jackor osv. Haha.

Efter det åkte vi in till centrum igen och sa sedan adjö. Angelica är en sjukt go tjej, så glad att jag träffat henne! Hon är sin egen och det gillar jag starkt!
.
Har iallafall ätit precis och ska försöka hitta tidigaste bussen/tåget hem till Skillingaryd för att spendera ett dygn där ungefär. Missar träningen ikväll men idag-imorgon är det enda tillfället jag hinner vara hemma på, suger.. :/ Men ska bli så skönt att åka hem för en gångs skull. :)
Får se hur det blir för min del på årets ensammaste dag, jippiiie...

mammas matchens-lirare pris/alla hjärtans dag present. Happiness


jag avlider snart..

matchen gick la helt ok. Hade säkert femtioelva skott på mål men bortalöaget täckte alldeles för bra och bollen gick både på dem, målvakten, retur efter retus. DEN VILLE VERKLIGEN INTE SOM JAG!
Fick även matchens enda utvisning och det för fasthållninge eller nåt.

Sprang som en häst och ansträngsningsastman kombinerat med dålig kondis var det skönaste jag varit med om på länge.. eller. 
Jag, Ludde och Malin hade ett gott spel runt mål och det var riktigt kul att att spela. Diagonalerna genom motståndarnas försvar var riktigt gött, dock ville som sagt inte bollarna in förutom 1 för Ludde som blev lagets enda i en förlust med 1-2. Otur men riktigt roligt att vara tillbaka! :)
tröjan är tryckt! får se om det blir någon invigning i den snart..

innebandy på ingång, JIK-Skoghall



bättre än Beyoncé?


viktigt meddelande!

Som många av er vet är det snart Spring Inspiration!
3 mars är visningen och förberedelserna är i full gång. Förra året var visningen på Elmia och 750 biljetter såldes. Detta året ska visningen vara på Jönköpings Teater och iår ska 250 biljetter släppas. Endel färre sedan förra året men allt för att visningen ska vara mer och mer exklusiv.

Jag hoppas att just Du är riktigt sugen på att gå!
För er som känner mig kan dra iväg ett sms eller någon om ni vill reservera biljetter! Fashion Show + efterfest på centrum 250 kronor.

"Emelie, du är en av alla som inte kommer få någon ros på alla hjärtans dag"

en rätt ironisk mening som kan tyckas är väldigt sann. Faktiskt.. ;)

gaffeln i tanden, mascara i ögat och en skön morgon med musik och sol

Ja, jag satte den raakt i tanden, eller snarare i tankköttet. Det åkte bort en liten flisa och nu isar det som tusan...
.
Jag har råkat göra sånthär förut, har en lagning på min andra tand efter en "fallolycka" i femman och i den fåkade jag också sätta gaffeln. Det blev ett litet hål men eftersom at lagningen var så kantig och dålig gjorde det ingenting för de valde att göra om dela ändå.. :) Men det är så himla oturligt att det händer. Förstår inte att jag inte kan äta mat ordentligt utan att förstöra tänderna..
skön bild.....
.
Annars har dagen varit kanon! Har vaknat upp med sol in i rummet, lyssnat på skön musik hela morgonen och tagit det ganska lugnt. Ska snart iväg till Huskvarna sporthall för att stötta laget genom en tuff match mot Hovshaga som ligger etta i tabellen.

godmorning sunshine!

Åh, Ellen la precis upp den här videon på sin logg under rubriken "jag fick en bra morgon"
Det vill jag lova, det fick jag också! Solen skiner och livet feels good!

Shit, i mitt liv hinner man inte med något soffmode inte!

Vart ska jag börja? Ena stunden händer det ingenting, nu häder allt!
Efter Smålandslagets F15 resa har det inte blivit en ledig stund. Det blev Spring inspiration, det är nya uttagningar med f15 som lagledare, sedan ska jag ta körkort och gå bal. JISSES AMALIA EMELIE!
.
Men är det inte typiskt att det blir så? I ena stunden är livet som sahara -att världen är stor med hon dig är allt helt dött, finns ingenting att göra hur lång ögat än når. Sen så smäller det! Och du är i livets karusell, du har många bollar i luften, stöter på nya människor och erfarenheter. OCh det bästa av allt är ju -att då är livet som bäst! Här trivs jag!


kan inte få nog av killen!

