när allt hopp är som bortblåst

tänk dig då att det alltid kommer att finnas människor som har värre. Alltid kommer det finnas människor som känner sig mindre behövda för världen, som inte har några vänner, ingen familj.
.
Det kommer alltid att finnas människor som kommer att tvivla på framtiden, tvivla på sig själva och tvivla på dess värde.
Du kanske inte har den där snygga jackan, det perfekta utseendet som modellerna på Victoria Secret, du kanske inte har den kropp du önskat dig. Men är det verkligen problem?
.
Det finns värre problem i världen än de där förbaskade nya skorna du så gärna vill ha. Tänk dig, i många länder har man inte ens råd med nya skor eller kläder, inte råd med mat på bordet för att kunna bygga upp kroppen till en duglig storlek, vissa vet inte ens om att de där jättesnygga skorna finns.
De är lyckligt omedvetna om den hemska värld som egentligen finns runtom dem.
All denna press vi har på oss själva och folk runt omkring -att alltid ha, ha, ha och ha!
Många är överlyckliga om de ens vaknar upp nästa morgon.. Tänk efter en extra gång innan du deppar/blir arg för att du inte vår som du vill eller det du vill ha -skänk en tanke till dem som har det värre och lev livet du givits.
.
Live one day at a time and make it a masterpiece.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0