årshoroskop, väduren

Jag är en vädur, ohye ohyeah.
DECEMBER 25, 2010
BY HOROSKOP 2011

Väduren är det första tecknet i zodiaken. Från astrologiska perspektiv är stjärntecken Vädurens en astrologiska tecken som är relaterade med stjärnbilden Väduren. Enligt den tropiska zodiaken är Väduren upptas av solen från 21 mars-20 April. Planeten Mars är den viktigaste härskare av Väduren i astrologi.

Om vi ser från den mytologiska referens då Väduren är en term som ofta förknippas med den grekiska myten om RAM som transporteras Athamas son Phrixus och dotter Helle till Kolchis för att undkomma sin styvmor Ino. Från den grekiska myten om Minotaur, i den mytologiska figuren Theseus, kan man hitta stark referens av Väduren.

Från 21 mars – 20 april, börjar stjärntecken vid vårdagjämningen, vilket innebär den tidpunkt då centrum av solen är placerad rätt direkt ovanför ekvatorn på jorden. Enligt den sideriska zodiaken, för närvarande är från 15 april – 15 maj. Motsatt tecken till Väduren är Libra. Motsvarande månad för stjärntecken av Väduren i babyloniska kalendern är Arax Nis. Det var tillägnad Anu och Bel.

Symbolen för stjärntecken Vädurens har faktiskt utvecklats från det kluster av stjärnor som utgör huvudet av Väduren (stjärnbild) enligt arbete Doctor Acacandam. Chefen för Väduren ges namnet Aluathay eller Salhay och det begriper fyra stjärnor.

Planeten Mars är den viktigaste härskare av Väduren i astrologi. I den indiska sammanhang motsvarande Vädurens Mesa och i Kina, spelar Dragon samma roll.

Några kännetecken för Väduren:

De människor som har stjärntecken Vädurens allmänt anses vara påstridig, initiera, evangelistisk, äventyrlig, humoristisk, snabba, energiska och passionerade, sällskaplig, god kommunikatör, modig, impulsiv, handlingsinriktad, individualistiska, oberoende, konkurrenskraftig , ivriga, enkel, kraftfull, egensinniga, en ledare, pragmatisk och frihetsälskande.

Ibland Väduren personer är mycket obehärskade, eldig, hudutslag, extrem, våldsam, otålig och arrogant, impulsiv, intoleranta, okänslig, och skjuta runt på grund av egoism.

Väduren är viljestark och starkt oberoende. De älskar deras känsla av självständighet och det är på grund av sin banbrytande karaktär att de gör modiga ledare. De är orädda och älskar utmaningar och alltid vill ha hand om situationer. En Arian uppfattas som ganska aggressiv till sin natur och har en rastlös attityd. Väduren är spontan och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0