Världens sötaste skitunge, älskar hans försök till sång!
.

min fredagkväll.

Efter att ha sovit någon timma eller två efter skolan bestämde jag mig för att göra en mysig kvällsmat bestående av rostade mackor, frukostknäcke med räkost och te. Satt och tittade på lets dance undertiden men distraherades av något som lät mer lockande än den kalla skinn-soffan -den tända brasan ute i köket.
Så jag tog och gjorde mig en andra kopp för kvällen och nu med o´boy och satte mig tillrätta i en av stolarna framför brasan tillsammans med en gosig filt.
.
Boken som fick göra mig sällskap är en bok jag måste läsa på engelskan och jag har fäst mig en aning vid den.
A child called 'It' heter den och är en bok skriven av Dave Pelzer som skrivit om sin egen barndom. En otroligt stark och känslomässig bok.
"En gripande och oförglömlig berättelse om ett barns mod och styrka att överleva mot alla odds!"

hur go?


det här med alla hjärtans dag

Det är en otroligt mysig dag, eller hur?
Umgås med sin pojkvän eller flickvän, ha en mysig middag, gå på bio eller bara mysa? Javisst är det underbart?
Köpa söta nallar till varandra, chokladaskar, rosor, parfym, ett smycke eller varför inte skriva ett fint och känslostarkt brev till den du tycker om?
.
.
Vad hade du önskat dig av den du är tillsammans med? Eller önskat att något uppmuntrade dig med på alla hjärtans dag?
.
Tooo bad for me, som inte har någon att hålla om, kramas med, pussas på, visa min kärlek för.
Min familj och mina vänner tar iof otroligt bra hand om mig så jag tror jag kommer överleva den ensammaste dagen på året.

resultat på håret

En bild tagen höst/vintras. Håret ser platinblont ut men så är inte fallet. Just då har jag både i volympulver, spray och ljuset ligget på.
Men ni kan ju tänka er hur färgerna skar sig när det goa utväxten kom!

Har inte orkat fixa något bra bild och den jag har är när jag häromdan hade en fläta i luggen.
Har jag den nersläppt så ser man tydligt slingorna mellan mitt vanliga ljusa och det bruna. Rätt schysst skifftning tycker jag ändå :)

"kärleksdagen" @Sandagymnasiet

Såhär såg det ut runt medioteket idag. Frågan är hur många som vågade? ;)
Här hängde jag och Amanda heeela dan.
.

fredagsmys.. någon?



just nu på sandagymnasiet!

Idag har Sandagymnasiet kärleksdag eftersom att det snart är alla hjärtans dag! Så jag, Rasmus och Amanda har pysslat runtikring medioteket i skolan.
.
Vi har gjort kram-rutor, puss-tutor, handskakar-rutor samt en singel-ruta. I eftermiddag ska vinnarna presenteras av våran tävling om årets-par, årets-kompis, årets-player och årets- snyggaste värare
Här är en utav rutorna, bilden är tagen från Rasmus facebook.

inte nog med att han försökte trycka upp en snöboll i rumpan på mig på väg till maten kastade han även en snöboll i ansiktet på mig och nu det här?! haha!

Jag skrattade rätt bra åt honom, min boy! :)

MOST WANTED: SUMMER, SUN, SHORT PANTS, THE BEACH, DRINKS AND LATE NIGHTS WITH PEOPLE WE LOVE!


i wish i could record my dreams, and watch them later.


so don't say you love me unless you mean it 'cause i might do something stupid like believe it,


- my cutiepie.


väder deppig!

