jag skrattar lika gott varje gång

Den här killen alltså, hahaha, han är inte riktigt klok. Så många videos han gjort av populära låtar. Jag kan inte riktigt bestämma med blotta ögat hur gammal han är, men han verkar ju inte vara såvärst lång?
Gillar iallafall starkt hans konstiga miner och gester som han så professionell som möjligt försöker visa. Lite sängkammarblickar hit, lite axlar och nacksvängningar dit. Hahaha.
¨
Titta och njut, för det här är underhållning!

Kommentarer
Postat av: JLO



är du Säker på att du skrattar lika mycket om det hade varit en mer vacker människa som hade gjort likadant? Jag menar det är synd om en mindre vacker person ska behöva göra så för att få extra mycket uppmärksamhet, I detta fallet denna unga kille som skriker efter det. Hade JLo gjort så hade det inte varit alls lika kul. Eller? Taskigt att bara skratta åt han och inte skratta med dessa människor.......

2010-10-28 @ 20:23:28
Postat av: JLO



pga av utseendet... Kul att någon kan roa dig..

2010-10-28 @ 20:24:45
Postat av: Emelie

sv:

jag älskar denhär killen och tycker inte att han har ett sämre utseende än någon annan. Den här killen är sjukt charmig.

Hade det varit en otroligt snygg människa som typ.. låt säga Leonardo DiCaprio, hade jag skrattat minst lika mycket. För minerna och blickarna är guld.

Visserligen vill han visa sin utstrålning framför kameran och jag tycker han lyckas med det. :)

2010-10-28 @ 20:31:15
URL: http://emschelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0