åh, seriöst talat. Nu är det inte kul längre!
Igår var det den finaste soldagen på länge, ingen snö och till större delen av dagen var himmelen alldeles klarblå..
.
Men, min dag började med att jag tappat min mobil i 3 delar i natt och vaknade först vid 7.45!!! Shit..
Så jag springer upp, klär på mig, sätter på skorna och rusar ut -VAD SER JAG?! OM INTE EN JÄDRANS MASSA SNÖ!
Usch va ledsen jag blev :< ...
.
Men träningen gick ok, dagen var ok och livet är väl också ok.

freak´n awesome!


tungan rätt i mun, ohja..

nemen, titta! min första matchuppvärmning för säsongen -DM finalen i söndags..
Ska spela seriematch med div.3 laget nu på söndag troligtvis, kan ju gå hur som helst! Spännande ;)

Sweet dreams på väg till match!

ni får ursäkta att filmen är filmad på fel håll. Hoppas du inte får nackspärr!

efter några timmar hos frisören, några drag med saxen och en tunnare plånbok sitter jag nu här..

Som jag berättat förut skulle jag till frisören idag; ny hårfärg stod på schemat i form av slingning.
Det blev både en liten blekning och bruna slingor i håret eftersom att jag ville ha en så liten skillnad på min utväxt som möjlig.
Dock behövdes det också en finjustering på håret eftersom att föregående frisör hade gjort det halvdant (...) så blev några hundra extra där som sved lite, men lika bra att fixa till det eftersom att det sliter grymt mycket mer på håret annars..
.
Bilder på det kommer ni nog få inom kort, har inte orkat ta kort på det nu när det är fullt med spray och en lite halvknasig lugg (testade frisyren jag ska ha på spring inspiration, kommer bli rätt nice ändå, kul uppsättning!)

Få aldrig en tjej att falla för dig om du inte är beredd på att ta emot henne.



Jag blir bara starkare och farligare om du kittlar mig -SÅ LÄGG AV!



EN TILL HIMMEL


bildbomd -DM finalerna

Här kommer bilder från damernas DM final. Korten är kanga med Erikas kamera!


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT DE SKA BLI STÖRRE!


I´m so exited getting a new haircoulor tomorrow. Can´t wait!



here we go again!

Imorgon efter skolan sticker jag och ficar håret igen!
Ska bli så himla gött att gå bort den stora färgskillnaden på hår och utväxt. Blir självklart hos Kalufsmakarna eftersom att de är våra partners under spring inspiration :) de verkar otroligt bra och proffessionella, kan ju inte bli bättre :)

den obeskrivliga smärtan i bröstet när du förlorat en person du behöver.



snabb-info

klockan är mycket och jag borde sova men tänkte informera er lite hur det gick under DM idag.
Jag värmde upp men nötte bänk (vilket jag också trott..) Laget spelade sjukt bra mot ett taggat ljungby. Matchen gick till sudden death och vi dör orättvist med 7 sekunder kvar. Usch, det var trist..
Sedan spelade våra Herrjuniorer mot barnarp - VINST!

Dammatchen stod mellan JIK och Färjestaden som slutade ungefär 10-1 eller något till ett formstarkt topplag i div 1. Riktigt najs. Tog även en massa bilder på bl.a denna matchen som ska upp på bloggen så fort som möjligt! :)

Till sist, pajasmatchen, guldmatchen som redan var avgjort före startsignalen - Herrmatchen mellan Huskvarna IK i div 2 och Östra SK i div. 1. 
Östra är på pappret och seriemässigt det bättre laget. (Tror t.om de leder sin serie..) Kommer in med halvraka ryggar, flamsar lite osv. Varför vara rakryggad? De har ju redan vunnit..

Som en i Huskvarna svarade när jag frågade hur han trodde att matchen slutade:
"-De vinner, tvåsiffrigt, och då är jag snäll.."

Båda lagen bjöd upp till match och Östra har en ledning på 3-0, nu är väl ändå matchen oavgjort? Nehejdu, det var den inte!
Huskvarna skräller och vinner matchen med 6-5 vilket var helt otroligt, förvånande och superkul! Haha.
En östraspelare efter matchen säger följande på facebook:

Men trots förlusten i våran match var dagen riktigt bra ändå!:)
Vill även tacka min fru, future wife, Sanne (Susanne som hon även kallades i line-upen idag..) för den söta BLOGGRAPEN hon gjorde på mig igår. Schysst hörru..
Njae, men det var lite kul. Tur att du inte kommer få en chans till ;)

MOHAHAHA!!!

Om man är osmart nog att lämna sin blogg, inloggad och allt, öppen hemma hos mig så får man räkna med det här. Istället för faceraped så har Emelie just blivit blograped!!!!

Så vad ska man skriva här då? Bloggar och bloggläsning är inte direkt min grej om man säger så. Har inga direkt "dirty secrets" om Emelie som jag känner för att dela med mi,g så jag kan lämna ett liten meddekande till henne istället.

OM DU DRAR UTAN ATT LOGGA UT SÅ FÅR DU RÄKNA MED ATT BLI BLOGRAPED!! ;) MOHAHAHA



XOXO
Gossip girl ;)


AMAZING 6 YEAR OLD!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..


plötsligt händer det


lite av allt mellan himmel och jord

Igår åkte jag och världens goaste gäng spelare till Öland och Färjestaden för att spela lite innebandy. Blev en rätt stork torsk men jag älskar laget och våran sammanhållning ändå!
Fick även träffa mina guldklimpar samt Simon och Matte, väldigt trevligt!
.
Vi var hemma vid 02.30 från matchen och det var bara bums i säng för min del!
.
Idag:
Uppstigning 8.50 för att lite senare ta bussen till KFUM och en samling med Smålandslagets DJ lag. Deras coach Mikael Hill ringde in mig i mitten av veckan för att höra om jag kunde stötta upp truppen eftersom att de var en man kort. Detta sa jag alltså inte nej till men kände i efterhand att jag var aningen nervör -för jag har ju haft min långtidsskada och haft hostan nu ett tag. Men Micke visste att jag varit skadad men sa att han inte tvivlade på att jag skulle klara av det vilket var skönt för självförtroendet att höra då man inte trott speciellt mycket på sig själv.
.
Så det blev ett långt och skönt träningspass med lite övningar och uppspelsövningar.
.
Efter det blev det lunch och massa tjöt, mums mums. Sedan begav vi oss mot Stallgården för att tjejerna skulle ha matchgenomgång, byta om till matchställ och sedan begav vi oss mot halen igen.
Skötte seket undertiden tjejerna mötte ett av Östra SK´s pojklag, P15 eller så. Det är ju sådan skillnad på kill -och tjej innebandy och det blev en kysisk match med mycket slit men även mycket fins spel och goa passningar. Jag hoppas verkligen Småland fortsätter på denna fronten, det ser redan nu bra ut :)
.

.
Idag är det även ett år sedan, ett helt jäkla år sedan våran älskade vän Gustaf gick bort. Jag ser kortet på honom i byrån och det hugger till i bröstet, sticker till i ögonen och jag inser att ja inte vill tänka tanken att han inte finns hos oss.
Ikväll ska jag tända upp en massa ljus och tänka extra mycket på dig Gustaf och även dina nära och kära. Jag önskar varje dag att du fortfarande var med oss.. saknaden av dig är stor och tomrummet efter dig blir allt större.
Men jag tror du är med oss varje dag, varje natt och vakar över oss.. 
.
Gubben, vi älskar Dig och du saknas oss. ♥
.
fick ett sött express-MMS förut, va fin den var

hade jag varit en av de sju dvärgarna hade mitt namn varit Trötter..


fakta.

precis hemkommen!

ligger och pratar med mamma här nu, drar ett inlägg about dom senaste timmarna så fort jag kan! :)

Skulle helst av allt

skulle helst av allt vilja åka och hälsa på Dig imorgon, Gustaf.
Imorgon är det ett år sedan, 5/2 -10. Tiden går alldeles för fort och jag får så ont i både magen och hjärtat när jag tänker på det.
Emellanåt måste jag faktiskt erkänna att jag inte kan förstå att det är såhär, att vi inte har Dig med oss.
Jag avskyr det.

Men jag hoppas du har det bra gubben, vi älskar dig och du saknas oss!

moder natur, gå och dö!

Seriöst, vad är det här?!
Igår är det sol, lite kallt men annars härliga vår-vibbar. Idag, när jag stressat på mig conversen och kommer ut i all fart ser jag att det snöar! Seriööööööööööst...
.
Jag vill inte ha mer snö, inte slask heller för den delen. Jag vill ha vårvårvår!

"Du ska klippa raklugg"

Det var vad jag fick höra hos frisören idag. De var jätteduktiga och planerade väldigt snabbt och smidigt hur var och en skulle ha sin frisyr på Spring Inspiration. Mig däremot, var lite knepigt.. För jag vill inte ha raklugg, jag vill verkligen inte det. Skulle säkert passa mig jättebra men jag orkar inte med en lugg i ögonen hela tiden..
.
Men vi skulle snacka om det mer senare och de kom på massa andra förslag för mig om inte luggen skulle gå igenom. Blev även en slingningstid på tisdag vilket ska bli väldigt spännande! :)
smexig lugg..

Imorgon blir det skolan till 12.45 och sedan blir det avfärd till Öland och Färjestaden vid 15.30. Ska bli kul att se laget spela på borta´plan för en gångsskull. Även se ´Mitt lag spela mot mina "bebisar"/"kycklingar" från Smålandslaget. Saknar dom nåt så förbaskat ibland!

frisören ikväll, snälla hjälp mig!


Ska inte slinga ikväll men vill ha tips innan så att jag kan bestämma mig tillsammans med Kalufsmakarna..



*Fire alarm goes off during class* "stay in your seats for a minute please." *random boy stands up & sings* -JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN?!


natt humorn har knappt börjat..

"jag är så jääääävla trött på folk som säger att de har lite av en 'bokstavskombination', ja du har en bokstavskombination, du borde lida otroligt mycket över att vara så förbannat J-O-B-B-I-G!"


anders i rix morgonzoo, kommenterar gamla slang och skällsord. Som säger att "att de har en bokstavskombination" istället för att säga att de är CP, bög osv..
Sjukt go.

stirrig, förvirrad, helt på tok för konstigt för min smak..

vaknade vid halv 4 inatt av att jag råkar välta ner mitt glas med vatten som stod på nattduksbordet.. sedan fortsätter det lustiga på lunchen då jag, i vanlig ordning tar med bestick under tallriken, går och tar ett glas, fyller vatten och sätter mig med de andra.

När jag ägnat min första minut vid bordet med att snacka med Erika så vänder jag mig mot bordet för att ta en klunk vatten. Vad händer? Jo, mitt glas är tomt!? Det är pytte lite vatten kvar men det är ingen som sett vart det tagit vägen och jag hade inte hunnit dricka någonting ur det..
Sedan stirrar jag om det ett tag men bestämmer mig då för att äta mina morötter. Vad händer? Jo, då är besticken borta!

Inte nog med att jag varit helt groggy blev jag helt förvirrad. Det måste vara pga hostmedicinen..
Plura – Logiskt

från vaggan till graven, Emelie.


de skillsen på krogen sen, naaajs

gammal video men fasen va jag diggar ungen!
Video: Brazilian Baby Samba Dancer

jag som inte ens förstår mig på ett piano..

Video: Sixth-Grader Performs Lady Gaga's 'Paparazzi'

live the life you love, love the life you live



full i skolan...

sitter i skolan, helt groggy. Ögonen är inte med, inte kroppen och inte huvudet heller för den delen. Men glad är jag men ändå så hängig. Klassen ä go så kanske är därför :)

Sitter iallafall nu och torteras av Ulla på svenskan, så otroligt rörig är hon. Duktig men som en speta i röva..

planering

Skola
Till Kalufsmakarn med Spring för att kolla frisyrer och design på håret till visningen. Ska även se vilken färg som ska läggas i..


Skola
Samling för match, ta bussen till Färjestaden på Öland. Muums



Om jag är frisk ska jag träna med Smålands DJ på förmiddagen. Förstår inte hur Micke kan ta in mig för en sådan tröningn när han ändå vet att jag varit borta i över 4 månader..
Sitta i seket på DJ matchen på eftermiddagen
Lördagsmys



Tidig matchsamling för en avresa till Sävsjö -DM FINAL!

Home - Edward Sharpe and The Magnetic Zeros Acoustic Cover (Jorge & Alexa Narvaez)

Såg att goingen Anna F hade lagt upp den här videon på sin facebook igår. Hur söt är inte ungen egentligen? Och sången från båda är urgullig!
.

Amor vincit omnia



RSS 2.0